Allah böyle insanı düşmanımın başına vermesin.(Amin)

Kesinlikle normal bir insan değil. Şiddetle bir doktora görünmesini tavsiye ederim. Siz mümkün olduğunca uzak durun, yorum yapmayın ve tartışmayın onunla. Umarım kardeşleride en kısa zamanda Üni'yi kazanıp giderler. İnsanın psikolojisini bozar böyle biri. Sorunlu egomanyak tip.

Anormal bir insan olduğu apaçık ortada ve çevresindeki herkes de bunu biliyor. Arkadaşları ona 'Deli Pınar' diyordu ya. Normal tek bir davranışı bile yok. Evet amacı dikkat çekmek insanlar tarafından. Ne yaparım da ilgi bana kayar? düşüncesi taşıyor.Toplu bir yerde görün siz Pınar'ı. 'Aaa KK da bir kız anlatmıştı. Galiba Pınar bu' dersiniz. Çok ciddiyim. Nasıl bir insan olduğunu çok net belli ediyor. Mahallede bir adam var, kızı biraz saf ve devletten maaş alıyor. Yengeme demiş ki 'Pınar'a da maaş bağlatın bence. Çalışamıyor zaten'. Yengem nasıl sinirlenmiş. 'Benim kızım deli mi? Kendi kızına baksın' diyor. Ya bir de şöyle bir şey var. Bizim çok sinir olduğumuz bir olay oldu diyelim. Birisiyle tartıştık. Yengem o tartıştığımız kişiye gider o günlerde sürekli ve bizim dedikodumuzu yapar. Sonra da bize gelip 'Sizin için böyle böyle diyor' der.
Pınar intihar etti yıllar önce iki defa. İlaç içmiş. Hatta birinde babamla ben doktora götürmüştük.

Son düzenleyen: Moderatör:

İnşAllahhh. Allah duysun sizleri de. Hep dua ediyorum onlar için. Pelin diyor ki 'Evleneceğim gün Pınar'a uyku ilacı vereceğim. Bütün gün uyusun'.
Dün eve gelince babamlara da dedim. O gelince yokmuş gibi davranın. Biri kızınca Pelin ve Mehmet'e saldırıyor çünkü. Umursamayalım. Ne hali varsa görsün.

hayret bişi ya anasının kızı o zaman .annesi çok iyi örnek oluyo.yapçak bişi yok.kızının bu tarz hareketlerini onaylayan annenin aklından da şüphe ederim ben

Cowgirll hiç güleceğim yoktu gayet ciddiyetle okuyodum ama nası içten yazmışsın valla tebessüm ettirdin bana.

Ve asıl konuya da gelirsek valla bence de psikiyatriklik, kliniklik ciddi bi durumu sözkonusu o kızın şuan. Hayır bi de bu durumun gitgide daha da ilerlediğini dengesiz davranışlarındaki şiddetin son 1 yılda daha da arttığını söylemişsiniz.
Allah muhafaza bu gibi durumlarda en kötü şey, en ilerlemiş hal şizofreni.
Ki böylesi bi durumda da kişi hayalle gerçeğin ayrımını yapamayacağı için Rabbim korusun zıtlaştığı ya da aynı evde yaşadığı insanlara ciddi zararlar verebilme eğilimi bile gösterebilir.

Nolur tedaviye ikna edin, hiç olmadı çaktırmadan uzman birini ona getirin. Bu rahatsızlığın kabullenilemeyecek bi durumu yok, çok net.

hayret bişi ya anasının kızı o zaman .annesi çok iyi örnek oluyo.yapçak bişi yok.kızının bu tarz hareketlerini onaylayan annenin aklından da şüphe ederim ben

Aynen annesinin kızı. Bizim ailemizde ne tuhaf insanlar var bir bilseniz. Hepsinden bıkkınlık geldi. Bizim evin içinde Allah'tan yok. Diyorum Pelin ve Mehmet iyi ki ablası gibi değil. Çok seviyorum ikisini de ve hep diyorum keşke biz kardeş olsaymışız.

Direkt yüzlerine söyleyemem ben bir şey. Çünkü bize farklı tepki verebilirler. Ama Pelin'le konuşabilirim. En azından dayıma bahseder. İnşAllah da kabul ederler.

Birincisi isimleri vermeniz bu kadar ayrintiyla dogru degil.

İkincisi anlattiginiz tablo net olarak "patolojik." Ciddi bir kisilik bozuklugu veya bipolar, sizofreni gibi hastaliklar olabilir. Dahasi psikozu olabilir. Koy olarak kolay olani secmissiniz. "dislamak"

kusura bakma ama sorunlu olan sadece kiz degil. sokak ortasinda dovmek sirtinda sandalye kirmak demirle dovmek.
yahu bunlar normal seyler mi? butun ailede var sorun. hem genetik hem dr yetistirme tarzi olabilir. bir an once tedaviye alinmasi lazim. siz kin gudup seytan diyor yedigi dayaklara seviniyorsunuz ama bana gorunen etrafa ve kendine zarar veren hasta bir kiz.

Bu ne ya Kesinlikle pskolojisi bozuk bi şahıs bu Pınar

Kesinlikle öyle.

İsimlerin gerçek olduğunu belirtmedim ki. 3 tane kardeşler doğru ama ben kişileri bu şekilde adlandırdım. Açık açık yazmam zaten. Vallahi Allah karşınıza çıkarmasın böyle birisini. Bakalım kaç gün sabredersiniz? Bizim de hoşumuza gitmiyor ama yüz verince başımıza çıkıyor. İki ucu b*klu değnek yani.

Ben dayak atıldığına sevinmedim asla. Ama kardeşine yaptıklarına kardeşinin verdiği karşılık az bile. Dayım ve iki kardeş gayet normal insanlar. Adam sessiz sakin birisi ama Pınar yedi bitirdi adamı ya. Mahvetti. Gerçekten dışarıdan bakan insanlar babaya suç bulabilir ama sizi evladınız herkese sürekli rezil etse tavrınız bundan farksız olmazdı. Ben dayımın Pelin'i Mehmet'i dövdüğünü hiç görmedim, duymadım bu güne kadar.

hep ben hep ben diyen, istediğini elde edemeyince deliye bağlayan kişilik örneği...

Aynen Bade Abla.:26:

yazdıklarını okurken cidden pınara üzüldüm..bildiğin hasta kız! normal insan bunları yapmaz,acilen psikolojik yardıma ihtiyacı var..aslında sadece pınarın değil çevresindekilerinde psikolojik desteğe ihtiyacı var

Yok kullanmadığına eminiz. Çünkü çocukluğundan beri böyle. Hatta büyüdükçe daha da beter oldu. Son 1 yılda iyice azdı.

böyleleri cidden bilerek yapıyor.edepsizligin adını psikoloji koymuşlar.
bu kız kocayı bulsun uslanir...
Benim eşimin amca kizida aynı böyleydi..
nişanlaninca uslandi.canı koca istiyordur

Allah o kız gibileri değil de bu kadar cahil insanları etrafımıza vermesin!! Bahsettiğiniz kızın çok ciddi patolojileri var yarı psikozdan bahsediyosunuz ,kötü niyetli diyip işin içinden çıkmak tamamen cehalet..büyük ihtimal anti-sosyal kişilik bozukluğu,borderline va benzeri çok ciddi bir patolojisi var..ve cahil yengeniz benim kızım deli değil diye doktora götürmezse o kızı ya intihardan kaybeder ya da hastalığı çoooook daha ağır boyutlara ulaşır ailesinden birinede birşey yapabilir!!! O kızı dışlamak yerine sahip çıkıp hemen doktora götürün!!!

böyleleri cidden bilerek yapıyor.edepsizligin adını psikoloji koymuşlar.
bu kız kocayı bulsun uslanir...
Benim eşimin amca kizida aynı böyleydi..
nişanlaninca uslandi.canı koca istiyordur

Koskoca psikoloji bilimini özetledin aferin sana zaten senin gibiler yüzünden tedavi olmamış birsürü insan ya ölüyor ya da hapislerde çürüyor!! İnşallah senin çocuğunda psikolojik rahatsızlık olmazda(!!!) koca istiyosun diyip oturtmazsın!!
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan ülkenin altın günü hanımlarıyla kahvede okey çeviren adamları

Son düzenleyen: Moderatör:

sana sormadım?çok bilmişlik yapma.

Allah yardım etsin , gerçekten zor bir durum ve ciddi anlamda önlem alınmalı diye düşünüyorum diğer arkadaşlarında da dediği gibi. Siz dayınızı ve yengenizi ikna etseniz , tedavi konusunda. Herkese ve kendine zarar verebilme potansiyeli çok yüksek. Rabbim şifa versin gerçekten zordur.

Allah ne verecekse herşeyin hayırlısını versin , evladın da...

Ya karismiyim dedim ama madem siz kendinizde başkasının yorumuna müdahale etme hakkini kendinizde buldunuz bende o haktan yararlanabilirim sanirim
Sizin dedikleriniz bilimsel ve dogru seyler olabilir ama bu size bi insani assagilama hakki tanimaz bence ben okurken sinir oldum, boyle assagilayarak rencide ederek konusacaginiza tatli bir dille hayir arkadasim soyle soyle oldugu icin boyle vs diye açıklama yapabilirsiniz
Okadar bilgilisiniz, psikolojiyi felsefeyi yalayip yutmussunuz (!) Ama bi insanla nasil iletisim kurulacagini ogrenememissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…