Allah böyle insanı düşmanımın başına vermesin.(Amin)

şikayetçı olsalar keşke ayy evlerden ırak gerçekten :18:

Amin, inşAllah.
Babası onunla güzel konuşmaya çalışıyor, annesi de. Ama o birisi iyi davranınca daha da azıyor. Şımarıyor. Beterini yapıyor. Yani iyi davranılmayı hak etmiyor. Yengeme gelince o da zaten ayrı olay.

3 harfliyi duydum da 6 harfli ne cok merak ettim?

3 harfliyi duydum da 6 harfli ne cok merak ettim?
https://www.google.com.tr/search?q=...org%2Fevdeki-dusman-izle-orphan.html;700;1000

aynı bu filmdeki kız gibiymiş

Otur otur aldı başını gitti. Pelin'i dövüyor ama Pelin de onu dövüyor. Pelin ondan daha güçlü. Yani ben konuyu açarken yazmayı unuttum ama Pınar ona vurunca o da ona vuruyor. Hatta daha çok dövüyor yani. 23 Nisan sabahı kapışmışlar, Pelin kollarını yara doldurmuş.

Anne ve babasının cahilliğinden bu hale gelmiş
Hasta falan değil bence şımardıkça göz yumulmuş
Ama olmuyorsa elalemin içinde rezil edip, sıkı bir dayakta iyi gelir
İntihar falan şımarıklığından, intihar edecek adam herkesin içinde ilaç içmez
Her yaptığına göz yumulmuş, şımarmış iyice
Anne- baba gözünü açmadan düzelmez
Allah kardeşlerine sabır versin

Valla böylesiyle anca o şekilde baş edilir. Pelin iyi yapmış, korusun kendini

Yengenizi bir de ben dovmek isted kusura bakmayin ama. Hakkiymis yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin. Zaten ben en çok çocuklara acıyorum. İnanın ki katlanılacak gibi değil. Dayım onu mahallede de dövdü. Hiç umrunda değil. Utanmaz arsız.
Babanız sizin sırtınızda sandalye kırsa, sopa kırsa, demirle vursa size yapar mısınız aynı şeyleri? Yapmazsınız. Ben sakatlanırdım herhalde. Ama tosun gibi maşAllah hiçbir şey olmadı ve yine aynı tas aynı hamam.
İntihar edecek adam dile de getirmez, yapar yapacağını. Şantaj yapıyor işte.
Valla böylesiyle anca o şekilde baş edilir. Pelin iyi yapmış, korusun kendini

Koruyor siz merak etmeyin. Keşke hiç yapmasa ablası da ona da zarar gelmese.

Kesinlikle.

Yengenizi bir de ben dovmek isted kusura bakmayin ama. Hakkiymis yani

Siz de çok haklısınız. Hak ediyor ama yine de toz kondurmuyor. İki gün önce bir konu açmıştım küçük dayım ve eşiyle ilgili. O olay olduğunda, hatta o olayın bu duruma gelmesinde Pınar suçlu ve şu anda Pınar'ın yüzünden bir aile parçalanma noktasına geldi ve yengem dedi ki kızcağızına 'Kızım sen haklısın ama keşke sabretseydin'

O pinar annesinin de desteginin arkasinda oldugunu bildigi icin kendini de keser kardeşini de. Zaten sagliksiz bir de destek veriyorlar. Belaya acik davetiye. Allah yengenize akil fikir size de sabir versin arkadasim

Amin çok çok teşekkür ederim. Size facebooka koyduğu fotoğraflarını göstereyim sadece ve dersiniz yani 'Bu kız normal değil, deli' diye. Bir de çok görgüsüz. Yani diyorum ki Allah versin de dayımın durumu düzelsin. Şu Pınar'ın halini göreyim. Olmayan bir şeyden hava atar. Gitmediği yerlerde yer bildirimi yapar. Kıskanç.

Geçen gün bize geldi. Benim kardeşim de 14 yaşında. Allah nazarlardan saklasın çok da yakışıklı. Saçını kestirmiş bir de yüzünde çıkan tüyleri aldırmış. 'Oy ablası, geleceğin Best Modeli' dedim. Kıskandı Pınar. Ama yemin ederim ben kardeşimi sevmek için demiştim öyle. Pınar'a gıcıklık yapmak istememiştim. Pınar da hemen 'Mehmet'i şuranın alt yapısına istediler' dedi. Güldüm. Annemlere sonra dedim ki 'Mehmet ileride futbolcu olsa en çok ben sevinirim. Hakan'la niye kıyaslıyor kardeşini? Sanki ben Mehmet'i mi kıskanacağım? Pınar'ın onu sevdiğinden daha çok seviyorum ben Mehmet'i'
Annem de 'Boş ver Pınar'ı' dedi.

Ailesnini Allah yardımcısı olsun. Normal bir psikolojiye sahip olmadığı çok açık bu Pınar'ın.. Hatta bence ciddi bir hastalık. Böyle birine ne yaptığının yanlışlığını anlatabilirsiniz ne de doğruyu gösterebilirsiniz. İşleri çok zor. Kabullenmedikçe de daha da zora girecekler. Baş edilemez bir hal alacak muhtemelen.. Dikkatli olmanızdan başka hiçbir çare yok. Taa ki ailesi sorunu kabul edip bir tedavi görmesi için çabalayana kadar..

Annesinden yuz bulmus ankadigim kadariyla.evde ona hak veren destek cikan oldukca duzelmesi zoe.anne cahilmis.azicik laftan anlayan biri olsaydi kizini bir dr a gotururdu.davranis ve kisilik bozuklugu oldugu ortada.uzucu gercekten.didaridan siz bisey yapamazsiniz kolay kolay.is annede bitiyor.o da destegi cekecek kizdan.

Kesinlikle her yazdığınız doğru. Bize göre yanlış olan her şey ona göre doğru. Kötü olan şeyler hoşuna gidiyor. Kavga, gürültü, huzursuzluk, dedikodu...
Babası problemli olduğu biliyor, kardeşleri de biliyor ama annesi kabul etmiyor. Annem iyi ki böyle diyorum. Eğer yengem gibi bir annem olsa sevmezdim annemi.

valla dinsizin hakkından imansız gelir.benim anladığıma göre herkes yaptıklarına taviz vermiş.şımartılmış.bende bir anneyim kızım beni dövecek...yok böle bişi.ben burda sadece pınarı suçlamam.ailesinde de çok hata var.her yaptığına göz yumulmuş.kendine göre pınar ben buyum diyor.dikkat çekeceğini düşünüyor.bir eksikliği var bence bunu kapatmaya çaılışıyor.psikiyatriden yardım almalı.öncelikle anne ve babada taviz vermemeli.intihar falan ediyomuş elleme etsin.bişi yapamaz.benim bi tandığımda annesiyle kavga edip ilaç yutmuş.anneside ne halin varsa gör deyip umursamamış.kız snra gidip kendi kusmuş bunlar hep dikkat çekmek için.allah ailesine sabır versin ne denir başka

O da çok zor inanın ki. Kardeşleri Pınar hakkında bir şey diyecek olsalar yengem hemen kızıyor çocuklara. Ya da 'E sen de öyle yaptın' diyor.
Dün, Pelin t-shirt giymiş ve önü açılmış biraz. Çekmiş o da bluzun önünü. Yengem de Pelin'e 'Sen de Pınar gibi oldun' demiş. (Pınar giyimine dikkat etmez. Yengem de sıfır kol giyseler bile laf eder. Çok geri kafalı). Pelin de 'Onunla beni kıyaslama. Asla olmam ben onun gibi' demiş. Yengem de 'Ne farkın kaldı ondan' demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…