Allah böyle insanı düşmanımın başına vermesin.(Amin)

Bir gun bir gazetenin ucuncu sayfasinda ailesini katleden sizofren Kiz haberini duyarsaniz sasirmayin...

Deliler hastanesine kapatirim baska bir sey olmaz o kizdan.

Ben bunu alırım elime, eşek sudan ne zaman gelir bilemem...
Bu ne yahu! Ruhsal sorunları olabilir de.. üzerine bir de şımartılınca çekilmez hal almış..
Hele hele annesini dövmesi...!!! Yok yok. önce temiz bir dayak.. sonra kapatsınlar hastaneye..

Çok merak ettim pınarı ya burcu ne Allah kimsenin başına vermesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

delilerin önde gideni bu pınar.
annesi niye hala onu savunuyor anlamadım.tamam çocuğudur anlarım ama kendi öz kızı onu aldatmakla suçluyorsa onlara hizmetçi muammelesi yapılıyorsa işte burda dur demek gerek.
allah peline,mehmete ve dayına sabır versin.

böyleleri cidden bilerek yapıyor.edepsizligin adını psikoloji koymuşlar.
bu kız kocayı bulsun uslanir...
Benim eşimin amca kizida aynı böyleydi..
nişanlaninca uslandi.canı koca istiyordur

Bilerek yapıyor bazı şeyleri farkındayız hepimiz ama evlense bile düzelebilecek birisi değil maalesef. Evliliği yürütebilecek kapasitede değil. Çocuk bakamaz, ev işi deseniz zaten yapan birisi değil.

Ablacığım keşke bizi dinleseler. Annem halası oluyor Pınar'ın. Dayımla kaç defa konuştular. Ama gerçekten annesi kabul etmiyor. Yani annesi biz bir şey desek güceniyor. Onun düşünmesi lazımken biz düşünüp fikir sunduk ama kabul etmiyorlar.

Amin Amin. İnşAllah Rabbim şifa verir de düzelir. Diğer yorumlarda da bahsettim. Yengem doktora götürme fikrine sıcak bakmıyor maalesef.

Ablacığım, dayım canı acıya acıya dövdü kızını. Hem de ne dövmek. Biz de şahit olduk, kardeşlerinden de duyduk. Dayakla düzelecek olsa çoktan düzelmişti.

Yok annesini değil, amcasının karısını suçladı. Aslında suçlamadı, gördüğünü söyledi ama biz ona söyleme, karışma sen, senin başına patlar dedik. Dinlemedi, söyledi. Sonuç: Şimdi herkes onu suçluyor. Hatta inanmayanlar iftira attığını düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…