- Konu Sahibi neyaptimben01
-
yaşayamadım ben... yapamadım oda olmuyorsa olmuyordur dedi... ogünden sonra zaten patavazsızlıkları çıktı ortaya... bu saatten sonrada olmaz sanırım
benimki yagmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi bişeydi. Içine sindi konusu cinsellikse eğer henüz hala bişey yaşamış değilim eşimle... Hiç bişey olmadı.........!!!! Olamıyorda..
Sevgilim ilkim olduğu için düşünemiyorum başkasını.Evet insan aklıyla da aldatabilir ama bunu yapmayan insan yok denecek kadar azdır.Çok güçlü bir nefis olmalı insanda,peygamberlerde,azizlerde olanlar gibi.Gelip burada poz kesmeye gerek yok bence.Ben de istemeden eski sevgililerimle yeni sevgilimi kıyaslıyorum bazen eski sevgililerim ne yapıyor diye bakıyorum.Kötü bir niyetle değil sadece meraktan.Yoksa sevgilime sevgim sonsuz.Eğer hem böyle düşünüp hem de hayatınız da uyguluyorsanız ne güzel bir nefse sahipsiniz.
Sevgilim ilkim olduğu için düşünemiyorum başkasını.Evet insan aklıyla da aldatabilir ama bunu yapmayan insan yok denecek kadar azdır.Çok güçlü bir nefis olmalı insanda,peygamberlerde,azizlerde olanlar gibi.Gelip burada poz kesmeye gerek yok bence.Ben de istemeden eski sevgililerimle yeni sevgilimi kıyaslıyorum bazen eski sevgililerim ne yapıyor diye bakıyorum.Kötü bir niyetle değil sadece meraktan.Yoksa sevgilime sevgim sonsuz.Eğer hem böyle düşünüp hem de hayatınız da uyguluyorsanız ne güzel bir nefse sahipsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?