Allah belamı versin benim

Bu konu bence kapanmalı, bu bir dert değil tamamen sizin terbiyesizliğiniz.
Buradan size hiçbirşey yapamayız, ne desek boş. Siz zaten normal biri olsaydınız bu şekilde bir konu açmazdınız. :ssz:

neden tek tek anlatıyorsun baştan her şeyi yazda bizde yardım edebileceğimiz bir şey varsa yardım edelim kerpetenle alıyoruz lafı...

Anlaşmalı boşanma için 1 yıl geçmesi gerekir ancak boşanabilmen için eşinin seni aldatması gibi durumlar gerekli birliktelik yaşamamışsınız daha da yaşamazsanız belki seni aldatır da boşanırsınız yoksa aklın başka birindeyken eşine yazık.:ssz:

silah zoruyla evlendirdiler galiba?
bu tarz konulara anlam veremıyorum, bu mecburiyet nedendi?

evlenirken kimi cezalandırmak istedin
kendını mı, eskı sevgılını mı?

bende buradan aldatan her insana şöyle seslenmek istiyorum; inşallah yakalanırsınız kadın/erkek önemli değil
aynısını kendınız de yaşarsınız inşallah hatta bin katını:ssz:

yaşayamadım ben... yapamadım oda olmuyorsa olmuyordur dedi... ogünden sonra zaten patavazsızlıkları çıktı ortaya... bu saatten sonrada olmaz sanırım

bu ne biçim evlilik!!!ne yaşadığınızı sanıyosunuz siz!!!!
adam kadınla birlikte olamaıyo diye, olmuyosa olmuyo deyip aniden patavatsızlaşırmı, iki günde bu adam nasıl değişir???
bir kadın bir erkeğin eşiyse ,sesli konuşmadık sadece msj yazdım diye hafifletmeyi bırakın aklından bile geçirmemeli başka erkekleri, helede eski sevgili!!!
yapmayın bitirin bu evliliği ...

benimki yagmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi bişeydi. Içine sindi konusu cinsellikse eğer henüz hala bişey yaşamış değilim eşimle... Hiç bişey olmadı.........!!!! Olamıyorda..

Hayır cinsellik değildi kastettiğim yani neden imza attınız? Aşık olmadınız madem neye göre seçtiniz eşinizi? Sırf eski aşkınızı unutmak için mi? Ahret sorusu gibi oluyor biliyorum ama gerçekten anlamaya çalışıyorum bu konuyu, ilgimi çekti, merak ettim :)

Anladığım kadarıyla eski sevgilinizle ayrılalı 9 ay olmuş ve siz 3 haftalık evlisiniz. Yıldırım aşkına tutulmadığınız da aşikar. Madem aklınız hala eskisindeydi,ne diye elin adamının günahına ve hayatına girdiniz ki?
Ayrıca patavatsızlıklarını da merak etmedim değil eşinizin?

Evet insan aklıyla da aldatabilir ama bunu yapmayan insan yok denecek kadar azdır.Çok güçlü bir nefis olmalı insanda,peygamberlerde,azizlerde olanlar gibi.Gelip burada poz kesmeye gerek yok bence.Ben de istemeden eski sevgililerimle yeni sevgilimi kıyaslıyorum bazen eski sevgililerim ne yapıyor diye bakıyorum.Kötü bir niyetle değil sadece meraktan.Yoksa sevgilime sevgim sonsuz.Eğer hem böyle düşünüp hem de hayatınız da uyguluyorsanız ne güzel bir nefse sahipsiniz.
Sevgilim ilkim olduğu için düşünemiyorum başkasını. :34:

Anladığım kadarıyla eski sevgilinizle ayrılalı 9 ay olmuş ve siz 3 haftalık evlisiniz. Yıldırım aşkına tutulmadığınız da aşikar. Madem aklınız hala eskisindeydi,ne diye elin adamının günahına ve hayatına girdiniz ki?

3 hafta da eşinizin patavatsız anlaşamayacağınız bir tip olduğunu nasıl anladınız:44: 3 haftada ne ara küstünüz:44: ben 3 haftada erkek arkadaşımın adını ezberliyemiyorum da(abarttım):1: 9 ay olmuş ayrılalı, 9 ay boyunca konuşmayıp da evlenince neden konuşma isteği geldi bir den size :44:

Evet insan aklıyla da aldatabilir ama bunu yapmayan insan yok denecek kadar azdır.Çok güçlü bir nefis olmalı insanda,peygamberlerde,azizlerde olanlar gibi.Gelip burada poz kesmeye gerek yok bence.Ben de istemeden eski sevgililerimle yeni sevgilimi kıyaslıyorum bazen eski sevgililerim ne yapıyor diye bakıyorum.Kötü bir niyetle değil sadece meraktan.Yoksa sevgilime sevgim sonsuz.Eğer hem böyle düşünüp hem de hayatınız da uyguluyorsanız ne güzel bir nefse sahipsiniz.
Sevgilim ilkim olduğu için düşünemiyorum başkasını. :34:

Sizi bilmem de Allah sanırım eşinizin belasını vermiş olacak ki sizinle evlenmiş.

Son düzenleme:
Aklınız başkasındayken, başkasıyla evlenmeniz başlıbaşına hata.

Dolayısıyla da eşinizin her hareketeni patavatsızlık olarak degerlendirmişsiniz.
Her davranışı, sözü size batmaya başlamış.

Siz sanıyor musunuz ki eşinizden ayrıldıgınızda her şey güllük gülistanlık olacak.

Eşinizden ayrılın bakalım, eski aşkınız sizi kabul edecek mi?

Back
X