- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.467
- 373
- Konu Sahibi neyaptimben01
-
eşinle anlaşamadığından mı geri eski sevgilini arar oldun yoksa eski sevgilini gerçekten sevdiğinden mi? kendini kandırma.eski sevgilini gerçekten sevseydin evlenemezdin başkasıyla.helede bu kadar kısa sürede
Kızlar.. BEN YAPTIGIM YANLISIN FARKINDAYIM... HATAMI BİLYORUM... BURAYA YAZMA SEBEBİM BENİ AŞALAYIN DİYE DEĞİL SADECE CARESİZLİĞİMİ SİZİNLE PAYLAŞTIM.. NEDEN EVLENDİM Bİ BAŞKASINI SEVMEME RAGMEN KISMI ÇOK UZUN...PARDON ÖZÜR DİLERİM... CAREYİ YANLIŞ YERDE ARADIM ÖZÜR DİLERİM
öyle bir aile ortamım varki evde durulması o evin içinde olmak hayatın butun işkencesini sırtında tasımak gibi bişey. Işten ayrıldıgında sürekli para para diyen aile bireyleri... Benim evliliğimde bi nevi kaçıştı ama yanlışmış yeni farkettim. Eşimde bu durumu simdiden basıma kalkmaya başladı. Ailemi yüzüme vurmaya ona muhtac oldugumu dillendirmeye basladı. Oysa ben en basından beri bi başkasını seviyordum ama onunla ayrılmıstık ben eşimi tanıdıgımda. Sonrada olaylar okadar hızlı geliştiki.. Evlenmişim. Yapma yapma diye kendime cok söyledim ama öfkem korkularım bıktıklarım beni bu noktaya getirdi sanırım... şimdi ise kocaman bi çıkmazdayım..............
Aldatmak sadece görüşerek, buluşarak ya da yatakta olmuyor.Bence konu sahibine direk aldatıyorsun diye yüklenmek yanlış.Elle tutulur bir aldatma yok en azından.Hem yapmayın kızlar bir çok insan sırf çivi çiviyi söksün diye yeni bir ilişkiye başlıyor,bazen durup dururken insanın aklına eski sevgilisi geliyor yenisiyle kıyaslıyor.Dürüstlük abidesiymiş gibi davranmayın.Konu sahibinin en büyük hatası sevmediği bir insanla bodoslama evlenmek olmuş.Bu noktada kızıyorum ben sadece.En yakın zamanda ayrılmalısın.Eski sevgilinle barışmayacak olsan bile ayrıl.Hem kendine hem o adama yazık etme.
öyle bir aile ortamım varki evde durulması o evin içinde olmak hayatın butun işkencesini sırtında tasımak gibi bişey. Işten ayrıldıgında sürekli para para diyen aile bireyleri... Benim evliliğimde bi nevi kaçıştı ama yanlışmış yeni farkettim. Eşimde bu durumu simdiden basıma kalkmaya başladı. Ailemi yüzüme vurmaya ona muhtac oldugumu dillendirmeye basladı. Oysa ben en basından beri bi başkasını seviyordum ama onunla ayrılmıstık ben eşimi tanıdıgımda. Sonrada olaylar okadar hızlı geliştiki.. Evlenmişim. Yapma yapma diye kendime cok söyledim ama öfkem korkularım bıktıklarım beni bu noktaya getirdi sanırım... şimdi ise kocaman bi çıkmazdayım..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?