- 13 Nisan 2007
- 33.458
- 101.763
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi neyaptimben01
-
Kızlar.. BEN YAPTIGIM YANLISIN FARKINDAYIM... HATAMI BİLYORUM... BURAYA YAZMA SEBEBİM BENİ AŞALAYIN DİYE DEĞİL SADECE CARESİZLİĞİMİ SİZİNLE PAYLAŞTIM.. NEDEN EVLENDİM Bİ BAŞKASINI SEVMEME RAGMEN KISMI ÇOK UZUN...PARDON ÖZÜR DİLERİM... CAREYİ YANLIŞ YERDE ARADIM ÖZÜR DİLERİM
Aldatmak sadece görüşerek, buluşarak ya da yatakta olmuyor.
Başkasını düşünmek bile aldatmak bana göre.
Neden evlendin sorusuna bi açıklamaydı bu yazdıgım... Ben eşimin bana böyle bişey yapmasına göz yumarım demiyorum. Eski sevgilime dönmek istiyorum demedim.. Eşimi sevmedigimi anladım onunla olmayacagını anladım... çok büyük bi yanlış yapmısım evlenmekle onu anladım... Tek sorun ne yapmalıyım dı? Ama artık onuda ben cözücem. Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için.. Yanlısımı biliyordum belkide birileri gerçekleri yüzüme carpmalıydı :/ sağolun yazdıklarınız ağırda olsa iyi geldi. '' sınanmadık acı üzerine konuşmak kolaydır herzaman'' sağolun allah razı olsun
Esinize acıdım. Siz eski sevgilinizle konuşmaya devam ederseniz Allah belanızı verecektir.
Bu konu tutar...
Evli olduğu halde eski aşkıyla görüşüyormuş... Bizim için önemli olan nokta bu olmalı kızlar ona göre.
gerçekten merak ettiğim için soruyorum bunu madem aklında başkası vardı neden evlendin bir başkasıyla ve nasıl yapabildin bunu nasıl içine sindi yani?
benimki yagmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi bişeydi. Içine sindi konusu cinsellikse eğer henüz hala bişey yaşamış değilim eşimle... Hiç bişey olmadı.........!!!! Olamıyorda..
yaşayamadım ben... yapamadım oda olmuyorsa olmuyordur dedi... ogünden sonra zaten patavazsızlıkları çıktı ortaya... bu saatten sonrada olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?