Allah belamı versin benim

Tövbe estağfurullah!!!
Beddualardan oldum olası midem bulanmıştır.
İnşallah bir yönetici görür de şu konu başlığını değiştirir..:ssz:

Neden evlendin sorusuna bi açıklamaydı bu yazdıgım... Ben eşimin bana böyle bişey yapmasına göz yumarım demiyorum. Eski sevgilime dönmek istiyorum demedim.. Eşimi sevmedigimi anladım onunla olmayacagını anladım... çok büyük bi yanlış yapmısım evlenmekle onu anladım... Tek sorun ne yapmalıyım dı? Ama artık onuda ben cözücem. Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için.. Yanlısımı biliyordum belkide birileri gerçekleri yüzüme carpmalıydı :/ sağolun yazdıklarınız ağırda olsa iyi geldi. '' sınanmadık acı üzerine konuşmak kolaydır herzaman'' sağolun allah razı olsun

bence sen eşinin daha balayındaki kabalıklarından sığınacak liman aramıssın
eger eşin hatalı bile olsa hatayı hatayla telafi etme derim
gene üzülen sen olursun
adın cıkar,rezil olursun çok daha kötü olur hersey

evlilkte ilk 1-2 sene sancılı gecebilir
gelgitler olur
ama sen kalbine değil beynine güven her zaman
o zaman hata yapmazsın diyemem insanız hatalar bizim için
ama en azından hatanda ufak olur tolere edilir

büyük geri dönüşü olmaz yollara girmeden kendine gel bence,boşver eski sevgiliyi
adı gibi eski de kalsın

sen daha ilk problemde kaçış yolunu bulmuşsun.eski sevgilinde gönüllüymüş atlamış daha ilk mesajında.yalnız değilsin pek.Allah tek başına hayat mücadelesi veren yada kocasının eski sevgilisiyle görüştüğünü anlayıp gerçek acıyı çeken kadınların yardımcısı olsun

Kızlar.. BEN YAPTIGIM YANLISIN FARKINDAYIM... HATAMI BİLYORUM... BURAYA YAZMA SEBEBİM BENİ AŞALAYIN DİYE DEĞİL SADECE CARESİZLİĞİMİ SİZİNLE PAYLAŞTIM.. NEDEN EVLENDİM Bİ BAŞKASINI SEVMEME RAGMEN KISMI ÇOK UZUN... :( PARDON ÖZÜR DİLERİM... CAREYİ YANLIŞ YERDE ARADIM ÖZÜR DİLERİM

sen kendine Allah belami versin benim dersen kimseden daha baska bisey bekleme..

yanlis yapmisiniz kötü,bela okumayin yinede kendinize Allah beni islah etsin filan diyin,bana hidayet ver Allahim de..

Bence ne yapmam sorusunu kendine sormalisin. Cünkü hani burda birileri, devam et evlililigine eski sevgilini unut yeni bir sayfa ac, onu sevmeye calis, ögrenmeye calis vs.. Bir cözüm evet. Deneyebilirsin.
Ya da digerleri olur mu sevmiyormussun, kocana yazik o zaman bosan, ona böyle bir sey yasatma sonucta sevgisiz evlilik yürümez...der. Bu da bir cözüm evet.

Zaten bu ikisi disinda bir baska cözüm var midir? Bilemiyorum.

Karari verecek olan sensin...

Eşin patavatsiz MIS. Ayrilali 9 ay olmus ve 3 haftalik evliymissin. Madem öyle iyi taniyip evlenseydin ya. Bir de fake hesap acip eski sevgilinle konusmussun. Yazik sana da esine de!

Aldatmak sadece görüşerek, buluşarak ya da yatakta olmuyor.
Başkasını düşünmek bile aldatmak bana göre.

Evet insan aklıyla da aldatabilir ama bunu yapmayan insan yok denecek kadar azdır.Çok güçlü bir nefis olmalı insanda,peygamberlerde,azizlerde olanlar gibi.Gelip burada poz kesmeye gerek yok bence.Ben de istemeden eski sevgililerimle yeni sevgilimi kıyaslıyorum bazen eski sevgililerim ne yapıyor diye bakıyorum.Kötü bir niyetle değil sadece meraktan.Yoksa sevgilime sevgim sonsuz.Eğer hem böyle düşünüp hem de hayatınız da uyguluyorsanız ne güzel bir nefse sahipsiniz.

Neden evlendin sorusuna bi açıklamaydı bu yazdıgım... Ben eşimin bana böyle bişey yapmasına göz yumarım demiyorum. Eski sevgilime dönmek istiyorum demedim.. Eşimi sevmedigimi anladım onunla olmayacagını anladım... çok büyük bi yanlış yapmısım evlenmekle onu anladım... Tek sorun ne yapmalıyım dı? Ama artık onuda ben cözücem. Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için.. Yanlısımı biliyordum belkide birileri gerçekleri yüzüme carpmalıydı :/ sağolun yazdıklarınız ağırda olsa iyi geldi. '' sınanmadık acı üzerine konuşmak kolaydır herzaman'' sağolun allah razı olsun

olaya herkes kendı penceresınden bakıp öyle cvp verıyor kırılma darılma bu yuzden üzülmede ve kendıne bukadaer acıma çok şükür sağlığın sıhhatın yerınde evliğine dvm edemıycek noktaya geldığınde ailende sahıp çıkmasa ıyı kötü çalışıp kendıne bakarsın umutsuz olma bukadar yalnız çok çabuk karar verıyorsun daha 1 aylık bır sure çok kısa gece olmadan sabah olmuyor değilmi zaman ne gösterir birazda sabretmeye çalış bence

Beni pohpohlamanızı beklemedim bu konuyu acarken ama aşalanmakta istemedim. Kızlar yanlışım bu ... Siz olsaydınız napardınız dı tek amacım. Ama haklısınız sanırım herkesin penceresi farklı.. Bakış açısı farklı.. :(

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum bunu madem aklında başkası vardı neden evlendin bir başkasıyla ve nasıl yapabildin bunu nasıl içine sindi yani?

gerçekten merak ettiğim için soruyorum bunu madem aklında başkası vardı neden evlendin bir başkasıyla ve nasıl yapabildin bunu nasıl içine sindi yani?

benimki yagmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi bişeydi. Içine sindi konusu cinsellikse eğer henüz hala bişey yaşamış değilim eşimle... Hiç bişey olmadı.........!!!! Olamıyorda..

valla okadar dertli varmış ki kutundan yılan çıkmalar falan filan:ssz::ssz: Her konuya arkadaşlar yardım etmeye çalışıyor en sonunda konu sapıyor olaylar farklı yerlere gidiyor konu sahibnin samimiyetsizliği yalanlar dolanlar :36::36::36::36:
ve ben bu konu sonunda acaba neler çıkacak gerçekten merak ediyorum izleyelim görelim arkadaşlar :ssz::ssz::ssz::53::53:

bu konudan bişey çıkmaz.cinsellikte yokmuş.bu evlilik biter eski sevgilinin evlenirken olduğu gibi boşanırkende umrunda olmaz.olan evlilik kurumuna olur.

Yazık, çok yazık hemde.
Evliliği,aşkı bu kadar ucuzlaştırdığınız için.
Yok onunla evlendim ama hala öbürünü seviyorum , dün konuştuk falan bide fake hesap açıp ekleyip konuşuyorsunuz
Ne kadar ayıp, bir bayana hiç yakışmaz hele evli bir bayana ..!!
En azından boşanın, eşinizle aranızdaki Sorun böyle şeyler yapmanızı gerektirmez!

Back
X