Allah belamı versin benim

kocanla yatma ve direkt boşan

en azından zararın neresınden dönsen kardır hesabı

eski sevgiline dönebilirsen bi de bekaret olayıyla uğraşmazsın

da fevri bir insana benziyorsun ani kararlar falan garip yani...

eşinle anlaşamadığından mı geri eski sevgilini arar oldun yoksa eski sevgilini gerçekten sevdiğinden mi? kendini kandırma.eski sevgilini gerçekten sevseydin evlenemezdin başkasıyla.helede bu kadar kısa sürede

evliliği çocuk oyucağı yaptınız be güzelim ,eminim eski sevgilini kıskadırmak yada burnunu sürtmek için başka bi adamı hayatına aldın sonra iş ciddiye bindi, yazık eşinde arada gereksiz ve çocukça triplerinin kurbanı olmuş

eşinle anlaşamadığından mı geri eski sevgilini arar oldun yoksa eski sevgilini gerçekten sevdiğinden mi? kendini kandırma.eski sevgilini gerçekten sevseydin evlenemezdin başkasıyla.helede bu kadar kısa sürede

Bence de bu geçici bir durum, aralarındaki sorunlu dönemden kaynaklanan bir şey. Evlilikte olur böyle kavgalar, eski sevgili de neymiş?

Kızlar.. BEN YAPTIGIM YANLISIN FARKINDAYIM... HATAMI BİLYORUM... BURAYA YAZMA SEBEBİM BENİ AŞALAYIN DİYE DEĞİL SADECE CARESİZLİĞİMİ SİZİNLE PAYLAŞTIM.. NEDEN EVLENDİM Bİ BAŞKASINI SEVMEME RAGMEN KISMI ÇOK UZUN... :( PARDON ÖZÜR DİLERİM... CAREYİ YANLIŞ YERDE ARADIM ÖZÜR DİLERİM

sen başkasını severken eşin sana ne yapsa yaranamıycakki zaten şimdi boşanmaya karar versen ailen çevren nasıl tepki verır sen bılıyorsun eleştırelere göz yumabıceksen boşan ama boşanmıycaksanda eski sevgili işlerini kaıştırmaa bak bırkere merkaına yenılıp konuşmak bile vvicdanını nasıl rahatsız etmiş hatanında farkındasın yapman gerken bu hatayı tekrarlamamak ve eşini sevebılecekmısın bunu gözden geçirmen aslında yıne çözüm sende

Allah daha ne verecek ki, bence belanın nispeten kaldırabileceğin kadarını vermiş.

tut ki eski erkek ark. dedi bosan ewlenelim güvenebilcekmisin lafına ya ewlenmezsse,belki gecmişe dair bi intikam vardır içinde! bosandırır ortada bırakır adının cıktıgıyla kalır (ihtamaller hesabı yapıyorum da)
kocanı sewmiyorsan ve ilk günlerde sorunlarla baslarsan öyle devam eder,yani bi ewliliğe nasıl baslarsan öyle gidiyor tecrübeyle sabittir:51:
bence bosanacaksın bu kocayla yürümeyecek ama şimdi ama sonra... şimdiden içine sinmiyor ömür uzun yıllarını bu adama verecegini düsünmüyorum... yol yakınken kendine bi iyilik yap tatlım:31:

Eski sevgilimle dune kadar hiç konusmamıstım.. Sesli bile konusmadık sadece fake bi hesaptan sacma sapan yazdım ben oldugumu anlayıncada cıktım hemen... Eşime gelince daha 1 aylık evli olmamamıza ragmen bana saydıgı lafları duysanız siz neler yapardınız bilmiyorum... Eşim suclu yada bu durum benim yaptıgımı haklı cıkarır demiyorum.. Sevgi konusuna gelince en zor anlarımda bile ilk aklıma gelen eski sevdigim old. Evlenme sebebim tamamen ailesel sorunlar.. Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum ://

Eger burda birilerinin size yardim etmesini istiyorsaniz. Herseyi aciklamaniz gerek. Niye evlendiniz? BIzler bir takim seyleri bilmeden yorum yapamayiz.

Ancak yazdiginizi ve okudugumuzu yargiliyabiliyoruz. Oda bir baskasini sevdiginizi bile bile, esinizle evlenmissiniz.

Evlenirken silah mi dayadilar kafasina? 9 ay icerisinde nasil baskasini bulup evleniyorsunuz pes yani.

sen kendini mağdur gösteriyosun ama senin olayında tek mağdur eşin.adamın duygularıyla oynamışsın resmen.burası kadınlar kulübü diye her kadına destek beklemek hata.burda sen hatalısın kendini hiç acındırma

Bence konu sahibine direk aldatıyorsun diye yüklenmek yanlış.Elle tutulur bir aldatma yok en azından.Hem yapmayın kızlar bir çok insan sırf çivi çiviyi söksün diye yeni bir ilişkiye başlıyor,bazen durup dururken insanın aklına eski sevgilisi geliyor yenisiyle kıyaslıyor.Dürüstlük abidesiymiş gibi davranmayın.Konu sahibinin en büyük hatası sevmediği bir insanla bodoslama evlenmek olmuş.Bu noktada kızıyorum ben sadece.En yakın zamanda ayrılmalısın.Eski sevgilinle barışmayacak olsan bile ayrıl.Hem kendine hem o adama yazık etme.

konunun dalga içim açılmadığını düşünerek yazıyorum..

Henüz yeni evlisin ve eski sevgilinle iletişime geçmişsin.
Eski sevgilin de senden haber bekliyormuş sanki..
bu işi sonu kötü..

Eşinle arayı soğutmaya devam edersen, eski sevgilinle internet üzerinde iletişim kurmaya devam edeceksin ve bu iş başına dolanacak..

Eşini aldatma yolundasın demiycem tabii ki ama şu an ilerlediğin yolun sonundaki duraklardan birisi de bu..

aklını başına topla..

eşinle sorunların varsa ki var, ya halletme yoluna git ya da hamile kalmadan ayrılma yoluna git..

sonra eski sevgiline mi dönersin başka birisini mi bulursun, bu sonraki iş.

ama şu anda sakın başka bir erkeğe istemeden de olsa yakınlaşma..

Normalde bela geliyorum demez, gelir ama senin işinde bela açıkça ben geliyorum diyor haberin ola.

Son düzenleme:
öyle bir aile ortamım varki evde durulması o evin içinde olmak hayatın butun işkencesini sırtında tasımak gibi bişey. Işten ayrıldıgında sürekli para para diyen aile bireyleri... Benim evliliğimde bi nevi kaçıştı ama yanlışmış yeni farkettim. Eşimde bu durumu simdiden basıma kalkmaya başladı. Ailemi yüzüme vurmaya ona muhtac oldugumu dillendirmeye basladı. Oysa ben en basından beri bi başkasını seviyordum ama onunla ayrılmıstık ben eşimi tanıdıgımda. Sonrada olaylar okadar hızlı geliştiki.. Evlenmişim. Yapma yapma diye kendime cok söyledim ama öfkem korkularım bıktıklarım beni bu noktaya getirdi sanırım... şimdi ise kocaman bi çıkmazdayım..............

arkadaşım çareyi burada bulamazsın,neden mi çünkü burada seni rencide edende olacaktır ,sana acıyıp yardım edende bu yüzden olumlu olumsuz her türlü yoruma açık olmalısın.
ben sana boşan yada aldat diyemem o senin kendi vereceğin bir karardır...herkesin günahı kendine,başkasının günahına girmek yanlış olur...

Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün, böyle bir davranışı eşiniz size karşı yapsaydı ne yapardınız?
Bu soruya ne yanıt verirseniz ona göre davranın.
Allah size yardım etsin.

öyle bir aile ortamım varki evde durulması o evin içinde olmak hayatın butun işkencesini sırtında tasımak gibi bişey. Işten ayrıldıgında sürekli para para diyen aile bireyleri... Benim evliliğimde bi nevi kaçıştı ama yanlışmış yeni farkettim. Eşimde bu durumu simdiden basıma kalkmaya başladı. Ailemi yüzüme vurmaya ona muhtac oldugumu dillendirmeye basladı. Oysa ben en basından beri bi başkasını seviyordum ama onunla ayrılmıstık ben eşimi tanıdıgımda. Sonrada olaylar okadar hızlı geliştiki.. Evlenmişim. Yapma yapma diye kendime cok söyledim ama öfkem korkularım bıktıklarım beni bu noktaya getirdi sanırım... şimdi ise kocaman bi çıkmazdayım..............

bütün bunlarla eski sevgilinin ne alakası var.anlaşamıyosun tamam.e bu eskisine dönme mevzusu onunla kıyaslamalar falan.sanki eskisiyle evlensen mükemmel olacak.her evlilikte sorun olur

Bence konu sahibine direk aldatıyorsun diye yüklenmek yanlış.Elle tutulur bir aldatma yok en azından.Hem yapmayın kızlar bir çok insan sırf çivi çiviyi söksün diye yeni bir ilişkiye başlıyor,bazen durup dururken insanın aklına eski sevgilisi geliyor yenisiyle kıyaslıyor.Dürüstlük abidesiymiş gibi davranmayın.Konu sahibinin en büyük hatası sevmediği bir insanla bodoslama evlenmek olmuş.Bu noktada kızıyorum ben sadece.En yakın zamanda ayrılmalısın.Eski sevgilinle barışmayacak olsan bile ayrıl.Hem kendine hem o adama yazık etme.
Aldatmak sadece görüşerek, buluşarak ya da yatakta olmuyor.
Başkasını düşünmek bile aldatmak bana göre.

bu çıkmazdan eski sevgilinle çıkamıycanı da bılıyorsun değilmi senı çok sevseydı başkasıyla evlnemene ızın vermezdı bu durumdan onunla kurtulabılırım fıkrını unut bence ve kararlarını bunu göre al daha çok yenı evlısınız ılk başlarda buyuk aşkla evlenenler bıle zorlu çekiyor böyle düşün ıyı yönlerı hiçmi yok bunları düşünmeye çalış

canım bence Allah belanı vermesin,sana doğru yolda yürümek için iyi bir irade ve muhakeme gücü versin.hayat hataları es geçmez illa ki bir yerlerde hatamız karşımıza çıkar.onun için hataya düşmeden içinde bulunduğun durumu iyiliğe çevirmeye çalış.bir hata yapmışsın ama gidip de o insanla görüşürsen daha büyük bir hata yapmış olursun.sen artık evlisin.madem evlenmişsin,eşini sevmeye,onun iyi yönlerini görmeye çalış.sonuçta hiç mi birşey hissetmeden evlendin?eminim birşeyler hissediyorsundur.bu arada bu sürede çocuk yapmaya kalkma.baktın eşini sevemiyorsun,ya da o evlilikten umudunu kesmişsin,o insana da daha fazla haksızlık etmeden evliliği sonlandır.

Back
X