Allah başka dert vermesin 😒

Kızım bak bu sefer ben bunla evleneceğim hissediyorum dediğim manitadan ayrılmışım kafam duman zaten. Açmayın şöyle başlıklar çatarım ha hepinize.. dertlere gell
Merak ettim sen niye ayrıldın ki
@Kazen sizin gibi yanlış yere konu açanlara bir sözü vardı " siz tuvalet yerine evin ortasına mı yapıyorsunuz"
@Mune
Etiketleyince eline ne geçti Allah aşkına atacak bir yere beni

Tabiki gelsin benimle tanışsınlar istemiyorum olmazda ama aktif gruplarda da sığınmacı gibi kalıyorum kendileri tanışmış birşeylerden haberleri var ben Fransız kalıyorum biraz ondan uzak kalmam bu arada Çok sevindim sizin adınıza umarım bende böyle bir arkadaşlık kurabilirim

Belki arkadaş olabiliriz

Neyse konun taşındı rahatladım Lütfen kitap topiğine gelme

Kardeşiniz konusunda cevap vermediniz ama bana, onu unutmadım ben. Kardeş olunca göze batmıyor tabi, vuralım eltiye
Görmedim ki ha kardeşime güle eğlenerek vermiyorum parayı sokrana sokrana oda ayrı bir başlık nerde lüzumsuz bişey var alıyor ama bende ondan alıyorum o yüzden tolere edilebiliyor
Evet Çoğu zaman giriyorum foruma, bakıyorum herkes samimiyeti kurmuş, sohbet ediyorlar. Tanıyorlar birbirlerini bir şekilde, çok hoşuma gidiyor
Aynı sizin gibi düşünüyorum bende o yüzden aralarına hop diye giremiyorum

Açtığınız konuya yazılan cevaplara bile bakmıyorsanız burada kim sizinle neden ve nasıl arkadaş olacak?

Yok gayet gerekliydi bence söylenenler. Sizin işinize gelmedi sadece. Ama burası böyle bir platform, mutlu edecek yanıtlar vermiyoruz gerçekleri söylüyoruz.
Yok aslında doğru söylemek gerekirse bakış açımı değiştirdi yazdıklarınız ama biraz hassas yapım olduğu için gereksiz alındım

Seni eğlendirecek gönlünü hoş edecek bir topik değil çünkü. Kıskançlıklar ve kavgalar yok
Günahımı alıyorsunuz kavgacı ve kıskanç bir insan değilim öyle de bir kişiliğim kesinlikle yok ama burdan bunu ispatlamam mümkün değil nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz

Günahımı alıyorsunuz kavgacı ve kıskanç bir insan değilim öyle de bir kişiliğim kesinlikle yok ama burdan bunu ispatlamam mümkün değil nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz
Nasıl gösterdiyseniz biz öyle görüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…