- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.046
- 133
- Konu Sahibi hayalethesap
-
Merak ettim sen niye ayrıldın kiKızım bak bu sefer ben bunla evleneceğim hissediyorum dediğim manitadan ayrılmışım kafam duman zaten. Açmayın şöyle başlıklar çatarım ha hepinize.. dertlere gell
Etiketleyince eline ne geçti Allah aşkına atacak bir yere beni
Tabiki gelsin benimle tanışsınlar istemiyorum olmazda ama aktif gruplarda da sığınmacı gibi kalıyorum kendileri tanışmış birşeylerden haberleri var ben Fransız kalıyorum biraz ondan uzak kalmamama kendinizle çelişiyorsunuz şimdi
kimliğinizi açık açık belli etmek zorunda da değilsiniz de arkadaşlık kurmak istiyorsanız iletişim kurmadan paylaşımlar yapmadan nasıl olacak o
kimse aaa burada kıvırcık bir düşünce varmış hadi arkadaş olalım el ele el ele verin çocuukklaaaar demez ki değil mi ama :)
aktif olarak bdv ye veya geyik sohbet bölümüne girer yorumlar yapar yorumlara düşüncelerinizi eklerseniz kendinize göre arkadaşları öyle edinirsiniz burada bdv de sürekli benzer düşüncelere sahip olduğum 3-5 kişiyle özel mesajda görüşmeye başladık senelerce konuştuk sonra da buluştuk hatta başka şehirden gelip evimde kalanlar oldu hala da görüşüyoruz gayet güzel arkadaşlıklar da kuruluyor
Belki arkadaş olabilirizAaa bu ben
Neyse konun taşındı rahatladımMerak ettim sen niye ayrıldın ki
Etiketleyince eline ne geçti Allah aşkına atacak bir yere beni
Tabiki gelsin benimle tanışsınlar istemiyorum olmazda ama aktif gruplarda da sığınmacı gibi kalıyorum kendileri tanışmış birşeylerden haberleri var ben Fransız kalıyorum biraz ondan uzak kalmambu arada Çok sevindim sizin adınıza umarım bende böyle bir arkadaşlık kurabilirim
Belki arkadaş olabiliriz
Görmedim ki ha kardeşime güle eğlenerek vermiyorum parayı sokrana sokrana oda ayrı bir başlık nerde lüzumsuz bişey var alıyor ama bende ondan alıyorum o yüzden tolere edilebiliyorKardeşiniz konusunda cevap vermediniz ama bana, onu unutmadım ben. Kardeş olunca göze batmıyor tabi, vuralım eltiye
Aynı sizin gibi düşünüyorum bende o yüzden aralarına hop diye giremiyorumEvetÇoğu zaman giriyorum foruma, bakıyorum herkes samimiyeti kurmuş, sohbet ediyorlar. Tanıyorlar birbirlerini bir şekilde, çok hoşuma gidiyor
AA neden kitap topğine gidemiyorumNeyse konun taşındı rahatladımLütfen kitap topiğine gelme
Açtığınız konuya yazılan cevaplara bile bakmıyorsanız burada kim sizinle neden ve nasıl arkadaş olacak?Görmedim ki ha kardeşime güle eğlenerek vermiyorum parayı sokrana sokrana oda ayrı bir başlık nerde lüzumsuz bişey var alıyor ama bende ondan alıyorum o yüzden tolere edilebiliyor
Aynı sizin gibi düşünüyorum bende o yüzden aralarına hop diye giremiyorum
Aslında bir çoğunu okudum ama gereksiz yüklendiniz bana bu kadar tepki beklemiyordum moralim bozulduAçtığınız konuya yazılan cevaplara bile bakmıyorsanız burada kim sizinle neden ve nasıl arkadaş olacak?
he ya ikinci karısıymış):))İmam nikahlı kızın konusu var oraya toplaştık seninkini görmemişizdir
Yok gayet gerekliydi bence söylenenler. Sizin işinize gelmedi sadece. Ama burası böyle bir platform, mutlu edecek yanıtlar vermiyoruz gerçekleri söylüyoruz.Aslında bir çoğunu okudum ama gereksiz yüklendiniz bana bu kadar tepki beklemiyordum moralim bozuldu
Yaaaaa yapmaaaaa amaEee ne emmeye ne gömmeyee
Sen cok fenasinSevinim
Yalnız bu üyeyi ben hatırladım. Kaynına eşi 100 200 tl veriyor diye eltisini kıskanan üye. Kadın çikolata yiyor, keratin bakımı yaptırıyor diye kıskançlıktan çatlayan üye
yani bu kıskançlıkla arkadaş olması zor biri
Seni eğlendirecek gönlünü hoş edecek bir topik değil çünkü. Kıskançlıklar ve kavgalar yokAA neden kitap topğine gidemiyorum
Yok aslında doğru söylemek gerekirse bakış açımı değiştirdi yazdıklarınız ama biraz hassas yapım olduğu için gereksiz alındımYok gayet gerekliydi bence söylenenler. Sizin işinize gelmedi sadece. Ama burası böyle bir platform, mutlu edecek yanıtlar vermiyoruz gerçekleri söylüyoruz.
Hayır gelmiş bir de ortamlara giremiyorum diyor. Bu fesatlıkla hiç kimse arkadaşlık yapmaz kiSen cok fenasin
Lafts bişiy yok şşşYaaaaa yapmaaaaa ama
Geçenlerde canlı yayında Esra Erol bu cümleyi kurmak istedi de diyemedi şöyle dedi: "Hani bir laf vardır diyemiyorum da ne ona geliyorsun ne şeye "
Günahımı alıyorsunuz kavgacı ve kıskanç bir insan değilim öyle de bir kişiliğim kesinlikle yokSeni eğlendirecek gönlünü hoş edecek bir topik değil çünkü. Kıskançlıklar ve kavgalar yok
Nasıl gösterdiyseniz biz öyle görüyoruzGünahımı alıyorsunuz kavgacı ve kıskanç bir insan değilim öyle de bir kişiliğim kesinlikle yokama burdan bunu ispatlamam mümkün değil nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz
Bence genel olarak sizin eleştiri yüklü düşünceniz var gibi yada üslubunuz sertNasıl gösterdiyseniz biz öyle görüyoruz
Nabza göre şerbet diyelimBence genel olarak sizin eleştiri yüklü düşünceniz var gibi yada üslubunuz sert
Doğrudur ama bana biraz ters geldi yazımınız belkide tamamen benimle alakalı bilmiyorumNabza göre şerbet diyelim
Doğrudur ama bana biraz ters geldi yazımınız belkide tamamen benimle alakalı bilmiyorumneyse büyük aşklar büyük kavgayla başlarmış bizde arkadaş olurmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?