Allah baska dert vermesin de yaslanmayi kabul edemiyorum

Kesinlikle katılıyorum. Poposu olmuş aşure kazanı gibi, çekmiş şortu, yok ben özgüvenliyim vs.
Hepimiz biliyoruz neyin güzel olup neyin güzel olmadığını. Esra Dermancıoğlu inanılmaz pozitif, dik duruşlu, kendine güvenli, dünyanın en güzel kadınlarından biri bence. Bir de Defne Samyeli örneği var. Şimdi hangisinin güzel olduğu çok ortada değil mi? Süper şık giyinin kalabalık bir yere gidin, bakın kadınlar size nasıl düşmanıymışsınız gibi bakıyor.
Not: Her kadın kendini iyi hissettiği bedende güzeldir. Güzel olmasa da değerlidir, kıymetlidir ve özeldir.
Kesinlikle katılıyorum. Poposu olmuş aşure kazanı gibi, çekmiş şortu, yok ben özgüvenliyim vs.
Hepimiz biliyoruz neyin güzel olup neyin güzel olmadığını. Esra Dermancıoğlu inanılmaz pozitif, dik duruşlu, kendine güvenli, dünyanın en güzel kadınlarından biri bence. Bir de Defne Samyeli örneği var. Şimdi hangisinin güzel olduğu çok ortada değil mi? Süper şık giyinin kalabalık bir yere gidin, bakın kadınlar size nasıl düşmanıymışsınız gibi bakıyor.
Not: Her kadın kendini iyi hissettiği bedende güzeldir. Güzel olmasa da değerlidir, kıymetlidir ve özeldir.
Şık giyindiniz diye kimse size düşman gibi bakmaz siz öyle sanıyorsunuz. TV sektöründe çalışıyorum aşırı güzel aşırı şık kadınların arasındayım ve sandığınız gibi kadınlar birbirini öldürmek ister gibi yaşamıyor.

Bende 28 yaşındayım şimdiden yaşlanma korkusuna girmiş vaziyetteyim . 30a da gelmek ğzereyiz sonrası 40 derken resmen ara ara bunalıma girşyorum. Ki yaşımdan çok daha küçük görğnüyorum herkes şaşırır yaşıma. Biz kadınlar neden böyleyiz cidden:KK70:

Çok genç duruyor dedigimiz ünlülerin hiç birinin kendilerini doğal yaşlanma surecine biraktiklarini dusunmuyorum ben. En dogal duraninda bile mudahale vardir.
Estetik denilen şey yok olsa kessske de rahatlasak. 😁
Herkes yaptirinca herkes genc kalacak bir ben mi yaşlanacagim diye mecbur hissediyor, yaptirmak istiyor insan. 😔 Yani ben 😬
Aman sakın diyim yaptırma yapay olduğu o kadar belli oluyor ki bana göre çok itici duruyor hepsi. Dediğin gibi estetik denilen şey kalksa ha göbek bacak göğüs onlara karşı değilim ama şu yüzü yapılan dolgular yani komik bile diyemiyorum göz yoruyo.

Zaten samimi olmadiklarini kendileri ele veriyorlar. 😁 Harikasin, sen kusursuzsun, mukemmelsin vs. Yani gercekten oyle olsa kimse bunu haykirma geregi duymaz. Begenilen kadinlar, baska kadinlar tarafindan o kadar ""abartili"" iltifatlar almiyor disarda bu gercek. 😬
Çok doğru bir tespit, instagramda mesela bşr kez görseniz bir daha bakacağınız türden arkadaşlarımın fotolarının altına kimse dünya güzeli vs yazmıyor ama son derece sıradan, benim güzellik anlayışıma hiç hitap etmeyen kadınların fotolarının altında destanlar yazılıyor.

Aman sakın diyim yaptırma yapay olduğu o kadar belli oluyor ki bana göre çok itici duruyor hepsi. Dediğin gibi estetik denilen şey kalksa ha göbek bacak göğüs onlara karşı değilim ama şu yüzü yapılan dolgular yani komik bile diyemiyorum göz yoruyo.

Bilmiyorum bakalim +40larda nasil gorunecegim. 🙄 Ne dusunecegim...

Çok doğru bir tespit, instagramda mesela bşr kez görseniz bir daha bakacağınız türden arkadaşlarımın fotolarının altına kimse dünya güzeli vs yazmıyor ama son derece sıradan, benim güzellik anlayışıma hiç hitap etmeyen kadınların fotolarının altında destanlar yazılıyor.
Erkeklerde o belli bir görünüse sahip olan kadinlarla tanismaya dava meyilli oluyor, ama dogal, sade giyinen ama yine de güzel olan kadinlara pek ragbet olmuyor (benim gördüklerim bubsekilde)

Erkeklerde o belli bir görünüse sahip olan kadinlarla tanismaya dava meyilli oluyor, ama dogal, sade giyinen ama yine de güzel olan kadinlara pek ragbet olmuyor (benim gördüklerim bubsekilde)

Yok ya. Benim giyimim aşiri sadeydi yani kotu degildi ama yazın kot pantolon ve tisort, kışın kot ve kazak tarzi şeyler giymekten başka bir seyden anlamazdim elbisem bile yoktu. Elbise etek pek giymezdim.

Ama gayet ilgileniyordu erkekler, baya flortum olmuştu. Sadece bir erkekten " sen güzel oldugunun farkinda degilsin" yorumu almiştim. 😬 Gercekten kendimin farkinda degildim pek. Eşimle tanistigimizda da sende o kibir, öne çıkma yok demişti.

Galiba 23 yasimdan sonra biraz daha süslü oldum, elbise, etek giyer oldum neyin yakışacagini bilir, sacimla ugrasir oldum ben. 😁

Benim kastım erkeklerin meylinden çok, insanların gerçekten güzel kadınlara yorul yapmayıp genelde kendilerinden daha az güzel buldukları hemcinslerine yorum yağdırmasıydı

Ben yaşımin getirdiklerinden memnunum,bı ara ufak tefek mudahaleler yaptırmak istemiştim ama etraf fabrikasyonlarla dolu olunca ondan da vazgectim

Yok ya. Benim giyimim aşiri sadeydi yani kotu degildi ama yazın kot pantolon ve tisort, kışın kot ve kazak tarzi şeyler giymekten başka bir seyden anlamazdim elbisem bile yoktu. Elbise etek pek giymezdim.

Ama gayet ilgileniyordu erkekler, baya flortum olmuştu. Sadece bir erkekten " sen güzel oldugunun farkinda degilsin" yorumu almiştim. 😬 Gercekten kendimin farkinda degildim pek. Eşimle tanistigimizda da sende o kibir, öne çıkma yok demişti.

Galiba 23 yasimdan sonra biraz daha süslü oldum, elbise, etek giyer oldum neyin yakışacagini bilir, sacimla ugrasir oldum ben. 😁
20 li yaslarda ben de sadeydim, iltifatlar alirdim, ama o zamanlar güzellik ve kiyafet algisi bugun ki gibi degildi. Simdi otuz yasin üzerindeyim sadece üstüme basima ceki düzen verince Intifada aliyorum:)

Aynen ya bana da komik geliyor. Biraz kırışabilir insan böyle olmaktansa. Özellikle gülünce çok belli oluyor.

Eklentiler

• fahriye-evce-090742RU.jpg
    fahriye-evce-090742RU.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 98
Şık giyindiniz diye kimse size düşman gibi bakmaz siz öyle sanıyorsunuz. TV sektöründe çalışıyorum aşırı güzel aşırı şık kadınların arasındayım ve sandığınız gibi kadınlar birbirini öldürmek ister gibi yaşamıyor.
Öyle sanmıyorum bizzat öyle oluyor, siz benim ne yaşadığımı gördüğümü deneyimlediğimi ne biliyorsunuz da “sandığımı” söylüyorsunuz?
TV, basın yayın, sinema sektöründe yıllarca çalıştım ben. O montaj odalarında kimlerin arkasından neler konuşulduğunu da iyi biliyorum. Dünya siz ve sizin çevrenizden ibaretmiş gibi başkalarının deneyimlerine laf atmanız da beni benden aldı. Bizzat yaşıyor ve deneyimliyorum. Hatta bu konuyla ilgili ekşi sözlükte “Masaya güzel bir kız gelince sevgilisine dokunan kız” isimli bir başlık var. Güzel bir kadın hepsini olmasa da çoğu Kadını rahatsız eder. 20’li yaşlarda standartların da üstünde bir görüntüm vardı ve bu duyguyu canlı canlı tecrübe etmişimdir. Bellimi siz tecrübe etmemişsiniz. Belki bu yüzden bu olayın olmadığını düşünüyorsunuz.

Sadece fotoğrafta değil benim röportajlarında falan da dikkatimi çekiyor. Güldüğünde çok garip duruyor kaşları yanakları
Yani o gençlik güzellik eskisi gibi kalmıyor tabi o bir gerçek. Ne kadar estetik müdahale olursa olsun. Belli bir yaştan sonra 20 ler gibi olmak mümkün olmuyor 😢

Yani o gençlik güzellik eskisi gibi kalmıyor tabi o bir gerçek. Ne kadar estetik müdahale olursa olsun. Belli bir yaştan sonra 20 ler gibi olmak mümkün olmuyor 😢
Genetiği şanslı olanlar biraz daha uzun süre iyi görünebilir. Evlilik ve çocuklar da yıpratıyor kadını. Evlenmeyenler de daha geç yaşlanıyor gördüğüm kadarıyla.

Ben 36 yım. İkinci çocuktan sonra çöktü yüzüm ışıltım gitti, zayıfım ama eskisi gibi sıkı değilim. Selülitim çatlağım yok denecek kadar az. O açıdan şanslıyım. Son 4 yıl içinde oldu ne olduysa.

Ben 36 yım. İkinci çocuktan sonra çöktü yüzüm ışıltım gitti, zayıfım ama eskisi gibi sıkı değilim. Selülitim çatlağım yok denecek kadar az. Son 4 yıl içinde oldu ne olduysa.
Bende öyle 2. Çocukta sanki değiştim biraz yaşım 32 ne olduysa doğumdan sonra oldu ama çokta değişim yok . Sadece biraz daha kilo vermem lazım benim dikkat etmedim zamninda. O sıkılık bendede yok 🙄🙄 daha çocuk yapmayida düşünmüyorum yüzüme bakılmaz herhalde

X