- 14 Mart 2019
- 1.987
- 2.511
- Konu Sahibi Dindirella
Pandemide göz altlarım kırıştı
Kafaya takmamaya çalışıyorum Allah başka dert vermesin
Yaşım 30
Kafaya takmamaya çalışıyorum Allah başka dert vermesin
Yaşım 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk tüyoyu sizden bekliyoruzzzz
Spor cılt bakımı.Mecburuz yaşlanıcaz .Hanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Kirisik burusugum yok,sarkmam da yok ama o teyze goruntusu sinmis bana.ben asamiyorum.birden oldum bugun boyle.boyle degildim aslinda.ozellikle son bir ayda bana bir olgunluk coktu resmen,iayemiyorum bu olgunlugu.citir zamanlarima geri donesim var.yirmi besime mesela
Allah başka dert vermesin ne diyelim her yaşın bi güzelliği vardırHanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Kirisik burusugum yok,sarkmam da yok ama o teyze goruntusu sinmis bana.ben asamiyorum.birden oldum bugun boyle.boyle degildim aslinda.ozellikle son bir ayda bana bir olgunluk coktu resmen,iayemiyorum bu olgunlugu.citir zamanlarima geri donesim var.yirmi besime mesela
Bence tarzınızı yenileyin iyi gelir .Kilo yok sari da degilim ama teyze kiligi dusmus tipime sanirim durusumdan omurga calisayim.gencligimi ozledim guzeldim ben be
Öyle de değil bence yaAllah başka dert vermesin ne diyelim her yaşın bi güzelliği vardır
Hadi neyse vereyim bari ama devamını sizlerden bekliyorum.ilk tüyoyu sizden bekliyoruzzzz
Niye ben yorumlamıyorum?Hadi neyse vereyim bari ama devamını sizlerden bekliyorum.
Kilo vermeye karar verdim ( Katibin Ruhu bu kısmı sen yorumlama)
Saçlarımı uzattım, haftaya kuaföre gidip büyük dalgalı perma yaptıracağım.
Yıllar sonra tırnaklarıma manikür yaptırdım, acayip iyi hissettirdi.
Kirpiklerime laminasyon + botox yaptırdım
Kilo verdikten sonra daha renkli bir gardrop düşünüyorum, ayriyeten elbise, etek daha çok giyineceğim.
kilo bende de var maalesef.saçlarımı pandemi de uzattım bend e su dalgası düşünüyorum ince telli olduğu için.uçlarına da balyaj istiyorum.manikür pedikür yaptıramam huylanıyorumm pandemi de hiç yaptırmam zaten.poplin elbiseler çok şık oluyor yazın tavsiye ederim.glikolik acid kullanırım yüzüme 2 günde bir gece yatarken.serum mutlaka kullanırım.hint yağı sürüyorum kirpiklerime.saçlara da banyo sonrası milkshake kullanırımm.kendi halinde kuruturum .arada maske yaparım saçıma yüzüme .pandeminin tek artısı kuaföre gidip yakamadığımız için uzayan saçlar olduHadi neyse vereyim bari ama devamını sizlerden bekliyorum.
Kilo vermeye karar verdim ( Katibin Ruhu bu kısmı sen yorumlama)
Saçlarımı uzattım, haftaya kuaföre gidip büyük dalgalı perma yaptıracağım.
Yıllar sonra tırnaklarıma manikür yaptırdım, acayip iyi hissettirdi.
Kirpiklerime laminasyon + botox yaptırdım
Kilo verdikten sonra daha renkli bir gardrop düşünüyorum, ayriyeten elbise, etek daha çok giyineceğim.
Paran varsa dert etmiceksin boyle seyleri.. artik herseyin caresi var sukur.. dolgu yaptir.. botox yaptir..memelerini yaptir..ama saglik oyle mi? Bence yaslandikca saglik
Sorunlari cikiyor bu daha kotu..
Sizin ilacınız lacoste değil lcw. Benim bebeyi ordan giydiriyorum ben. Siz de lcw giyin bebek gibi olun.Hanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Bence kaç yaşında olursan ol bu giyim tarzı özellikle insanın yaşını öne koyuyor. Bende 28 yaşındayım iki çocuğum var tek gittiğim yerlerde herkes iki çocuğunun olmasına şaşırıyor 20 gösteriyorsun diyorlar makyajda abartı yapmam yani giyim kilo bunlar baş etkenHanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.