Allah baska dert vermesin de yaslanmayi kabul edemiyorum

43 yaşındayım, görenler 30 diyor 😆 Mutlaka spor yaparım, kolajen içerim düzenli, 34 bedenden bir gram çıkmam dikkat ederim, saçlarım uzun, giyim tarzım da hep dar ve vücuda oturan şekildedir. Bir kez krem sürmeden uyuduğumu da bilmem. Yaşlanmaktan korkmayın, kendinizi daima dinç ve bakımlı tutun, yaşınızı da hep genç hissetmeye çalışın 👍🏻

Bak kendinde söylüyorsun makyaj falan yapmıyorsun .kuaförün değiştir saçlarıni boya bak nekadar güzel olucaksin .kısa saç sevmiyorsanda kaynak yaptır .benimde biara saçım uzamiyordu .ben inanıyorum şu bazı ellerinin saça iyi geldine farklı bı kuaföre gittim tekrar kestim saçımı .şimdi masallahi var belime kadar geliyor

Hanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Kirisik burusugum yok,sarkmam da yok ama o teyze goruntusu sinmis bana.ben asamiyorum.birden oldum bugun boyle.boyle degildim aslinda.ozellikle son bir ayda bana bir olgunluk coktu resmen,iayemiyorum bu olgunlugu.citir zamanlarima geri donesim var.yirmi besime mesela😔
başlığı okuyunca 60 falansınız sandım.
kendinizi sevin.bende 36 yaşında yım ama kendimi hiçç yaşlı hissetmiyorum.
Gayet genç ve de güzelim.
Sizde çok güzelsiniz bence,
Giyim tarzınızı değiştirin,saçınızı boyayın falan madem

Hanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Kirisik burusugum yok,sarkmam da yok ama o teyze goruntusu sinmis bana.ben asamiyorum.birden oldum bugun boyle.boyle degildim aslinda.ozellikle son bir ayda bana bir olgunluk coktu resmen,iayemiyorum bu olgunlugu.citir zamanlarima geri donesim var.yirmi besime mesela😔
Açıkçası 42 yaşındayım ve 20 li yaslarimdan daha güzel olduğumu düşünüyorum...neyin yakıştığını bilmezdim ...ne istediğimi bilmezdim...ozguvenim böyle değildi...inanın o kadar güzel bir yaş ki...tam tadında...gerektiğinde bakim yaptırıyorum..kendime özen gösteriyorum...sari saçlı olduğum için beyazlarım cok da belli değil olsa ne olur zaten...yemyeşil gözlerim çok daha anlamlı bakıyor...evimdeki mutluluk tenime yansıyor...42 yaşındayım ama bence yaşımın guzeliyim...elbette yaş alacagim...kirisacagim...ama daha çok var...HEP GENC KALMAM ANCAK GENCKEN ÖLMEM ILE MUMKUN OLURDU ...KIZIM ...ESIM....AILEM...GUZELIZ BIZ BENCE...BERAYAS ALMAK COK GUZEL....

Allah güzelce yaşlanmak da nasip etsin.Yaşlanmayıp genc mi ölecektik.Bence şöyle stres dolu bir zamanda hasta olmadigimiza,doktor kapısı beklemedigimize ,caresiz dert sahibi olmadigimiza şükretmek cok da yanlış olmaz.Bunca genç insan öldü covidden valla ben yaş alayim ama sevdiklerimle olayım direkt düşüncem bu.Çocugunuz olmamasi belki kendinizden gençlere öyle bakmaniza sebep olabilir yoksa onlar da cikmaz denizlerde yüzüyorlar şu zamanda.Genclik var, güzellik var belki ama inanılmaz kirli ve insani şaşırtabilecek bir ortam da var aynı zamanda.Biz bu teknoloji ve şartlarda genc olmadik ama bence isimiz daha kolaydi.Ben işsiz falan kalmadım mesela.Ya da bu kadar kadın cinayeti yoktu ben genç kızken.

ben açıkçası sizin yaşınıza geldiğimde sizinle aynı düşünüyor olacağım 18imden sonra geçen her sene 18 kalmak istedim. 20’li yaşlara girdiğimden beri bu yaşlanma korkusu bende çok var. 23 e gireceğim, şimdiden prp, botox vb. uygulamalara yönelmek üzereyim. özellikle alnımdaki ve kaş ortasındaki çizgi yüzünden. göz kenarlarımda ve dudak kenarımdada hafiften mimik çizgileri çıkmaya başladı bile…

Ayni yastayiz boyum da kisa 2 3 sene oncesine kadar bundan 5kg zayiftim 30 dan fazla soylemiyorlardi. ne kadar kucuk gosteriyorsun falan diyorlardi yaklasik 2 senedir gozumun feri gitti allah beterinden saklasin ama hicbir isim istedigim gibi olmadi hayat enerjim sifir ozellikle bikac aydir yerimden dogrulamiyorum hadi diyorum toparlan 3saat suruyor sadece fazla degil. Yani yuzum falan da degil gozumun isigi yok basta

Eşim bebeğimle fotoğrafımı çekmiş göndermiş bana..bi baktım resmen yüzüm çökmüş 2 3 yıl önceki halimden cok uzaktayım..daha dün dedik ben nasıl yaşlandım böyle diye. Belki kilodan fln ama 28nyasinda böyle görünmem benim de normal değil.

Ayni yastayiz boyum da kisa 2 3 sene oncesine kadar bundan 5kg zayiftim 30 dan fazla soylemiyorlardi. ne kadar kucuk gosteriyorsun falan diyorlardi yaklasik 2 senedir gozumun feri gitti allah beterinden saklasin ama hicbir isim istedigim gibi olmadi hayat enerjim sifir ozellikle bikac aydir yerimden dogrulamiyorum hadi diyorum toparlan 3saat suruyor sadece fazla degil. Yani yuzum falan da degil gozumun isigi yok basta
Gözde ki o isik gidiyor dogru kendimde de farkettim ama o insanin yasadiklarinin agirliklarindan da olabilir.

Hayatın anlamı bu. Doğacağız , büyüyüp yetişkin olucagız ve yaslanıp ölüceğiz. Yaşlılığa takılmayın daha gençsiniz , hayatınızı dolu dolu yaşayın , teyze 🤣🤣. Bu arada bende 37 yim güldüğüme bakmayın. Teyze kelimesi çok hoşuma gitti sadece 🤪
Bende 35 besim oglumun arkadaşları teyze diyor ilk zamanlar yadırgıyordum sımdı alıstım galiba. Ara ara banada geliyor ey gıdı yaşlandık ya diyorum. Bende özellikle 2. Cocuktan sonra yaşlandığımi hissediyorum ya kilo aldım çok hamilikte ilkinde 6 ayda eski halime dönmüştüm2. De yok 9 ay oldu masallah bir veremedim. Kiloda önemli oda büyük gösteriyor galiba.

Eşim bebeğimle fotoğrafımı çekmiş göndermiş bana..bi baktım resmen yüzüm çökmüş 2 3 yıl önceki halimden cok uzaktayım..daha dün dedik ben nasıl yaşlandım böyle diye. Belki kilodan fln ama 28nyasinda böyle görünmem benim de normal değil.
Kiloyu verince normale döner yaşınız da genç yani daha 30 bile değil biraz bakım biraz kilo verin hic bisey olmaz.

Neresi genç 🤣🤣 estetikten ağzı bir araya gelmiyor

Çok genç duruyor dedigimiz ünlülerin hiç birinin kendilerini doğal yaşlanma surecine biraktiklarini dusunmuyorum ben. En dogal duraninda bile mudahale vardir.
Estetik denilen şey yok olsa kessske de rahatlasak. 😁
Herkes yaptirinca herkes genc kalacak bir ben mi yaşlanacagim diye mecbur hissediyor, yaptirmak istiyor insan. 😔 Yani ben 😬

43 yaşındayım, görenler 30 diyor 😆 Mutlaka spor yaparım, kolajen içerim düzenli, 34 bedenden bir gram çıkmam dikkat ederim, saçlarım uzun, giyim tarzım da hep dar ve vücuda oturan şekildedir. Bir kez krem sürmeden uyuduğumu da bilmem. Yaşlanmaktan korkmayın, kendinizi daima dinç ve bakımlı tutun, yaşınızı da hep genç hissetmeye çalı

43 yaşındayım, görenler 30 diyor 😆 Mutlaka spor yaparım, kolajen içerim düzenli, 34 bedenden bir gram çıkmam dikkat ederim, saçlarım uzun, giyim tarzım da hep dar ve vücuda oturan şekildedir. Bir kez krem sürmeden uyuduğumu da bilmem. Yaşlanmaktan korkmayın, kendinizi daima dinç ve bakımlı tutun, yaşınızı da hep genç hissetmeye çalışın 👍🏻
Kolajen içmek mi ilk defa duyuyorum beni de aydınlatırmısınız bu konuda 37 yaşındayım ben bile kendimi yailı hissediyorum hiç bakımla aramda yok 😔

Kolajen içmek mi ilk defa duyuyorum beni de aydınlatırmısınız bu konuda 37 yaşındayım ben bile kendimi yailı hissediyorum hiç bakımla aramda yok 😔
Cilt için tip 1&3 olanlar var, eczanelere sorabilirsiniz, bazıları tat-koku içermiyor, toz şeklinde oluyor, onları kahveme ekliyorum. Bazıları da şekerli aromalı oluyor o şekilde de alabilirsiniz. Cildin bağ dokularını onarıyor.

Allah güzelce yaşlanmak da nasip etsin.Yaşlanmayıp genc mi ölecektik.Bence şöyle stres dolu bir zamanda hasta olmadigimiza,doktor kapısı beklemedigimize ,caresiz dert sahibi olmadigimiza şükretmek cok da yanlış olmaz.Bunca genç insan öldü covidden valla ben yaş alayim ama sevdiklerimle olayım direkt düşüncem bu.Çocugunuz olmamasi belki kendinizden gençlere öyle bakmaniza sebep olabilir yoksa onlar da cikmaz denizlerde yüzüyorlar şu zamanda.Genclik var, güzellik var belki ama inanılmaz kirli ve insani şaşırtabilecek bir ortam da var aynı zamanda.Biz bu teknoloji ve şartlarda genc olmadik ama bence isimiz daha kolaydi.Ben işsiz falan kalmadım mesela.Ya da bu kadar kadın cinayeti yoktu ben genç kızken.
Ya da biz duymuyorduk belki diyorum.bilmemek mutluluk ya bilmiyorduk ve mutluyduk..
Genclere kotu bakar miyim onlari anliyorum ben o anlamda hepsini seviyorum.sorun benim artik genc olmamam

Tarzim degisse de benim bi durusum var olgun.mesela yanimdakilere ilce muduru gencler diyo bana dindirella hanim diyo.bi durusum var.kiyafetimi ozellikle anlattim ki hani genc bi kiyafetti
Kıyafetiniz ancak 18 yaşında biri giyerse genç kıyafeti olur. O elbise ve tişört tipi çok özür dilerim tam olarak teyze giyimi.

Yaw genc girunmek icin genc mi giyineyim.genc giyonmeden de genc gorunmeliyim ben niye yaslandim bi anda coktum bilmiyorum
Genç giyinmek değil. Yanlış anlamayın ben 44 yaşındayım sizden daha yaşlıyım ve anlıyorum tarzın ne kadar insanın yaşına yaş kattığını. Gençken ne giyerseniz giyin tarz görünürsünüz ama yaş aldıkça biraz daha uğraşmak lazım. Boynu kapatan yakalar, silüeti saklayan çuval kesimler, kahverengi gibi kişiliksiz renkler sizi iyice yaşlandırır. Ben bütün dizilerinde sarah jessica parker ın tarzını çok beğeniyorum orta yaş havalı bir kadın modeli olarak. Tabii ki o yüksek markalar giyiyor ama tarzı örnek alınıp daha ucuz markalarla da aynı görünüş sağlanabilir. Kadın 60 ında sex and city nin yenisini çekiyor gene tarz gene tqrz

X