- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.746
- Konu Sahibi Dindirella
Kesinlikle katılıyorum. Poposu olmuş aşure kazanı gibi, çekmiş şortu, yok ben özgüvenliyim vs.Övgüler cogunlukla kadinlardan geliyordur muhtemelen.
Son zamanlarda oldukca kilo fazlasi olan, vucut kusurlari cok fazla olan ve bunlari "vucut olumlama" seklinde gosteren kadinlari deli gibi övüyor diger kadinlar. :)
Cogumuzun guzellik algilarina hitap eden kadinlarsa devamli saci basi, kiyafeti konusunda eleştiri aliyor.
Bazi ovguleri ben inandirici bulmuyorum. Sirf arkadasi kilo vermesin diye kilo sana cok yakisiyor, cok guzelsin seklinde gazlayarak öte yandan kendisi kilo vermeye calişan kizlar gibi.
Biri kendine yakişmayan şeyi giydi diye etkilenmiyorum ben acikcasi, dusuncem sabit kaliyor ama yorum yapmam tabi, herkesin kendi bilecegi iş.
Hepimiz biliyoruz neyin güzel olup neyin güzel olmadığını. Esra Dermancıoğlu inanılmaz pozitif, dik duruşlu, kendine güvenli, dünyanın en güzel kadınlarından biri bence. Bir de Defne Samyeli örneği var. Şimdi hangisinin güzel olduğu çok ortada değil mi? Süper şık giyinin kalabalık bir yere gidin, bakın kadınlar size nasıl düşmanıymışsınız gibi bakıyor.
Not: Her kadın kendini iyi hissettiği bedende güzeldir. Güzel olmasa da değerlidir, kıymetlidir ve özeldir.