Allah baska dert vermesin de yaslanmayi kabul edemiyorum

Övgüler cogunlukla kadinlardan geliyordur muhtemelen. 😁😁

Son zamanlarda oldukca kilo fazlasi olan, vucut kusurlari cok fazla olan ve bunlari "vucut olumlama" seklinde gosteren kadinlari deli gibi övüyor diger kadinlar. :)

Cogumuzun guzellik algilarina hitap eden kadinlarsa devamli saci basi, kiyafeti konusunda eleştiri aliyor. 🙂

Bazi ovguleri ben inandirici bulmuyorum. Sirf arkadasi kilo vermesin diye kilo sana cok yakisiyor, cok guzelsin seklinde gazlayarak öte yandan kendisi kilo vermeye calişan kizlar gibi. 😬

Biri kendine yakişmayan şeyi giydi diye etkilenmiyorum ben acikcasi, dusuncem sabit kaliyor ama yorum yapmam tabi, herkesin kendi bilecegi iş.
Kesinlikle katılıyorum. Poposu olmuş aşure kazanı gibi, çekmiş şortu, yok ben özgüvenliyim vs.
Hepimiz biliyoruz neyin güzel olup neyin güzel olmadığını. Esra Dermancıoğlu inanılmaz pozitif, dik duruşlu, kendine güvenli, dünyanın en güzel kadınlarından biri bence. Bir de Defne Samyeli örneği var. Şimdi hangisinin güzel olduğu çok ortada değil mi? Süper şık giyinin kalabalık bir yere gidin, bakın kadınlar size nasıl düşmanıymışsınız gibi bakıyor.
Not: Her kadın kendini iyi hissettiği bedende güzeldir. Güzel olmasa da değerlidir, kıymetlidir ve özeldir.

35 yaşındayım, iki çocuğum var, vücudum baya iyi. Yüzümü görmeyen vücudumdan yaşımı anlayamaz bence ama yüz her şeyi ele veriyor elbette.
Bazen bakıyorum dışarı çıkarken kızım bu ne hal b.k gibi giyinmişsin diyorum, sonra da salla yaa ( aslında burda başka bir şey diyorum🤣🤣🤣) bu saatten sonra yanında iki çocukla herkes senin tipine üstüne başına mı bakacak diyorum🤣🤣 yaş ilerledikçe bir rahatlık geliyor bana 🤣

35 yaşındayım, iki çocuğum var, vücudum baya iyi. Yüzümü görmeyen vücudumdan yaşımı anlayamaz bence ama yüz her şeyi ele veriyor elbette.
Bazen bakıyorum dışarı çıkarken kızım bu ne hal b.k gibi giyinmişsin diyorum, sonra da salla yaa ( aslında burda başka bir şey diyorum🤣🤣🤣) bu saatten sonra yanında iki çocukla herkes senin tipine üstüne başına mı bakacak diyorum🤣🤣 yaş ilerledikçe bir rahatlık geliyor bana 🤣
Bakar, çocukları sizin bile sanmayabilirler:) Ama nasıl rahat ediliyorsa öyle giyinmek lazım 2 çocukla dışarı çıkılırken tabii

Kesinlikle katılıyorum. Poposu olmuş aşure kazanı gibi, çekmiş şortu, yok ben özgüvenliyim vs.
Hepimiz biliyoruz neyin güzel olup neyin güzel olmadığını. Esra Dermancıoğlu inanılmaz pozitif, dik duruşlu, kendine güvenli, dünyanın en güzel kadınlarından biri bence. Bir de Defne Samyeli örneği var. Şimdi hangisinin güzel olduğu çok ortada değil mi? Süper şık giyinin kalabalık bir yere gidin, bakın kadınlar size nasıl düşmanıymışsınız gibi bakıyor.
Not: Her kadın kendini iyi hissettiği bedende güzeldir. Güzel olmasa da değerlidir, kıymetlidir ve özeldir.

Zaten samimi olmadiklarini kendileri ele veriyorlar. 😁 Harikasin, sen kusursuzsun, mukemmelsin vs. Yani gercekten oyle olsa kimse bunu haykirma geregi duymaz. Begenilen kadinlar, baska kadinlar tarafindan o kadar ""abartili"" iltifatlar almiyor disarda bu gercek. 😬

Son düzenleme:
Bakar, çocukları sizin bile sanmayabilirler:) Ama nasıl rahat ediliyorsa öyle giyinmek lazım 2 çocukla dışarı çıkılırken tabii
Çocukları giydirip hazırlarken o kadar bıkıp, bezip, yoruluyor ki insan, sıra kendisine geldiğinde ne bulduysa üstüne geçirip çıkıyor. Bazı Çocuklu kadınların rüküşlüğü bu yüzden🤓

Hanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Kirisik burusugum yok,sarkmam da yok ama o teyze goruntusu sinmis bana.ben asamiyorum.birden oldum bugun boyle.boyle degildim aslinda.ozellikle son bir ayda bana bir olgunluk coktu resmen,iayemiyorum bu olgunlugu.citir zamanlarima geri donesim var.yirmi besime mesela😔
Bende 37 yasindayim ne yalan soyliyim sanki 37 de bana da bir haller oldu.
Dogum yaptim uzerimde 7 kilo kaldi boyle kadin kadin oldum kendimi hic begenmiyorum bende habire oje suruyorum esimde diyor sen pek oje surmezdin evde bile ojesiz durmuyorsun diyor😁 genc kizlar gibi elbiseler filan almaya basladim😝en son ablamin 18 yasindaki kiziyla ayni elbiseyi aldim🤭
Neyse gecici bir durum diye dusunuyorum

Bende 37 yasindayim ne yalan soyliyim sanki 37 de bana da bir haller oldu.
Dogum yaptim uzerimde 7 kilo kaldi boyle kadin kadin oldum kendimi hic begenmiyorum bende habire oje suruyorum esimde diyor sen pek oje surmezdin evde bile ojesiz durmuyorsun diyor😁 genc kizlar gibi elbiseler filan almaya basladim😝en son ablamin 18 yasindaki kiziyla ayni elbiseyi aldim🤭
Neyse gecici bir durum diye dusunuyorum
Erkeklerin antropozu gibi bisi heralde bu 37

Bu arada lacoste elbise de kötü bir seçim değil bence, özellikle bronz tende çok güzel durur ve kendince bir klası vardır ama o elbise için kum saati ve ince bir vücut hattı, düzgün bacak gerekli biraz, isteyen istediğini giyer o ayrı ama lacoste elbise tipi elbiseler gerçekten uygun vücutta olmayınca giyeni bin beter ediyor, boyu bacağı kısa gösterir, kesimi göbekli gösterir çünkü.
İnceyim kum saati gibiyim de bacaklarim da duzgun elbise yakisiyor.ama sanirim durusum degismis saclarim da yanmisti ondan kestirmistim.uclari hala yoluk yoluk valla teyze gibiydim yaw

Vücut yapınız mı, duruşunuz mu?
Çoğumuz muhteşem görünüşte değiliz, bence siz hayat enerjinizi yitirmişsiniz bu da duruşunuza yüzünüze yansıyordur.

Kısa boylu bir kadınım, 49 yaşındayım ve yüzümü mandalla da gersem enseye doğru çektirip diksem de 49 yaş suratı işte ama hayat enerjim, çocuk ruhum var.
Bu da yüzüme yansır, giyimim de 50 yaşa geldim artık orta yaş giyiminde olayım tarzında değil, aksine nerede neon renkler var onları kullanıyorum🤣
şortlar kot pantolonlar benim olmazsa olmazlarım, hiçbir şey yapamazsam alıyorum acayip renk ipleri tığla zincir çekerek hal hal yapıyorum, saçıma absürt süsler yapıyorum 🤣🤣🤣

Seviyorum böyle deli dolu olmayı, yaşla gelen bir şey de değil ezelden böyleyim, haliyle bu ruh hali kaz ayaklı yüzüme ışıltı katıyor bence, zira tanıyanlar enerjimi sevdiklerinden abla 49 gibi değilsin diyorlar, anlatabildim mi bilmem ama yüz ütü gerektiren kırışık tişört gibi olsa da enerjiniz daha genç algılanmanıza neden olabiliyor.
Enerjim kalmadi zaten ama benim bugun gittigim yer de etkiliysi hep citirlar bi de manken gibi kusursuz citirlar vardi.mesela foruma geldim iyi geldi 37 ler 49 lar🥰

Ya ben genc kizken de bu elbiselerden giyerdim herkez bakardi mesela
Sizin vücudunuz güzelmiş zaten görsem büyük ihtimalle çok beğenirdim. Spora gidin eğrilik var gibi diyorsunuz ya düzelir 2 ayda. Takılmayın çok benim 50 küsür yaşımda yengem var tas gibi hala. Geçen bir yere gideceğiz onu bekliyoruz uzaktan geliyor ben genç biri geliyor sandim nerde kaldı ki falan diyorum hatta... Yengeler de çok sevilmez ona rağmen diyorum bak. Yani kendine bakarsan biraz da genetik yönden şanslı isen ohoo daha yaşlanmaya çok var boşver.

Enerjim kalmadi zaten ama benim bugun gittigim yer de etkiliysi hep citirlar bi de manken gibi kusursuz citirlar vardi.mesela foruma geldim iyi geldi 37 ler 49 lar🥰
Aman bosver bazen genc kızlara bakiyorum valla 2 cocuklu halimle tas cikaririm.
Hala sortumu giyiyorum selulitim bile yok masallah 7 kilo fazlaligim aslinda boyum uzun oldugu icin normal kilolu oldum eskiden cok zayiftim.
Sacimda beyazlarim yok mesela.
Ama iste yuzden fark ediyor o konuda da genc kizlar bana tas çıkarır 😅
Daha var yaslanmamiza spor yapmak sart tabii

Saçlarınız kısa olsada güzel bir kesimle gayet fresh görünebilirsiniz. Botoks candır gençleştiğinizi hissedeceksiniz. Hafif makyaj her zaman daha genç ve fresh gösterir. Tarzınızı değiştirmeyi deneyin. Yüksek bel şort,kot üstüne crop. Güzel bi çanta hafif topuklu terlik,kemer.. bakın nasıl güzel olacaksınız. Cildinize ve saçınıza bakın,yatırım yapmaktan kaçınmayın. Kolojen candır unutmayın :)

Bu yaş takıntısını erkeklere de hissettiriyorsunuz sonra cidden adamlar da yaşlı görmeye başlıyor...İsteristemez muhabbetlere yansıyor...Laf yaşa geliyor falan..
E saçım dökülüyor diye kısa kestrip bi de dümdüz duran yakalı lacoste elbise giyersen tabiki teyze gibi olursun :)) Saç dökülüyor diye kestirmek neden? Dokulur zaman zaman sonra cıkar yine, beslenmen kötü belki de...
37 yaşta naptın yaaa ne teyzesi...Etrafa o sekilde enerji saçma

X