Allah baska dert vermesin de yaslanmayi kabul edemiyorum

Bence kaç yaşında olursan ol bu giyim tarzı özellikle insanın yaşını öne koyuyor. Bende 28 yaşındayım iki çocuğum var tek gittiğim yerlerde herkes iki çocuğunun olmasına şaşırıyor 20 gösteriyorsun diyorlar makyajda abartı yapmam yani giyim kilo bunlar baş etken
28 zaten cok
Genc bir yas canim..

43 yaşındayım 🤭
35 den yukari tahmin edebilen olmadı
Bir sirrim yok
Makyaj sevmiyorum en son ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum
Sağlıklı beslenirim içki sigara hayatımda dokunmadım bile
Pozitif düşünürüm öyle yaşarım
Belki de genetik faktörler bilmiyorum
Ama şu da var yaşlandım ben olgusu hiç gelmedi bana
Kızlarım 18/15/8 yaslarindalar
İlk iki buyukle ayakkabı çanta pantolon bluz aynı giyeriz
Bu sene uzun salaş elbiselere takılı kaldım yaklaşık on tane var rengarenk
Önceden olsa ay bu beni kilolu gösterir derdim almazdim
Şimdi aman napiyim olanı gösterir deyip aldım giyiyorum
Bir tavsiye verecek olsam kozmetikden uzak durun yesilayci olun daima pozitif düşünün derdim
Sevgilerle 🥰

Bana da bu yıl geldi o duygu...geçen yıla kadar taş gibiydim, üstelik ne spor ne estetik ne bakım tamamen genetik avantajın ekmeği...ama bakmazsan dağ oluyor işte, bı de 30 dan beri teyze gibi hissettim kendimi ama bu yıl anladım ki asıl teyzelik 43 yaşımmis...bı bakan bı daha bakardı hey gidi
43e kadar bakım yapmadan geldiysen daha ne istiyon :))

Ne yaparsaniz yapın...spor, iyi beslenme vb. bir estetik cerrahı arkadaşım demişti ki 2 yerden direkt yaş belli olur ve buralara estetik yapılamıyor. sadece 10 sn. bakarak yaş tahmini yapıyordu ve yüzde yüz başarılı.

Olduğundan büyük göstermeye dair gözlemlerimi yazayım ben de:
1. Kilo
2. Giyim tarzı
3. Kişiye uygun olmayan makyaj-hele de ağırsa (güzel yapmayı beceremeyen makyaj yapmamalı)
4. Kozmetik ben de severim ama çok şeye gerek yok aslında, bende gerçek anlamda işe yarayan tek ürün retinol mesela. Temizleme güneş korumasını falan saymıyorum tabi.
5. Çok işlem görmüş sönük cansız duran saç.

43 e kadar hor kullandım kendimi çok pişmanım:cry:gecen ay ilk kez botox yaptırdım ama cıks, estetik mestetik eski halimi getirmeyecek anladım, minare yıkıldı artık mihrapla idare edicez
Yaw sen de öldürdün kendini naptın bi dur :)) 40ı bakımsız işlemsiz atlattıysan senin minare de mihrap da yerindedir hadi hadi :KK8:

Ama yaşımız da ilerliyor gerçekçi beklentilerimizin olması lazım 20ler bitti kabullenmek gerek :))

Hanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Kirisik burusugum yok,sarkmam da yok ama o teyze goruntusu sinmis bana.ben asamiyorum.birden oldum bugun boyle.boyle degildim aslinda.ozellikle son bir ayda bana bir olgunluk coktu resmen,iayemiyorum bu olgunlugu.citir zamanlarima geri donesim var.yirmi besime mesela😔
Ohoo sizin bir goz topraga bakiyor artik koskoca 37 de kirisik sarkma yoksa tam olarak nasil anladiniz kuzum yaslandiginizi bunu merak ettim.ciddi çaba ister cunku

Doğru eller bi de çok güneş gördüğünden çabuk kırışıyor yüze göre
Klinikte Dr. Un yanına bir kadın geldi, midesine yüzüne vajinasına komple botox yaptırmış, şok oldum, bilmiyordum oralara da yapıldığını adam güldü ben şaşırınca :rolleyes: eller ayaklar bacak boyu hariç her yeri yapıyoruz evelallah dedi

Ay neresi neresi
Eller ve gözbebekleri...
Dikkat ederseniz yaşla birlikte göz bebegindeki ışıltıli bakış azalıyor ve göz beyazı eski beyazligini kaybediyor. Gozunun feri sönmüş derler ya...Ellerin ve bazen kolların üzerinde yaşlılık lekesi denen acik kahverengi benler çıkmaya başlıyor. Diğer her şeyi estetik, kozmetik, giyim vb seylerle saklayabiliyorsunuz ama bu ikisi imkansız. Direkt yaşınızı belli ediyor.
Ayrıca 50 ve üstü yaşlar için koldaki çiçek aşısı izi.

Eller ve gözbebekleri...
Dikkat ederseniz yaşla birlikte göz bebegindeki ışıltıli bakış azalıyor ve göz beyazı eski beyazligini kaybediyor. Gozunun feri sönmüş derler ya...Ellerin ve bazen kolların üzerinde yaşlılık lekesi denen acik kahverengi benler çıkmaya başlıyor. Diğer her şeyi estetik, kozmetik, giyim vb seylerle saklayabiliyorsunuz ama bu ikisi imkansız. Direkt yaşınızı belli ediyor.
Ayrıca 50 ve üstü yaşlar için koldaki çiçek aşısı izi.
Ay o izden bende de var, daha elli değilim ama...göz konusunda çok haklı, istediğin kadar estetik yaptır o ışık, saçından cildinden östrojenle fışkıran o pırıltı gidince güzellik de gidiyor, ennnn fazla hoş olabiliyorsun bı yaştan sonra...Bellucilerin Monica hariç :rolleyes: bizim jenerasyondan bı tek o güzel kaldı

Hanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Kirisik burusugum yok,sarkmam da yok ama o teyze goruntusu sinmis bana.ben asamiyorum.birden oldum bugun boyle.boyle degildim aslinda.ozellikle son bir ayda bana bir olgunluk coktu resmen,iayemiyorum bu olgunlugu.citir zamanlarima geri donesim var.yirmi besime mesela😔
Ufak tefek imaj,tarz değişiklikleri bu konuyu çözer..
Ben mesela hep derim 25 ten sonramı saymıyorum ,ve kimsede inanmaz 37 yasımda olup boyum kadar kızlarım olduguna.. :)

Kendinize pozitif bakın ,bu da çok iyi gelecektir size💕💕😍

bence genç olmak fit olmakta bakımlı olmakta alakalı değil yaşam enerjisi ile ilgili.

Günümüzde korkunç bir ekmek kavgası olduğu içindir insanlar mutsuz refah seviyesi de düşük bu nedenle erken çöküyorlar.

37 geç bir yaş değil teyze görüntüsü için çok erken.

Giyim olarak anladığım kadarıyla teyze gibi göstermiyorsunuz ama enerji olarak kendinizi tazelemeye ihtiyacınız var gibi geldi bana
Onun için kendinize fırsat alanı yaratın. Sevdiğiniz sevebileceğiniz şeyler nelerse onlara yoğunlaşın.
Mesela müzik olur , dans olur , spor olur.
Bir hobiniz oldu o sizi hem mutlu hem de canlı tutar.

Bana da bu yıl geldi o duygu...geçen yıla kadar taş gibiydim, üstelik ne spor ne estetik ne bakım tamamen genetik avantajın ekmeği...ama bakmazsan dağ oluyor işte, bı de 30 dan beri teyze gibi hissettim kendimi ama bu yıl anladım ki asıl teyzelik 43 yaşımmis...bı bakan bı daha bakardı hey gidi
Bu sayfada aydinlanacağız😂 beni birilerinin dürtmesi lazımdı iyi oldu.

X