Allah başka dert vermesin. Ama benimki de böyle bisey yardım edin

Ne varki bunda dert edecek anlamadım madem paranız carcur olmasin istiyorsun esininda gönlü olsun istiyorsun al onu götür sarrafa al bi adana burma tak koluna kötü gün dostudur kendisi özel günlerde bunu uygulayabilirsin

Aman durumumuz müsaitse 2000 liraya, dolabımı değiştirirdim. Yada takı alırdım.

office gece seni tagleyecektim bak bizim gibi zenginler icin konu acilmis diye cok uykum vardi yapamadan yorum sizmisim :KK70:

İnsan gece bi uyandirir la kirk yilda bir erken yattik piiiiu kacti gul gibin geberik gelin konusu

Neyseki konu kapanmadan yetisip ne ka mikkemmel zengin oldugumuzu ispatladik milanam :KK70:
Etiketlemeyenler icin 22. Sayfada yazdim bak milena :KK67::63:

Aç köpek defol gibi birsey dedi bi arkadaşımıza :olamaz: ozaman akadar iyi gidiyordu ama o mesajtan sonra kusura bakmasın artik
Sabah uyandim havalandirmak icin su konuyu fakir kokmustu baktim uyaninca bizim gelinde fakir fakir millete ikile yaziyor kibledim :)

Mapısa tıktırmıslar yenıgelinimizii
Az fakirlik ogrensin dedim yarin cikar zenginler az kaliyo icerde.

Sabah uyandim havalandirmak icin su konuyu fakir kokmustu baktim uyaninca bizim gelinde fakir fakir millete ikile yaziyor kibledim :)

Pabuc la,boyle konulara denk gelirsen cagri yap bana :KK66:

Ay tovbe o nasil beddua bizim gibi zangin insanlar icun :110::eek:

Benim eşim.dicekki sana açık çek ne alırsan al bende durucam kiyamicam heee :olamaz: çokta güzel kiyarim valla :cool:

X