- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
Çalışıyorum ama borcummuzz vaarr ev borcumuzzzzz
Benim ucan kusa borcum var yivrum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışıyorum ama borcummuzz vaarr ev borcumuzzzzz
Limiti ne limiti
Hee dur hatırladmmm senın baana 10tele borcun vardı unuttun muBenim ucan kusa borcum var yivrum
Hee dur hatırladmmm senın baana 10tele borcun vardı unuttun mu
Ne bilim ki vakıftan Almıs
Kredi kartı yasaktı buna 3 sene kullandırtmadım bak yasağı delmiş keseceem
Topıgı ac beybısı yaratıcı Bı baslık bul
office gece seni tagleyecektim bak bizim gibi zenginler icin konu acilmis diye cok uykum vardi yapamadan yorum sizmisim
İnsan gece bi uyandirir la kirk yilda bir erken yattik piiiiu kacti gul gibin geberik gelin konusu
Etiketlemeyenler icin 22. Sayfada yazdim bak milenaNeyseki konu kapanmadan yetisip ne ka mikkemmel zengin oldugumuzu ispatladik milanam
Sabah uyandim havalandirmak icin su konuyu fakir kokmustu baktim uyaninca bizim gelinde fakir fakir millete ikile yaziyor kibledim :)Aç köpek defol gibi birsey dedi bi arkadaşımıza ozaman akadar iyi gidiyordu ama o mesajtan sonra kusura bakmasın artik
Az fakirlik ogrensin dedim yarin cikar zenginler az kaliyo icerde.Mapısa tıktırmıslar yenıgelinimizii
Ahahahaha deliBeni bu konuya etiketlemeyenlerin kocalari dogum gununde hediye olarak bimden dondurma alsinlar
Pabuc la,boyle konulara denk gelirsen cagri yap banaEtiketlemeyenler icin 22. Sayfada yazdim bak milena
Sabah uyandim havalandirmak icin su konuyu fakir kokmustu baktim uyaninca bizim gelinde fakir fakir millete ikile yaziyor kibledim :)
Az fakirlik ogrensin dedim yarin cikar zenginler az kaliyo icerde.
Hakettiler dark dogum gununde hepsi bdv de bak gorAhahahaha deli
Tamam caldirir kapatirim yazmasinPabuc la,boyle konulara denk gelirsen cagri yap bana
Etiketlemeyenler icin 22. Sayfada yazdim bak milena
Sabah uyandim havalandirmak icin su konuyu fakir kokmustu baktim uyaninca bizim gelinde fakir fakir millete ikile yaziyor kibledim :)
baby beni mahzur gorEtiketlemeyenler icin 22. Sayfada yazdim bak milena
Hahahahah valla oyleHakettiler dark dogum gununde hepsi bdv de bak gor