- 20 Ekim 2014
- 7.465
- 15.546
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
Ne hallere duseceksin ofiss bdv lik olacaksinAy tovbe o nasil beddua bizim gibi zangin insanlar icun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne hallere duseceksin ofiss bdv lik olacaksinAy tovbe o nasil beddua bizim gibi zangin insanlar icun
Senin kocan migrostan dondurma alsin o zaman hediye diyebaby beni mahzur gor
biliyosun 4 gundur perisanlari oynuyorum
Evde misir bulundur bunlar icin dun gec kaldikHahahahah valla oyle
Sümügünü ceken gelir artik
ayy ne guldum ya . Allah iyiligini versinBOŞANIRDIM.
Diyorum ben kıyamıyorum o kadar para harcamanı istemiyorum diye. Sene de bir kez soguk günün bisey olmaz diyor. Ama bizler ev hanımları hep düşünürüz ev kirası ev masrafları falan diye bilirsin
kime alcak bana miSenin kocan migrostan dondurma alsin o zaman hediye diye
Evde misir bulundur bunlar icin dun gec kaldik
kime alcak bana mi
kizzz kocamin aldigi hediyeleri yazsam destan olur buraya ne dondurmasi
sen tanimadin galiba enisteni daha
Evet bi gunluk yemekhane yemegi yesin dedim anlasin halimizi.Mapısa sen mı tıktırdın
Parası var onun cıkar ki o
Ahaha ben ettim lafimi artik restauranta degil dominosa gideceksiniz aksam yemeginekime alcak bana mi
kizzz kocamin aldigi hediyeleri yazsam destan olur buraya ne dondurmasi
sen tanimadin galiba enisteni daha
Ahaha ben ettim lafimi artik restauranta degil dominosa gideceksiniz aksam yemegine
YogurtIspanak yemeğinin yanına ne gider la fıkır verin
ahhaa usak da var mi usakBen gidiyorum hesaplarımı yöneten calısanım var benim
Ne hallere duseceksin ofiss bdv lik olacaksin
Usenmedim gittim cektim bak hahahahahhEvde misir bulundur bunlar icin dun gec kaldik
valla ben bayilirim dominosa ruhum fakir benim ama kocam yemez o mavi kan , hayatta adimini atmaz oyle varos yerlereAhaha ben ettim lafimi artik restauranta degil dominosa gideceksiniz aksam yemegine
Dominos ne ya mc donalds cocuk menusu dururkeneAhaha ben ettim lafimi artik restauranta degil dominosa gideceksiniz aksam yemegine
ahhaa kesinlikle ofiscimMilosla ikimiz yeni bir site kurmaliyiz, zengin kadinlar kulubu (zkk) orada bim, a101 falan sansurlu gececek **** seklinde yazacagiz