Allah aşkına yardım edin

Ay niye yahu, benim 2. Evliligim, simdi ki esim ilkiyke 10 sene tavla mi oynadim saniyo? Bilince bisey olmuyo da gorunce mi oluyo? Tamam keske silseymis, silmemis, artik olan olmus, gercekten sevdigim insani bunun icin terk etmem ben, gorsel hafizasina tukuriim onun
Belki de adam ayrılmak için bahane yaptı. Aradı buldu gördüm dedi. Üstüne bir de yedek almış

USB'de cinsel içerikli şeyler olduğu kanaatine nereden varıldı anlamadım, konu sahibesi "açık saçık denebilecek" ibaresi koymuş, açık saçıktan kasıt eski sevgiliyle sarmaşdolaş fotolar olabilir, öpücük atarken ki bir video olabilir.
Boşanacağım demiş adam. Bizimde aklımız bu uç nokta geldi 🤷‍♀️

Mesele sevişip sevişmemesi değil, hatta görmek bile olmayabilir. Sevişmesini kayda alan insandan iğrenirim ben, soğurum. Karşımdaki adama bunu yakıştıramam. Benim sevip evlenmeyi kabul ettiğim adam değildir artık gözümde.

Konu sahibi sonradan sevişme değil dedi ama başından beri bunun için yorum yaptık. Şu an ne diyeceğimi bilemiyorum.
Buna ben de katiliyorum, yani sevismeyi kaydetmek bana da tuhaf gelir, ama adamin derdi bu degil ki, adam ben bunu hafizamdan silemem, unutamam diyo, bilince sorun yok, gorunce bosanalim, oldu canim.

Aynen, evde yüzlerce cd usb var hangisi kimin belli değil, neden tek tek açıp bakayım ki, hiç işim olmasa bile üşenirim. İkimizinkiler genellikle ayrı ama yerleri belli sonuçta

Dokunulmamışlığı garantiye alma benzetmesi olarak yazdım. Kimseyi küçümsediğim falan yok günümüzde başka türlü dokunulmamışlıktan emin olunamaz çünkü. Kişi beyanı da erkekleri kesmiyor gibi görünüyor. Baksanıza şu hale
Gene de tabiriniz hoş değil gün görmemiş dağ kızı tabirini siz yazmıştınız sanırım hoş değil yani birde bekaret kanıtlanması gereken birşey değil karşındaki insanla konuşursun kabul edersin yada etmezsin yolunu ayırırsın yada devam edersin söz beyanı da yeterli illa dağda yaşamasın gerek yok

Son düzenleme:
Adama haksız diyemiyorum. Hoş değil ama haksız da değil sanki.

Şu aşamada gerçekten ortalığa dökülüp saçılmadan bitirmek iki taraf için de en iyisi gibi görünüyor.

Niye hakli oluyor adam? Geçmis bir iliski, eski bir stick. Fotograf açik saçik olabilir. Adam ilk fotodan sonrada kapatabilirdi, bu benlik bir is degil diye.

Hani aldatma yok, yalan yok. Yillar öncesi bir iliski. Adam sirf dünya görüsünden dolayi, kadinlara karsi bakisindan dolayi konu sahibi ile bosaniyor. Tersi olsa kimse demez kadina bosan diye

Eşiniz bu durumu unutacağını sanmıyorum. Kendiniz için de bitmesi en sağlıklısı. Çünkü eşiniz her tartışmada bunu size koz olarak kullanacak.

Ne diyorsunuz Allah aşkına iyi misiniz? Kızın ne günahı var, zaten eşi biliyor her şeyi, görüntüleri gördüğü için şok geçirmiş ve sinirlenmiş olması normal, ama ortada boşanacak bir durum göremedim ben, ayrıca neden her tartışmada koz olarak kullansın?! Gayet hataları unutup yoluna bakan adamlar da var, artık kendi tecrübelerimizi herkes öyleymiş gibi genellemesek mi acaba? Sizin eşiniz öyledir ama belki bu beyefendi bu şekilde değildir.

Konu sahibinin kelimeleri ve cümlelerinden eşine olan sevgisine ben bile ikna oldum. Allah bozmasın, inşallah eşini de ikna edebilir, konuyu takipte kalacağım. Dualarım seninle 🌈

Göbeğim çatladı yemin ederim.
Kuzum bu videonun içeriğinde ne var madem. Iliski videosu değil diyosun. Eski sevgilinle romantik dans videosu mu nedir yani. Hayır merak ettiğimiz için sormuyoruz. Icerik nedir de bu çocuk bu kadar etkilendi o yüzden soruyoruz.
Hard core varmis heralde, bosanicam diye yirtindigina gore😐 ay konusturmayin beni abuk subuk🤣

Icimiz fesatsa demek ki :KK53:
Aman rica ederim onu kastetmedim de konu tam okunmamış gibi geldi bana.
Konu sahibesi bazı kadınların yaşadığı gibi eşinden önce yaşadığı ilişki için pişmanlık duyuyordur belki ve geçmişte eski sevgiliyle çekilen samimi fotolar dahi kendisini rahatsız etmiştir, o yüzden de sanki çok mahrem görseller hissiyatı yaratmış olabilir bilmiyorum.

Konu sahibesinin bence tek hatası o usb'yi eski ilişkisi biter bitmez atmamış olması, yoksa geçmişini saklamamış hatta eşi için bile ne kadar değiştiğimi biliyor demiş, yani eşi de evlendiği kadının geçmişte nasıl bir kadın olduğunu biliyormuş, şuraya bak sanki flört etmek kötü bir şeymiş gibi yazıyoruz, hepimiz geçmişimizden utanmalıymışız gibi🤦‍♀️
Aynı utancı erkek yaşar mıydı? Adamın sakladığı USB çıksa sen paranoyaksın, geçmiş geçmişte kaldı beni delirtme deyip zeytinyağ gibi su üstüne çıkardı.

Ne malum zorluklarla evlenen bu insanların arasına nifak tohumu eken bir kayınvalide olmadığı?
Bu işte bir iş var bence demedi demeyin😌

Ben eşimin boyle fotoğraflarını gorsem ben de ayrılmak isterdim. Ama uzun vadede unutmasam da benden onceymiş sonucta derdim sanirim. Ama işte omür boyu aklimda kalirdi zor bi durum

Ama video da diyor. Böyle masum bişeyden olay buraya varmaz diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum. Erkek milleti manyak.

Eski Sevgilimle yanak yanağa foto gördü diye beni boşamaya kalkacak insanı ona bırakmadan ben boşardım sanırım 😂
Video cinsel içerikli değil dedi ama, doğru düzgün gerçekten seven erkekleri tenzih ederim de kusura bakmayın ama bırakın eski sevgiliyle yan yana çekilmiş fotoyu, eski sevgiliye yazılmış bir notu görüp dellenenler var, bizim erkeklerden bahsediyoruz lütfen😌

Niye hakli oluyor adam? Geçmis bir iliski, eski bir stick. Fotograf açik saçik olabilir. Adam ilk fotodan sonrada kapatabilirdi, bu benlik bir is degil diye.

Hani aldatma yok, yalan yok. Yillar öncesi bir iliski. Adam sirf dünya görüsünden dolayi, kadinlara karsi bakisindan dolayi konu sahibi ile bosaniyor. Tersi olsa kimse demez kadina bosan diye
Tersi olsa da derdim. Hatta bir çok kere yazdım konunun içinde ben kocamın böyle bir şey sakladığını görsem muhtemelen boşanırdım diye.

Adam dünya görüşünden, bakış açısından dolayı boşanmak istiyorsa kim boşanamazsın diyebilir ki ona? Adama ters, dünya görüşüne ters, bakış açısına ters. Eee???

Video cinsel içerikli değil dedi ama, doğru düzgün gerçekten seven erkekleri tenzih ederim de kusura bakmayın ama bırakın eski sevgiliyle yan yana çekilmiş fotoyu, eski sevgiliye yazılmış bir notu görüp dellenenler var, bizim erkeklerden bahsediyoruz lütfen😌
Tamam işte o tiple de konu sahibi evli kalmasın zaten. Ne gerek var

Cahillik işte o zaman hangi akılla çektim onları bilmiyorum şimdi o kadar utanıyorum ki . Attım zannediyordum kızlar aklımın ucundan bile geçmezdi silmişim aklımdan tamamen. Usb’yi bile hatırlamadım gösternce sanki o fotodakiler ben değilim o kadar yabancı geliyoe şu an. Eşim de biliyor ne kadar değiştiğimi her konuda. Ayrılın demişsiniz ama yapamam ölüm gibi olur. O ihtimali düşünmek bile istemiyorum bana akıl verim ne konuşayım ben
Farkında bile olmadığını açık açık söyle, onu aldatmamışsın, etmemişsin yıllardır seni tanıyor az çok güveniyordur o da yoksa neden 4 yıl birlikte olsun. Bilmiyorum, bana sana kıyamaz barışırsınız gibi geliyor. İnşallah da öyle olur. Yeter ki sen panikleme, sakin ol. Burada ki vesvese tarzı yorumlara da aldırma.

iyide kendisinden önce olan bir olayda neden bu kadar kocayı savunmuşsunuz onu anlamadım hanımlar ,

Konu sahibesi bazı kadınların yaşadığı gibi eşinden önce yaşadığı ilişki için pişmanlık duyuyordur belki ve geçmişte eski sevgiliyle çekilen samimi fotolar dahi kendisini rahatsız etmiştir, o yüzden de sanki çok mahrem görseller hissiyatı yaratmış olabilir bilmiyorum.

Konu sahibesinin bence tek hatası o usb'yi eski ilişkisi biter bitmez atmamış olması, yoksa geçmişini saklamamış hatta eşi için bile ne kadar değiştiğimi biliyor demiş, yani eşi de evlendiği kadının geçmişte nasıl bir kadın olduğunu biliyormuş, şuraya bak sanki flört etmek kötü bir şeymiş gibi yazıyoruz, hepimiz geçmişimizden utanmalıymışız gibi🤦‍♀️
Aynı utancı erkek yaşar mıydı? Adamın sakladığı USB çıksa sen paranoyaksın, geçmiş geçmişte kaldı beni delirtme deyip zeytinyağ gibi su üstüne çıkardı.

Ne malum zorluklarla evlenen bu insanların arasına nifak tohumu eken bir kayınvalide olmadığı?

heehhh mune ablam da benım gibi düşünüyor allahtan

Ne diyorsunuz Allah aşkına iyi misiniz? Kızın ne günahı var, zaten eşi biliyor her şeyi, görüntüleri gördüğü için şok geçirmiş ve sinirlenmiş olması normal, ama ortada boşanacak bir durum göremedim ben, ayrıca neden her tartışmada koz olarak kullansın?! Gayet hataları unutup yoluna bakan adamlar da var, artık kendi tecrübelerimizi herkes öyleymiş gibi genellemesek mi acaba? Sizin eşiniz öyledir ama belki bu beyefendi bu şekilde değildir.

Konu sahibinin kelimeleri ve cümlelerinden eşine olan sevgisine ben bile ikna oldum. Allah bozmasın, inşallah eşini de ikna edebilir, konuyu takipte kalacağım. Dualarım seninle 🌈
Kıza bir şey mi dedim ben. Adam belli ki kıza hayatı dar edecek. Böyle bir adamla evlenmesi doğru mu bir bakın. Unutamam diyor adam üstüne yedek almış fotoğrafları. Böyle her şeyi planlayan bir adamla nasıl evlensin bu kız.
İlla kendi tecrübelerimiz olmuyor bu konularda. Her yorum yaptığımız konuyu yaşamız olmuyoruz :KK66:

Tersi olsa da derdim. Hatta bir çok kere yazdım konunun içinde ben kocamın böyle bir şey sakladığını görsem muhtemelen boşanırdım diye.

Adam dünya görüşünden, bakış açısından dolayı boşanmak istiyorsa kim boşanamazsın diyebilir ki ona? Adama ters, dünya görüşüne ters, bakış açısına ters. Eee???
Ay oyle bakis acisiyla zaten benden uzak, cehenneme direk

Kıza bir şey mi dedim ben. Adam belli ki kıza hayatı dar edecek. Böyle bir adamla evlenmesi doğru mu bir bakın. Unutamam diyor adam üstüne yedek almış fotoğrafları. Böyle her şeyi planlayan bir adamla nasıl evlensin bu kız.
İlla kendi tecrübelerimiz olmuyor bu konularda. Her yorum yaptığımız konuyu yaşamız olmuyoruz :KK66:
Sapik bacim afedersin, yedegi napican, bosandiktan sonra arada acip bakican mi

Başından beri tahmin ediyordum usb içinde absürd bir şey olmadığını. Bu yüzden altında başka sebepler yatıyor da dedim. Ama herkes aaa çok kötü olmuş çocuğa yazık tabi kaldıramaz filan dedi hadi len ordan.
Fakat kızımız uçakla kocisine gidiyor şuan o yüzden muhtemelen cevap veremiyor. Hayır cevap verse biz de emin olsak o usb de çok absürd şeyler olmadığına ona göre gardını al diyecem. Karşısına çıkışta Ah kocam vah kocam demesin diye.

Ben de sonradan onu dedim ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz nin yazdıklarını okuyunca bu adam nereden bulmuş bunu da açmış bakmış. Üstüne hemen ayrılmış. Bir de yedek almış. O yedek alması beni çok işkillendirdi. Bu sadece adamla bağlantılı değil

Konu sahibi, herkes adamı haklı bulmuş ama ben şahsen haklı bulamadım. Çünkü adam zaten biliyomuş daha öncesinde bir ilişkinizin olduğunu ki siz fotoğraf ve videoların cinsel ilişki olmadığını belirtmişsiniz. Bu tarz ilişkiler bana tamamen ters olmasına rağmen ve muhafazakar biri olmama rağmen ben haklı bulmadım eşinizi. Yani hem bilip kabul ediceksin, hem kadının özelini kendin kurcalayacaksın, hem de anlayıp dinlemeden anında boşayıp bitti bunu unutamam falan diyeceksin. Yok nerden baksam hak veremedim. Siz adama deseniz ki ben senden önce erkek sinek bile görmedim deseniz ve bu görüntüler ortaya çıkmış olsa anca o zaman hak veririm. Ha şu olabilir, belki bu konuda elinde olmadan size karşı duyguları eskisi gibi olmayabilir ne bileyim insanlık hali… ama bu mudur yani insan bi anlayıp dinlemeye çalışmaz mı, konuyu çözmeye çalışmaz mı? Ne bu tepki sanki onu aldatmışsınız gibi? Ben olsam hala saklanmasına çok bozulur ve üzülürdüm ama sorup anlamaya çalışırdım onu da. Bu kadar büyük tepki vermesi bana doğru gelmedi. Yani bilemiyorum yalvarıp ikna etseniz bile bu profildeki bi adam sizi pişman eder gibime geldi şuan. Bu konuyu ısıtıp ısıtıp sürer önünüze. O yüzden bence kendinizi anlatmaya elbette çalışın, ama bunu başınızı eğerek yapmayın. Kendi değerinizi bilin ve sevginize sahip çıkmak adına düzeltmeye çalışın sadece. O suçlu psikolojisiyle kendinizi ezdirmeyin. Yoksa bundan sonrası "ben lütfedip seni affettim daha ne istiyosun" a döner diye düşünüyorum.

X