Bizim de tek oda bir kitaplık ama raflarımız ayrı, branşlar farklı olunca karışmamaları önemli oluyor bizim için.
Ben de aynı şeye takıkdım, kadının varlığını unuttuğu usb çok da kolay bulunur bir yerde değildir. Bariz kurcalanmış.
Bu delil mi allahbaşkına ya, neyi ispatlayacak bununla, fotoğrafların çekilme tarihi oluyor ayrıntılarda. Aldatma değil ki, özel hayatın gizliliğinden dava açarım. Bekarlık dönemime ait özel bilgi eşimi ilgile dirmez. Kaldı ki eşinin watsap kayıtlarını kopyalayıp aldatma kanıtı olarak sunanlardan ceza alan bile varmış, ki o evli oldukları döneme ait ve aldatma kanıtı. Bekarlık fotoğrafımı kanıt olarak kullanamaz. Çirkeflikse gerektiğinde her türlüsünü yaparım.
Dünkü konuda vaedı ya evlenmeden önce aldığın eve kocan karışamaz dediniz, bu ondan daha kişisel bir durum.
Eşimle nişanlanma kararı aldığımız an ne var ne yok toplayıp yaktım ben
olmadık zamanda bir yerden çıkarlar korkusuyla, ki bizimkiler dijital de değil, bildiğin yazı. Olmuş bir hata, ki konu sahibi çıplak fotoğraf falan yok diyor olsa olsa plajda dudak dudağa çekilmiş olabilir. Ya da evde sevgilisinin kucağında oturuyordur. Bunları da yaşamayan çok azdır her halde