Allah aşkına yardım edin

Göbeğim çatladı yemin ederim.
Kuzum bu videonun içeriğinde ne var madem. Iliski videosu değil diyosun. Eski sevgilinle romantik dans videosu mu nedir yani. Hayır merak ettiğimiz için sormuyoruz. Icerik nedir de bu çocuk bu kadar etkilendi o yüzden soruyoruz.

Yani insan bir düşünmez mi karşıma çıkar mı diye. Tamam herkes ilişki yaşıyor geçmişine karışamaz ama geçmişini de adama naklen yayında izletirsen kabul etmez. Adam değil kadın olsa da durum aynı
Ay niye yahu, benim 2. Evliligim, simdi ki esim ilkiyke 10 sene tavla mi oynadim saniyo? Bilince bisey olmuyo da gorunce mi oluyo? Tamam keske silseymis, silmemis, artik olan olmus, gercekten sevdigim insani bunun icin terk etmem ben, gorsel hafizasina tukuriim onun

Pardon da erkek ne konuda haklı tam olarak? Neymiş erkekler kaldıramazmış da yok bilmem ne..
Bir kere neden karıştırıyor konu sahibinin özelini? Hadi tesadüfen gördü, yıllar öncesine ait şeyler. En fazla neden sakladığına dair bir soru işareti olabilirdi kafasında. Konu sahibi de unuttuğunu, özellikle saklamadığını söylemiş defalarca.
Erkek arkadaşımın böyle fotoğraf ve videolarını görsem ayrıntılı izlemez kapatırdım. Neden sakladığını sorardım ve ikna olursam da unutur giderdim. O da aynı şekilde, bunun için bana hesap soruyorsa zaten bitsin derdim.
Bir de adam yetmez gibi kopyalarını almış. Ne hakla yani? Konu sahibi bence sen devam etme bu ilişkiye.

Hayatımın en zor yolculuğuna çıkacağım birazdan kabus gibi. Şu an yaşadığım hiç birşey gerçek gibi gelmiyor. Yeni üyelik açtım öncekinde kişisel bilgilwrim ifşa olur diye lütfen kapatmayın
4 senelik beraberlik ve 6 aylık bir evlilik çoK sevdik çok mücadele ettik nihayet evlendik ge herşey o kadar güzeldi ki... bir kaç günlüğüne ablamın yanına geldim. O evde kaldı. Dün bana bi usb fotosu attı içinde resimlerin var dedi. Yemin ederim hatırlamadım. Daha önce ilişkim oldu üniversitedeydim üzerinden 6-7 sene geçti. İçindeki fotolardan attı bi kaç tane benim üni zamanondaki erkek arkadaşımla açık seçik denilebilecek foto ve videolarım var. Yemin ederim unutmuştum bu evde olduğunu bile hatırlamıyorum. Attım sildim sanıyorum herşeyi. 1 hafta sonra memlekette düğünümüz var. Corona yüzünden sadece nikah yapmıştık. Aradım onlarca kez açmadı bitti dedi 3 kere de boş ol. Yeminler ettim geçmişteydi senden sonra asla bişey olmadı diye. Evet ama bu gördüklerimi nasıl unutacağım dedi. Zaman ver biraz sakinleş dedim o fotolardan kendine de yedeklemiş. Sana karşı insafa gelmeyeceğim yumuşamayacağım dedi. Ailene söyle bitti bu iş. Ben de yarın ailemin yanına gideceğim dedi. Dönünce medeni insanlar gibi ayrılalım zorlaştırma bu işi ben artık seni sevemem dokunamam dedi. Ünide ilişkim olduğunu biliyordu öncesinde konuşmuştuk ama görmek bitirdi onu.Elim ayağım titriyor sabahı zor ettim. Ne kadar yalvaraam da kabul etmiyor birazdan uçağa binip yanına gideceğim. Evde mi bilmiyorum,yola çıktı mı? Kızlar yemin ederim ben eşimi çok seviyorum o hayatıma girdikten sonra asla bi ihanetim yanlışım olmadı. Tövbe ettim yanlışlarıma Allah biliyor. Ama bunları nasıl unutacağız nasıl atlatacağız istemiyorum seni gelme görürsem kendimi kaybederim dedi. Allah aşkına ben ne yapacağım bitik haldeyim bir erkek için çok çok zor anlıyorum ama bişey değişmedi ki sevgimden. Nolur bana dua edin napacağım ben
bence kocanız terbıyesız bırı
bırcok kısının sevgılısı olur ınsanların sevgılısının olması cok normal ve saglıklı

yakınlasadabılırsınız sankı bırınden hamıle kalmıs cocuk aldırmıs da saklamıssınız ve yakalamıs gıbı abartılı sekılde davranmıs

en fenası ve kendı kısılıgını sergıledıgı nokta '' hepsını kendıme yedekledım'' demesı bu hıc normal degıl sapıkca sapkınca kallesce
ben esımın bu sekılde bırseyını gorseydım sanırım unuttun ne oldugunu anlamak ıcın baktım haberın olsun derdım ve gordugum seyı unutmaya calısırdım cunku rahıp -rahıbe falan degılız hıc bırımız

esım benım herseyımı bılıyor ondan once bırısıyle sozluydum nısanlı dıyelım , benı yakın arkadasımla aldatmıstı esımde o zamanlar benım arkadasımdı derdımın ve uzuntumun hayal kırıklıgımın derecesını anlayabılsın dıye bırcok seyımı anlattım ona . hayat bu cunku , evlenmıs ayrılmısta olabılırdınız
mesela kocanızla evlenmeden once yakınlasmadınız mı ? kendısı yaparken gayet normal de baskası yapınca mı buyuk sorun kocanızla da evlılık yoluna gırmeyebılırdınız degıl mı ? mantıksız ve dusuncesız bır adam aklı basında sakin bırı degıl bır omur sıkıntıları dertlerı hastalıkları zorlukları bırlıkte goguslemek ıcın evlenıyorsunuz bu adam ılk sıkıntıda sızı boyle bu sekılde yuz ustu bıraktı bakın

medenıyet ve sevgı dedıgımız sey kısının kendısını sevmek saygı gostermek ve gordugumuz bıldıgımız seklıyle kabul etmektır

ha gecmısımde kımse yoktu deyıp yalan soyledıysenız ve onu yakalamıs olduysa bu usb ıle anlarım o zaman haklı kızmakta derım ama kendısıne yedeklemesı sapkın manyak oldugu gercegını degıstırmez
esınız bana normal gelmedı belkıde bıtmesı hayrınıza olur bununla yasadıgınızı dusunsenıze en ufak kavgada zaten sen baskalarıyla da yapmıstın dıyebılecek tıynıyetde bır adam aynen de oyle bır adam

Bizim yok öyle ayrı alanlarımız. Evimiz ayrı alan ayıracak kadar geniş değil zaten. Bir çalışma odamız var eski okul zımbırtıları da iş dokümanları da hobi ekipmanları da orada.
Bizim de tek oda bir kitaplık ama raflarımız ayrı, branşlar farklı olunca karışmamaları önemli oluyor bizim için.
Benım merak ettıgım baska bırsey var. Konu sahıbının esı dur karım evden gıttı dıyıp evı talan etmedı ya, mutlaka bunu tetıkleyen bısey olmustur. Nıhayetınde bu usb ortalıkta degıldır dıye varsayıyorum. Orayı yazmamıs konu sahıbı
Ben de aynı şeye takıkdım, kadının varlığını unuttuğu usb çok da kolay bulunur bir yerde değildir. Bariz kurcalanmış.
Boşanmayı düşünmüyorsan yok etmen mantıklı. Boşanmayı düşünüyorsan delil yok edilmez 😉
Bu delil mi allahbaşkına ya, neyi ispatlayacak bununla, fotoğrafların çekilme tarihi oluyor ayrıntılarda. Aldatma değil ki, özel hayatın gizliliğinden dava açarım. Bekarlık dönemime ait özel bilgi eşimi ilgile dirmez. Kaldı ki eşinin watsap kayıtlarını kopyalayıp aldatma kanıtı olarak sunanlardan ceza alan bile varmış, ki o evli oldukları döneme ait ve aldatma kanıtı. Bekarlık fotoğrafımı kanıt olarak kullanamaz. Çirkeflikse gerektiğinde her türlüsünü yaparım.

Dünkü konuda vaedı ya evlenmeden önce aldığın eve kocan karışamaz dediniz, bu ondan daha kişisel bir durum.
Tabiki düşmez ama bıraz daha bılınclı davranmıs olsaydı bugun aglıyor olmazdı dimi . Eşi de gecmiş dıye dusunseydı, sorgulamasaydı bugun bu konumda olmazlardı.
Eşimle nişanlanma kararı aldığımız an ne var ne yok toplayıp yaktım ben 🤣🤣🤣 olmadık zamanda bir yerden çıkarlar korkusuyla, ki bizimkiler dijital de değil, bildiğin yazı. Olmuş bir hata, ki konu sahibi çıplak fotoğraf falan yok diyor olsa olsa plajda dudak dudağa çekilmiş olabilir. Ya da evde sevgilisinin kucağında oturuyordur. Bunları da yaşamayan çok azdır her halde

Ay niye yahu, benim 2. Evliligim, simdi ki esim ilkiyke 10 sene tavla mi oynadim saniyo? Bilince bisey olmuyo da gorunce mi oluyo? Tamam keske silseymis, silmemis, artik olan olmus, gercekten sevdigim insani bunun icin terk etmem ben, gorsel hafizasina tukuriim onun
Mesele sevişip sevişmemesi değil, hatta görmek bile olmayabilir. Sevişmesini kayda alan insandan iğrenirim ben, soğurum. Karşımdaki adama bunu yakıştıramam. Benim sevip evlenmeyi kabul ettiğim adam değildir artık gözümde.

Konu sahibi sonradan sevişme değil dedi ama başından beri bunun için yorum yaptık. Şu an ne diyeceğimi bilemiyorum.

Bizim de tek oda bir kitaplık ama raflarımız ayrı, branşlar farklı olunca karışmamaları önemli oluyor bizim için.

Ben de aynı şeye takıkdım, kadının varlığını unuttuğu usb çok da kolay bulunur bir yerde değildir. Bariz kurcalanmış.

Bu delil mi allahbaşkına ya, neyi ispatlayacak bununla, fotoğrafların çekilme tarihi oluyor ayrıntılarda. Aldatma değil ki, özel hayatın gizliliğinden dava açarım. Bekarlık dönemime ait özel bilgi eşimi ilgile dirmez. Kaldı ki eşinin watsap kayıtlarını kopyalayıp aldatma kanıtı olarak sunanlardan ceza alan bile varmış, ki o evli oldukları döneme ait ve aldatma kanıtı. Bekarlık fotoğrafımı kanıt olarak kullanamaz. Çirkeflikse gerektiğinde her türlüsünü yaparım.

Dünkü konuda vaedı ya evlenmeden önce aldığın eve kocan karışamaz dediniz, bu ondan daha kişisel bir durum.

Eşimle nişanlanma kararı aldığımız an ne var ne yok toplayıp yaktım ben 🤣🤣🤣 olmadık zamanda bir yerden çıkarlar korkusuyla, ki bizimkiler dijital de değil, bildiğin yazı. Olmuş bir hata, ki konu sahibi çıplak fotoğraf falan yok diyor olsa olsa plajda dudak dudağa çekilmiş olabilir. Ya da evde sevgilisinin kucağında oturuyordur. Bunları da yaşamayan çok azdır her halde
Ya tabıki olabilir zatem ben bunu garıpsemıyorum keske delil bırakmasaydı ortada yazık simdi uzuldu

Hayatımın en zor yolculuğuna çıkacağım birazdan kabus gibi. Şu an yaşadığım hiç birşey gerçek gibi gelmiyor. Yeni üyelik açtım öncekinde kişisel bilgilwrim ifşa olur diye lütfen kapatmayın
4 senelik beraberlik ve 6 aylık bir evlilik çoK sevdik çok mücadele ettik nihayet evlendik ge herşey o kadar güzeldi ki... bir kaç günlüğüne ablamın yanına geldim. O evde kaldı. Dün bana bi usb fotosu attı içinde resimlerin var dedi. Yemin ederim hatırlamadım. Daha önce ilişkim oldu üniversitedeydim üzerinden 6-7 sene geçti. İçindeki fotolardan attı bi kaç tane benim üni zamanondaki erkek arkadaşımla açık seçik denilebilecek foto ve videolarım var. Yemin ederim unutmuştum bu evde olduğunu bile hatırlamıyorum. Attım sildim sanıyorum herşeyi. 1 hafta sonra memlekette düğünümüz var. Corona yüzünden sadece nikah yapmıştık. Aradım onlarca kez açmadı bitti dedi 3 kere de boş ol. Yeminler ettim geçmişteydi senden sonra asla bişey olmadı diye. Evet ama bu gördüklerimi nasıl unutacağım dedi. Zaman ver biraz sakinleş dedim o fotolardan kendine de yedeklemiş. Sana karşı insafa gelmeyeceğim yumuşamayacağım dedi. Ailene söyle bitti bu iş. Ben de yarın ailemin yanına gideceğim dedi. Dönünce medeni insanlar gibi ayrılalım zorlaştırma bu işi ben artık seni sevemem dokunamam dedi. Ünide ilişkim olduğunu biliyordu öncesinde konuşmuştuk ama görmek bitirdi onu.Elim ayağım titriyor sabahı zor ettim. Ne kadar yalvaraam da kabul etmiyor birazdan uçağa binip yanına gideceğim. Evde mi bilmiyorum,yola çıktı mı? Kızlar yemin ederim ben eşimi çok seviyorum o hayatıma girdikten sonra asla bi ihanetim yanlışım olmadı. Tövbe ettim yanlışlarıma Allah biliyor. Ama bunları nasıl unutacağız nasıl atlatacağız istemiyorum seni gelme görürsem kendimi kaybederim dedi. Allah aşkına ben ne yapacağım bitik haldeyim bir erkek için çok çok zor anlıyorum ama bişey değişmedi ki sevgimden. Nolur bana dua edin napacağım ben
ben hergun temızlık yapıyorum cekmecelerden ordan burdan usb cıksa ıcınde ne var dıye bakmam. ? cd dvd dolu bos mu dolu mu bılmem.. hıc acmadım.. eşin evde karısı yokken orayı burayı karıstırıp buldugu tum usb lere goz atp sankı bısey arar gıbı davranmıs bence.. bana enteresan geldı. yat uyu. tv ızle . ınternette gez. aklına gelır mı kı?? usb de tv unıtesının onunde degılmıstır. eskı bısey olduguna gore... yanlıs dusunmuyorumdur umarım.

Bu delil mi allahbaşkına ya, neyi ispatlayacak bununla, fotoğrafların çekilme tarihi oluyor ayrıntılarda. Aldatma değil ki, özel hayatın gizliliğinden dava açarım. Bekarlık dönemime ait özel bilgi eşimi ilgile dirmez. Kaldı ki eşinin watsap kayıtlarını kopyalayıp aldatma kanıtı olarak sunanlardan ceza alan bile varmış, ki o evli oldukları döneme ait ve aldatma kanıtı. Bekarlık fotoğrafımı kanıt olarak kullanamaz
Evde ve kilitli olmadan tutulduğu için özel hayatın gizliliğine girmiyor bildiğim kadarıyla. yani kadın dava açamaz.

Şöyle delil olur, herhangi bir tazminat vs almaya yaramaz ama boşanmayı kolaylaştırır. Haklı sebep olur.

Ben bazı yorumlarda şunu gördüm ve şok oluyorum yok gün görmemiş dağ kızı ile evlenseymiş o zaman , yok ilişki yaşamadıysa otuzuna kadar sorunludur arkadaşlar bu sitede herkes rahat rahat evlenmeden önce ilişki yaşadığını yazıyorsa yaşamayan kişi neden sorunlu oluyor neden gün görmemiş dağ kızı oluyor biraz yorumlarınıza dikkat ederek yazın ben her daim ilişki yaşayanları yargılayacak tek cümle yazmam ama burda yaşamayan o hassasiyette olan insanlara baya bi geçiren oluyor laflarıyla herkes haddini bilsin bence , konuya gelirsek de cinsek içerikli değilse büyük tepki vermiş ama daha ağır şeyler gördüyse kızın eşi ve kendisi de bakirse gayet de tepki verebilir eğer kız daha önce bu olayı anlatmadıysa , anlatıp kabullendi ise gene tepki vermesi yanlış fakat görmesi de hiç iyi olmamış biliyor diye de açık açık görmesi gerekmiyor

USB'de cinsel içerikli şeyler olduğu kanaatine nereden varıldı anlamadım, konu sahibesi "açık saçık denebilecek" ibaresi koymuş, açık saçıktan kasıt eski sevgiliyle sarmaşdolaş fotolar olabilir, öpücük atarken ki bir video olabilir.
Boşanmaya vardıracak içerik o diye düşündük heralde 😂

Bence şu anda konu sahibinin hata yapıp yapmadığı, eşinin bu görüntüleri önemsememesi gerektiği, eşinin haklı veya haksız olduğunu konuşmak şu aşamada bir şey ifade etmiyor. Olan olmuş ve adam önemsemiş bu görüntüleri. Şu anda konu sahibinin eşine gidip ben yanlış bir şey yapmadım sen de ilişki yaşadığımı biliyordun geçmişim seni ilgilendirmez tarzı bir konuşma yapma şansı yok. Haftaya düğünleri varmış. Adam millete ben erotik görüntülerini buldum o yüzden düğünü iptal ettim derse nolucak?

Şu anda önemli olan şey bu olayın aileler ve başkalarına duyurulmaması. O zaman geleceği de olumsuz etkilenir. Bu işler bu kadar astım kestim yapılabilecek şeyler değil. İnşallah rezillik çıkmadan atlatır

Bu tarz konularda klasik eskisi kimseyi ilgilendirmez deniyor ama nedense bu konuda adam haklıymış. Biz bu konuda bile adamlara hak veriyorsak demek ki yazdıklarımızda sadece kendimizi kandırıyoruz. Konu sahibi zaten anlatmış, suçu uygulamalı olarak göstermemesi mi? Yanı bu videoları daha once mi göstermeliydi? Unutmasi hata olmuş evet ama arayıp bulanı aklamayalım ya.

4 senelik beraberlik ve 6 aylık bir evlilik çoK sevdik çok mücadele ettik nihayet evlendik ge herşey o kadar güzeldi ki... bir kaç günlüğüne ablamın yanına geldim. O evde kaldı. Dün bana bi usb fotosu attı içinde resimlerin var dedi. Yemin ederim hatırlamadım. Daha önce ilişkim oldu üniversitedeydim üzerinden 6-7 sene geçti. İçindeki fotolardan attı bi kaç tane benim üni zamanondaki erkek arkadaşımla açık seçik denilebilecek foto ve videolarım var. Yemin ederim unutmuştum bu evde olduğunu bile hatırlamıyorum. Attım sildim sanıyorum herşeyi. 1 hafta sonra memlekette düğünümüz var. Corona yüzünden sadece nikah yapmıştık. Aradım onlarca kez açmadı bitti dedi 3 kere de boş ol. Yeminler ettim geçmişteydi senden sonra asla bişey olmadı diye. Evet ama bu gördüklerimi nasıl unutacağım dedi. Zaman ver biraz sakinleş dedim o fotolardan kendine de yedeklemiş. Sana karşı insafa gelmeyeceğim yumuşamayacağım dedi. Ailene söyle bitti bu iş. Ben de yarın ailemin yanına gideceğim dedi. Dönünce medeni insanlar gibi ayrılalım zorlaştırma bu işi ben artık seni sevemem dokunamam dedi. Ünide ilişkim olduğunu biliyordu öncesinde konuşmuştuk ama görmek bitirdi onu.Elim ayağım titriyor sabahı zor ettim. Ne kadar yalvaraam da kabul etmiyor birazdan uçağa binip yanına gideceğim. Evde mi bilmiyorum,yola çıktı mı? Kızlar yemin ederim ben eşimi çok seviyorum o hayatıma girdikten sonra asla bi ihanetim yanlışım olmadı. Tövbe ettim yanlışlarıma Allah biliyor. Ama bunları nasıl unutacağız nasıl atlatacağız istemiyorum seni gelme görürsem kendimi kaybederim dedi. Allah aşkına ben ne yapacağım bitik haldeyim bir erkek için çok çok zor anlıyorum ama bişey değişmedi ki sevgimden. Nolur bana dua edin

4 senelik beraberlik ve 6 aylık bir evlilik çoK sevdik çok mücadele ettik nihayet evlendik ge herşey o kadar güzeldi ki... bir kaç günlüğüne ablamın yanına geldim. O evde kaldı. Dün bana bi usb fotosu attı içinde resimlerin var dedi. Yemin ederim hatırlamadım. Daha önce ilişkim oldu üniversitedeydim üzerinden 6-7 sene geçti. İçindeki fotolardan attı bi kaç tane benim üni zamanondaki erkek arkadaşımla açık seçik denilebilecek foto ve videolarım var. Yemin ederim unutmuştum bu evde olduğunu bile hatırlamıyorum. Attım sildim sanıyorum herşeyi. 1 hafta sonra memlekette düğünümüz var. Corona yüzünden sadece nikah yapmıştık. Aradım onlarca kez açmadı bitti dedi 3 kere de boş ol. Yeminler ettim geçmişteydi senden sonra asla bişey olmadı diye. Evet ama bu gördüklerimi nasıl unutacağım dedi. Zaman ver biraz sakinleş dedim o fotolardan kendine de yedeklemiş. Sana karşı insafa gelmeyeceğim yumuşamayacağım dedi. Ailene söyle bitti bu iş. Ben de yarın ailemin yanına gideceğim dedi. Dönünce medeni insanlar gibi ayrılalım zorlaştırma bu işi ben artık seni sevemem dokunamam dedi. Ünide ilişkim olduğunu biliyordu öncesinde konuşmuştuk ama görmek bitirdi onu.Elim ayağım titriyor sabahı zor ettim. Ne kadar yalvaraam da kabul etmiyor birazdan uçağa binip yanına gideceğim. Evde mi bilmiyorum,yola çıktı mı? Kızlar yemin ederim ben eşimi çok seviyorum o hayatıma girdikten sonra asla bi ihanetim yanlışım olmadı. Tövbe ettim yanlışlarıma Allah biliyor. Ama bunları nasıl unutacağız nasıl atlatacağız istemiyorum seni gelme görürsem kendimi kaybederim dedi. Allah aşkına ben ne yapacağım bitik haldeyim bir erkek için çok çok zor anlıyorum ama bişey değişmedi ki sevgimden. Nolur bana dua

Büyük ihtimalle tabii ki üyenin "açık saçık denebilecek" demesi üzerine bir varsayım, yanak yanağa, sarmaşdolaş flört cilveleşmeleri olan fotolardır.
Ama video da diyor. Böyle masum bişeyden olay buraya varmaz diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum. Erkek milleti manyak.

Eski Sevgilimle yanak yanağa foto gördü diye beni boşamaya kalkacak insanı ona bırakmadan ben boşardım sanırım 😂

ben hergun temızlık yapıyorum cekmecelerden ordan burdan usb cıksa ıcınde ne var dıye bakmam. ? cd dvd dolu bos mu dolu mu bılmem.. hıc acmadım.. eşin evde karısı yokken orayı burayı karıstırıp buldugu tum usb lere goz atp sankı bısey arar gıbı davranmıs bence.. bana enteresan geldı. yat uyu. tv ızle . ınternette gez. aklına gelır mı kı?? usb de tv unıtesının onunde degılmıstır. eskı bısey olduguna gore... yanlıs dusunmuyorumdur umarım.
Aynen, evde yüzlerce cd usb var hangisi kimin belli değil, neden tek tek açıp bakayım ki, hiç işim olmasa bile üşenirim. İkimizinkiler genellikle ayrı ama yerleri belli sonuçta
Ben bazı yorumlarda şunu gördüm ve şok oluyorum yok gün görmemiş dağ kızı ile evlenseymiş o zaman , yok ilişki yaşamadıysa otuzuna kadar sorunludur arkadaşlar bu sitede herkes rahat rahat evlenmeden önce ilişki yaşadığını yazıyorsa yaşamayan kişi neden sorunlu oluyor neden gün görmemiş dağ kızı oluyor biraz yorumlarınıza dikkat ederek yazın
Dokunulmamışlığı garantiye alma benzetmesi olarak yazdım. Kimseyi küçümsediğim falan yok günümüzde başka türlü dokunulmamışlıktan emin olunamaz çünkü. Kişi beyanı da erkekleri kesmiyor gibi görünüyor. Baksanıza şu hale

X