Tam olarak aynısını yaşadım o zaman eşim beni terk etti, ben çok yalvardım yakardım ama gerçekten bana prenses gibi hissettiren adam gitti yerine başkası geldi, evlenirken bile kendime dedim seni seven o adamla evlenmiyorsun o öldü diye ama gözüm kördü vazgeçemedim yeter ki yanımda olsun dedim ama inanın öyle olmuyormuş, eşiniz bir daha sizi asla eskisi sevmeyecek bilginiz olsun ben yaşadım çünkü hala da yaşıyorum, şimdi de beni seviyor biliyorum ama eskiden bana aşık olan adam değil, o günden sonraki her hareketinde sözünde sevgi kırıntısı bulmaya çalıştım ama eskisi gibi olmuyor işte, zaman zaman bu mevzuyu gündeme getirecek, o zaman yanınızda olması yetecek mi bunları iyi düşünün zorla güzellik olmuyor, bu yüzden kendi huzurunuz için zorlamayın, çünkü eşinizin artık o adam olmadığını anladığınız her an kahrolacaksınız, bu yüzden ilerde üzüleceğinize şimdi üzülün.
Bu arada düzeltme yapayım benim eşim öyle açık seçik sarmaş dolaş fotolar görmemişti, sadece eşimden önce hoşlandığım kişinin fotolarını filan unutmuşum pc de, bir de o kişi hakkında arkadaşlarımla olan msj larım, buna rağmen anlattığım gibi bir tepki aldım, ama tabi ki haklıydı eşim