Allah aşkına yardım edin

Geçmişte yapılmış şeylere neden niye diye sorgulamak manasız. Yapmış olmuş cahillikti belki de. Bunu sorgulamak siz dahil kimseye düşmez

Niye cahillik? Sevgilimle anlarımı fotograflamak istemiş olabilirim, sırf kadınım diye cahillik mi oluyor..Ozel anlarımı kimse karıstırıp bakmasın bi zahmet o zaman

Aynen öyle. Buradaki kilit nokta bu zaten. Adamın geçmişini görmesi. yoksa eşinin sevgilisi olduğunu biliyormuş adam zaten
Benım merak ettıgım baska bırsey var. Konu sahıbının esı dur karım evden gıttı dıyıp evı talan etmedı ya, mutlaka bunu tetıkleyen bısey olmustur. Nıhayetınde bu usb ortalıkta degıldır dıye varsayıyorum. Orayı yazmamıs konu sahıbı

Niye cahillik? Sevgilimle anlarımı fotograflamak istemiş olabilirim, sırf kadınım diye cahillik mi oluyor..Ozel anlarımı kimse karıstırıp bakmasın bi zahmet o zaman
Konu sahibinin kendisi hata ve cahillik olarak görüyor bunu. Boşuna savunmaya geçiyorsunuz. Yaptığımdan tövbe ettim falan yazmış okuduysanız

Özellikle saklandığını düşünüyor adam. Siz böyle bir şey bulsanız eşinizin çekmecesinde falan. Aman aman skide kalmış bakmayayım da huzursuz olmayayım mı derdiniz?

Ben buradaki üyelere göre çok geniş bir insanım ama ben bile bunu kolay kolay kaldıramam. Aman eskide kalmış denilecek bit şey değil bence.
Dedim kudra bile tepki veriyorsa bu işte var bir terslik :KK70:

Benım merak ettıgım baska bırsey var. Konu sahıbının esı dur karım evden gıttı dıyıp evı talan etmedı ya, mutlaka bunu tetıkleyen bısey olmustur. Nıhayetınde bu usb ortalıkta degıldır dıye varsayıyorum. Orayı yazmamıs konu sahıbı
🤔 Hiç aklıma gelmedi bu. Keşke aydınlatsa bizi

Ay ne bileyim kudra ya en azından anlaşmalı boşanırlar zaten.
Delil sunacak olsa kızın ailesi de duyacak
bari birlikte oldukları geçmiş senelerin hatrına umarım bunu yapmaz
Bundan delil olur mu ki, ne diyecek 7yıl çncenin fotoğrafı, aldatma değil. Bence tazminat bile verilmez bunun için

Geçmişte yapılmış şeylere neden niye diye sorgulamak manasız. Yapmış olmuş cahillikti belki de. Bunu sorgulamak siz dahil kimseye düşmez
Tabiki düşmez ama bıraz daha bılınclı davranmıs olsaydı bugun aglıyor olmazdı dimi . Eşi de gecmiş dıye dusunseydı, sorgulamasaydı bugun bu konumda olmazlardı.

Yorum yapan arkadas dogru bılıyor. 3 talak birden vermiş, dini hassasiyetleri olan ınsanlarsa tekrar nikah kıyabılmek ıcın o dedıgının olması gerek. Valla ban yememek ıcın kaçak göçek yazdım
Şahitler önünde yapılması herekiyor, şahitsiz yapınca geçerli değil diye biliyorum. Anladığım kadarıyla şahit yok

Şahitler önünde yapılması herekiyor, şahitsiz yapınca geçerli değil diye biliyorum. Anladığım kadarıyla şahit yok
Şahide gerek yok herif bağırmıs bos ol dıye uc kere. Karısının duyması yeterli

Ben de sorumu tekrar etmek istiyorum çünkü konuda kopukluk var. Uzun bir ilişki sonrası evlenmissiniz. 6 ay sonra ablaniza gidiyorsunuz. Bunca zaman ortaya çıkmayan şey bir anda siz gidince niye ortaya çıktı. Senelerce sizinle birlikte olabilmis de şimdi mi kaldıramayacağı aklına gelmiş.
Tamam görsel olarak görmesi hiç hoş değil belki ama boş ol demek de oha yani.
Hani yeni bir ilişki olur anlarım. Burda çocuğun yaptığı tamamen art niyetli.

Tam olarak aynısını yaşadım o zaman eşim beni terk etti, ben çok yalvardım yakardım ama gerçekten bana prenses gibi hissettiren adam gitti yerine başkası geldi, evlenirken bile kendime dedim seni seven o adamla evlenmiyorsun o öldü diye ama gözüm kördü vazgeçemedim yeter ki yanımda olsun dedim ama inanın öyle olmuyormuş, eşiniz bir daha sizi asla eskisi sevmeyecek bilginiz olsun ben yaşadım çünkü hala da yaşıyorum, şimdi de beni seviyor biliyorum ama eskiden bana aşık olan adam değil, o günden sonraki her hareketinde sözünde sevgi kırıntısı bulmaya çalıştım ama eskisi gibi olmuyor işte, zaman zaman bu mevzuyu gündeme getirecek, o zaman yanınızda olması yetecek mi bunları iyi düşünün zorla güzellik olmuyor, bu yüzden kendi huzurunuz için zorlamayın, çünkü eşinizin artık o adam olmadığını anladığınız her an kahrolacaksınız, bu yüzden ilerde üzüleceğinize şimdi üzülün.
Bu arada düzeltme yapayım benim eşim öyle açık seçik sarmaş dolaş fotolar görmemişti, sadece eşimden önce hoşlandığım kişinin fotolarını filan unutmuşum pc de, bir de o kişi hakkında arkadaşlarımla olan msj larım, buna rağmen anlattığım gibi bir tepki aldım, ama tabi ki haklıydı eşim

Bu kadar sindirilmenize gerek olan bir konu değil ama sizinki.
Zamanında birinden hoşlandınız diye eşiniz sizi hayatınız boyunca cezalandıramaz.
Bu işlerde sistem bellidir, evlendiyse affetti ve ilişkideki gibi davranmalı, affetmiyorsa evlenmesin.
Kimse ömrü billah sevgi açlığı yaşamak için evlenmemeli.
Konu sahibinin eşi olan bir şeyi görmüş ve duruş sergiliyor. Sizinki benzer falan değil.
Kadınlarımız böyle olmasın artık nolur ya.

Özellikle saklandığını düşünüyor adam. Siz böyle bir şey bulsanız eşinizin çekmecesinde falan. Aman aman skide kalmış bakmayayım da huzursuz olmayayım mı derdiniz?

Ben buradaki üyelere göre çok geniş bir insanım ama ben bile bunu kolay kolay kaldıramam. Aman eskide kalmış denilecek bit şey değil bence.
Ben hiç renk vermeden imha ederim, yokluğunu farkedip sormazsa biter gider, sorarsa vay haline.

Normal fotoğraflar unutulabilir ama cinsel içerikli açık saçık fotoğtafları nasıl unutabiliyorsunuz aklım almıyor doğrusu.
Ben ayrılır ayrılmaz ne var ne yoksa siliyorum, usbyi defalarca biçimlendiriyorum. Adama haksız diyemem ben olsam bende aşırı rahatsız olur, bunca yıl saklamasına mana veremeyip "acaba unutamadı mı" diye düşünürdüm. En mantıklısı olan ayrılmanız, unutulması zor bir olay.

X