Allah aşkına yardım edin

İnsanız gençlikte birçok şey yaşamış olabiliriz, pedofili sapık, tecavüzcü, hırsız uğursuz biri değilsek, yaşadıklarımız karşı cinsle olan bazı şeylerden ibaretse ve birlikte olduğumuz kişiye karşı mertsek sevdiğimiz kişi geçmişimizin üstünü örtmeyi de bilmeli.

İsterse o görseller açık saçık olsun fark etmez, tamam belki ilk görmenin verdiği şokla kan beyninize sıçrar ama sizden öncesi için yakıp yıkmak kabul edilir bir şey değil.

Görsem boşanırım deniyor ama boşanmayı eyleme geçirmek o kadar kolay değil, evliyken aldatılan şiddet görenlerin bile yabana atılmayacak kadar kısmı hemen soluğu adliyede almıyor, erkek hemen koşa koşa adliyeye gidiyor ama.
Akla bakın adam hemen ailesinin yanına gidiyormuş, sebep?
Velev ki çok nahoş görüntüler ve boşanmak istiyorsun, ayakların vura vura ailene koşmak yerine, sakinleşmek için zaman isteyip ilk yapılması gereken eşle bir araya gelerek konuşmak değil midir?
Aileye neyi yetiştirmeye gidiyorsun?

Erkeklerin genelinde aman aramızda çözelim mantığı yok. İlk koştukları kişi annesi. E anne de sağ olsun herkese anlatıyor ve çözülecek basit meseleler bile ayrılığa kadar gidiyor. Bizim toplumumuzda erkeler kadınlardan üstün. Dediğiniz gibi aldatan erke olunca "aman kızın yuvanı bozma" deniliyor ama kadın yapınca cinayete kadar gidiyor. Erkeğin elinin kiri mantığı yok olmadıkça böyle konuları çok görür çok okuruz

Evet aslında haklısınız ama suç biraz da bende şimdiki gibi bilinçli değildim eşim benim ilk ilişkimdi ve onu bırakamadım çok yalvardım, bu yüzden benim bilinçsizliğim ve cahilliğim yüzünden ben kendimi mutsuz ettim, şimdiki aklım olsa kararına saygı duyardım o kadar peşinden koşmazdım. Şimdi de seviyor biliyorum ama o zamanki sevgisi bambaşkaydı, her bakışı aşk ve sevgi doluydu o zamanlar, erkekler düzdür deriz ya eşim çok ince düşünürdü benim için, şu an eskisi gibi ince düşünceli değil, eşimle tanıştığım ilk zamanlarda da şu anki hal ve tavrında olsa garipsemezdim üzülmezdim çünkü şu an bana kötü davranmıyor, ya da eşimi anlatsam birçok hanım daha ne istiyorsun der adam ne yapsın der, ama ben bu adama değil de diğer adama alışmıştım bu yüzden neredeyse yaptığı her hareketi eski eşimle karşılaştırıyorum ve hayatı kendime zindan etmeye devam ediyorum. Mesela bir çiçek alıp veriyor ama eskiden o çiçeği bile sürpriz yaparak verirdi gibi sürekli eski eşim ve yeni eşimi karşılaştırıyorum. Aslında eşine bir çiçek bile almayan tonlarca erkek var, benim eşim çiçek aliyor ama eskiden olsa o çiçeği bile farklı verirdi.

keske ortada sorunu cozmek ısteyen bır adam olsa bır cok erkek sorumluluk almaktan kacıyor cunku annelerı hep hayatlarını kolaylastırmıs babaları hep onune baska secenekler sunmus bırılerı bu erkekler adına dusunmus karar vermıs bu erkekler sorunlarla nasıl basa cıkılır ogrenememısler kı o yuzden gec olgunlasıyorlar

ha sunu anlayabılırım ben gorunce bır sogudum kalbım de bırseyler koptu gıttı sankı ,bızden daha da olmaz derse bunu anlayabılırım
madem oyle zaten bıtsın

ya da bu sorunu cozebılır mıyız bılmıyorum ıcımde bırseyler koptu zamana bırakalım dese bu da cozum onerısıdır

buna da eyvallah

karsıda kendıme yedekledım unutmam unutturmam dıyen bırı var uslup bakıs acısı zıhnıyet bellı ve korkunc

Sinirlenmiş gözü dönmüş normalmiş. Yani bu kadar fevri hareket eden bir adam soğukkanlılıkla görüntülerin yedeğini almaz. Planının ince ince işlemiş resmen.

Sizler yazdıkça benim zalim kötülük dolu yüreğim ve aklımdan çok kötü senaryolar geçiyor, üye geçmişteki her şeyi sildim attım sanıyordum diyor, attı sandıklarını eşi sakladıysa???
Yıllar insanı hep en kötüsünü düşündürür hale getiriyor, unutmam aileme gidiyorum yedekledim diyen adamın ayağına gitmeyi bırakın asıl ben dava açardım, sen neyi saklıyorsun da ne akla hizmet ailene koşuyorsun, bu konu beni çok sinirlendirdi ya

İzlemeseydi, baktı huzursuz edecek şeyler var, atacak çöpe, 7 tıl öncesi arkadaş adamın varlığından bile 3 yıl önce

Adamın izleyip izlememesi o videonun varlığını değiştirmiyor
Bende evde her bulduğum usb yi takar bakarım
Ama acaba neydi diye bakarım
Eşimin açığını aradığım için değil

Siz yorumlara yuh demişsiniz ama ben dr size yuh demek istiyorum
Eski sevgilinizle olan açık seçin videoları ( ki seks içerikli bence) saklamak nasıl anı saklamak oluyot?
Ben mesela sakladığım anılara ara sıra açıp bakıyorum.
Siz ne yapacaksınız? Videoları izleyip fotoğraflara mı bakacaksınız yanınızda eşiniz otururken?
Niye cahillik? Sevgilimle anlarımı fotograflamak istemiş olabilirim, sırf kadınım diye cahillik mi oluyor..Ozel anlarımı kimse karıstırıp bakmasın bi zahmet o zaman

kesınlıkle cok haklısınız boyle dusunmekte ,ınsana bunları dusundurten bır adam var karsıda

Aynen öyle kızın özel görüntülerini rızası dışında elinde tutuyor koz olarak. cesarete bak ya

Ben kendimi buraların rahat hatunu sanıyordum meğersem değilmişim. Ne kadar kolay sindirebiliniyormuş bazı şeyler.

kesınlıkle cok haklısınız boyle dusunmekte ,ınsana bunları dusundurten bır adam var karsıda
Değil mi ama, neresinden bakarsam bakayım hiç de iyi niyet göremediğim bir adam profili çiziyorum aklımda.
Bilgiler doğruysa kadın 28 yaşında, demek ki adam da 28-30 arası.
Evlilik de dahil 4,5 yıllık bir beraberlik var, yaşlarda annneeeee bu kız başkasıyla öpüşmüş diye koşa koşa aileye gidilecek yaşlar değil.
Ben mi kötü ya da mantıksız düşünüyorum acaba diye sorguluyorum kendimi.
Eşinizle çok büyük bir sorun yaşasanız bile önce mevzuyu kendi içinizde halletmeniz gerekir, ailesine gidince düğünleri de olacakmış, adama demeyecekler mi gelin nerede diye? Düğün iptal diyecek, sebep sorulmayacak mı?
Aileler işin içine dahil olur da sebebi öğrenmeden bırakırlar mı?
Öfke duyan adam o görselleri aileye göstermeyecek kadar olgun olsa kadına söz hakkı tanımadan basıp gitmez, boşanacaksa da sessiz sedasız halletmeye çalışır.

Bu iş büyür gibime geliyor, olan kadına olacak umarım üyenin sinirleri de psikolojisi de sağlamdır, sağlam kalır.

beni de çok arafta bıraktı. konu sahibi de haklı adama da çok haksız diyemiyorum.
sonuçta daha önce ilişki yaşadığını bile bile 4 yıl sevgili olmuş ve nikahları kıyılmış. bunu dert etse neden bu aşamaya gelinsin, çok saçma olur.
dediğinize de katılıyorum, resmen görmek bence de rahatsız edici. geçmiş kaldığı doğru bence adam da halen devam ettiğini düşünmüyor. sadece görmüş olmak itici gelmiş.
detay bilmiyoruz, açıkçası açık seçik denince benim aklıma çok masumane birşey gelmedi. ama belki sadece bir şort bir askılı ile sarıldığı, şakalaştıkları bir videoydu. hani o detayı bilsek daha net yorumlarız.

ben de açık saçık denilen videoları seks içerikleri anlamayanlara şaşırdım. kötü niyetle de yaklaşmıyorum konuya ama bunca tepkinin çok normal bir videoya geleceğini de sanamıyorum.
adamın ciddi akıl hastası olması dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…