allah askina yardim edin cok kotuyum :(

geçmiş olsun canım allah yardımcnız olsun bnde ılk defa böle bişi duyuyorum ama uzulme allah buyuk baska doktorlarada gıdın hemen karamsarlıga kapılma yuce rabbım derdı verıyor dermanıda verrır inşllh allha emnat ol cnım sende artık aglama lutfen moralı yusek tutmaya bak allah buyuk ümdini kaybetme bak bugun regaıp kandılı allah buyuk dualrmız senınle ve herksle bu arada herksın regaıp kanndılını kutluyorum alah hepımızn duasnı kabul etsın sende uzulme artık allha emanet ol canım

Nasıl şeymiş bu böyle yaa.Nereden bilebiliyor ki böyle bir şeyi.Yanlışlık olduğunu düşünüyorum,inşallah da öyledir yani

canım günaydın nasıl oldun bebekle ilgili gelişmeler varmı haberdar edersen çok sevinirim.

yani 36 yaşındayım ilk defa böyle birşey duydum ve şoktayım...yani bu doktor nasıl bir doktormuş ki daha doğmamış bebeğin hormonal durumunu bilebiliyor...iyice araştırın arkadaşım...ben bu doktora inanmıyorum...allah gönlünüze göre versin...
sevgiler...

çok ilginç,inanınılır gibi değil canımbence başka dr la görüşmelisin,sakın vaz geçme,önüne böyle engeller çıkabilir azmin kırılmasın, bırakırsan sonraları çook pişman olabilirsin,bir dr böyle dedi diye böyle olucak diye bişey yokki

:teselli:CANIM BENİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN UMARIM İYİ GELİŞMELER OLUR:teselli:

bence imkansızz bu sen türksün diye bile böyle demiş olabilir ya yok böyle bişey sakın vazgeçme bence çok saçma mantıksız tutarsız daha oluşmamış bir bebek hakkında yorum nasıl yapılıyorki ALLAH tan başka kimse bilemez bunu boş yere sıkma canını ALLAH kolaylıklar versin canım

Çok şaşırdım yaaa ilk kez böyle birşey duydum Allah'ım yar ve yardımcınız olsun ama iyice bir araştırın yaaa İnşallah bebeğinide kucağına alırsın eşinede bişey olmaz.

canım benim bende ilk defa böyle bişey duydum çok ilginç allaha sığın çok dua et allah yanında olsun

X