allah askina yardim edin cok kotuyum :(

Kislar Tup bebek tedavisine baslamistik biliyorsunuz.
Bugun Esim Doktora Gitti Doktor Esimin Bobreginde Hormonlarin Hizli Calisitigini Soledi Hicbirsey Anlamiyorum Bir Takim Islemler Yapilcakmis
En Kotusude Doktor Eger Bu Durumda Bebeginiz Olursa Escinsel Olmasi Yuksektir Dedi
Bugunden Beri aGliyorum sIzce Vazmi Geceyim Bebek yaPmaktan senağlamasenağlamasenağlama

Bobreklerinde Bole Sorunu Olan Varmi Yada Boyle Birsey Duyan Lutfen Yardim Edin :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::

ya ne alakasi varmis anlamadim...:kızgın: cok kizdim doktoruna bunu ancak Allah bilir o daha bebek olmadan nasil boyle bisey soyler ki daha hamile bile degilsin.....cok sacma:1closedeyes: baska bir doktora daha git canim uzulme bir yanlislik vardir...ve sakin vazgecme bebekten olurmu oyle sey???Şeniz

yaa afedersin ama bana şaçma geldi..ne alaka çözemedim..bence başka bir dr görünün canım...
inşallah sağlıklı bir bebeğin olur...

hayatımda ilk defa böyle saçma şey duydum...o doktor kafayı yemiş bence....siz bir türk doktor bulun hayatım...hatta izinde filan türkiyeye gelirseniz burda da bir görünün....doktorun söylediği şey, az da olsa araştıran, okuyan, bilgi toplayan bana acayip saçma geldi...eşcinsellikle ilgili üstelik büyük ihtimal gibi bir tahminde bulunarak yaptığı iddiaya elle tutulur bir tıbbi literatür göstermesi lazım....hangi tıbbi bilgiye dayanarak bu yorumu yaptığını ona sorun ve varsa size örnekler göstermesini isteyin..kitap ve yayın göstermesini isteyin..insanların nasıl sinirini bozuyorlar ya...tövbe tövbeeee

Arkadaşlara katılıyorum henüz cinsiyet bile zor belli olurken tıbbın bu kadar ilerlemiş olduğuna şaşırdım.bence hiç canını sıkma ömrü hayatımda böyle bişey duymadım.o doktor resmen saçmalamış.kafana takıp üzülme en mantıklı olan adam gibi bi doktora muayene olmanız derim.

ilk defa böyle bişe duydum ama siz inanmayın böye şeylere bence tek doktorla yetinmeyin başka doktorlarada görünün ALLAH yardımcınız olsun cnm

Dun Doktorun Dediklerini Aynen Yaziyorum Kislar Turk Doktorunun Dedikleri...

Bu Durum Normaldir... Genelde Ben Burda Turklerde Daha Cok Karsilasiriyorum..
Bize Bu Hastaligin Turkce Aciklamasini Yapti...
Esinde Erkek lik Hormonlari Cok Yuksek... Eger Sendede Bu yuKsekLikle KarsiLasirsak Evet Eger Kiz Bebeginiz Olursa Cift Cinsiyetle Olabilir Boyle DurumLar Oluyor.aMa Bizler Boyle Durumu Istemedigimiz Icin Tedavi Yapiyoruz Dedi.. aMa Ben Kesin Olur Demiyorum Tabiki Bunu aLLah Bilir......(Sorun Sendede Cikarsa Dedi) Kafanizi Takmayin Dedi Oyle Birsey Sendede Cikarsa Saten Bunun Tedavisi Olunmadan Bebege Baslanmaz.Eger Bunun Tedavisi yaPilmadan Baslanirsa Tedaviye Eger Boyle Bir sOnucla Karsilasilirsa SorumLu O Doktor Olur Dedi..

Kislar Ben aNlamiyorum yani Erkekte Normal Degilmi Hormon Yuksekligi Sonucta Erkek da Ne Bilem Birsey aNlamiyorum..:1no2:

ya canım benim anladığım bu durum hormonlarla alakalı yani eşinin yüksek olması eğer senin de hormonun yüksekliği söz konusu ise bebekte cinsiyet bozukluğu olma olasılığı söz konusu olabilirmiş..zaten eşcinselliğin temelinde hormonal bozukluk wardır .kimse dur ben eşcinsel olayım demiyo yani...önce tedavi olun sonra bebek düşünün...hem belki senin normal çıkacak...stres yapma...böbrek üstü bezleri ile alakalı bu durum sanırım...

beyzanurcum üzülmek için acele etme.biliyorum bende çok acı günler yaşadım dr.lar hiç acımadan seni düşünmeden pat diye daha kanıtlanmamış olan tez lerini sana iletiyorlar.yaşadım bende en ağırını ama yılmadım bana micro denemelerin mutlaka özürlü bebek olur dedi.ama ben denedim.8dr.a gittim.dr.ları netten araştırdım.sonra oturdum eledim.hangisinin bana anlatırken gözü parlıyorsa azmi varsa onu seçtim.daha pozitif netice alamadım ama olsun.sende uğraş didin unutma BİZİM ÜZÜLÜP AĞLAMAK İÇİN VAKTİMİZ YOK.sende gel türkiyeye 1 hafta bile yeter.araştırmalarını randevularını ayarla gel bi bak.inş o salak dr.hatalıdır.böyle bir olayı hiç duymadığım için ancak bu kadar yardım edebilirim.ne olur dik dur ........olacak bebişlerimiz hepimizin göreceksin.....

Bugun Esim Doktora Gitti Doktor Esimin Bobreginde Hormonlarin Hizli Calisitigini Soledi Hicbirsey Anlamiyorum Bir Takim Islemler Yapilcakmis
En Kotusude Doktor Eger Bu Durumda Bebeginiz Olursa Escinsel Olmasi Yuksektir Dedi
Bugunden Beri aGliyorum sIzce Vazmi Geceyim Bebek yaPmaktan senağlamasenağlamasenağlama

Bobreklerinde Bole Sorunu Olan Varmi Yada Boyle Birsey Duyan Lutfen Yardim Edin :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::

ay canım benim sen boşver o doktorun söylediklerini,öyle saçma şey olmaz...en az üç dört doktor aynı şeyi söyleyecekki inanacaksın bence...benim ilk doktorun söyledikleriyle hareket etseydim 'kısırım' diye eşimden boşanmıştım...boşver,dua et bol bol....

geçmiş olsun arkadaşım. bak boşuna ağlamışsın. çok saçma bişey demiş o dr. ne varsa yine türk hekimlerinde var. bak ne güzel açıklamış adam. çok normal bişey. önce bu konuda tedavinizi olursunuz sonra da bebek için başlarsınız.herşey hormonlarla alakalı değilmi? biz de hormonlarımız normal olmadığı için bebek sahibi olamıyoruz. onun için de tedavi oluyoruz. stres yapma. rahat ol.

ya canım benim anladığım bu durum hormonlarla alakalı yani eşinin yüksek olması eğer senin de hormonun yüksekliği söz konusu ise bebekte cinsiyet bozukluğu olma olasılığı söz konusu olabilirmiş..zaten eşcinselliğin temelinde hormonal bozukluk wardır .kimse dur ben eşcinsel olayım demiyo yani...önce tedavi olun sonra bebek düşünün...hem belki senin normal çıkacak...stres yapma...böbrek üstü bezleri ile alakalı bu durum sanırım...

evet canim aynen senin soledigin gibi simdi benim sonuclar bekleniyor eger aynisi cikarsaa onun tedavisi yapilcak Bugun doktor Bana Kullanmam Icin dogum Kontrol Hapi Verdi Bunu 3 ay kullancakmisim

Rabbim Hepimis yardimcisi Olsun insallah

evet canim aynen senin soledigin gibi simdi benim sonuclar bekleniyor eger aynisi cikarsaa onun tedavisi yapilcak Bugun doktor Bana Kullanmam Icin dogum Kontrol Hapi Verdi Bunu 3 ay kullancakmisim

Rabbim Hepimis yardimcisi Olsun insallah
amin canım,yalnız stres olacak bir şey yok..normal bunlar bak benim eşimdede hormon seviyesi yüksek ama bu da düşüklük gibi normal olmayan bi durum..yani önemli olan normal seviyede olmak ne az olmalı ne çok olmalı...ikiside anormal şeylere işaret...ama ilaç tedavisi ile çözülecek yani 1 yıl sonra anne ol ne olacak önemli olan bebeğin normal olması sizlerin sağlıklı olması...haydi gül,neşeli ol,eşine destek ver..güzelce tedavi olun...öptüm
gamyoncuiremsu

derdi veren rabbim dermenını da verir
canım inşALLAH
bende ilk defa böyle birşey duydum ve çok ilginç geldi
ama sanki bana yanlış anlaşılmış birşeymiş gibi geldi
yada dr tam izah mı edemedi
inşALLAH öyle birşeydir

Cnm çok şaşirdim ya bana saçma geldi böyle tani koyulmasi olmadan bence onlar para tuzaği türkiyede hiç böyle bişey duymadim moralini bozmaa

selamm arkadaşımm çokk geçmiş ols yaa ben böle bişi duymadımm pekk anlamlı gelmedii banaa sen başka bi uzmana gıt bence ve kendini bu kadarr üzmeee araştırr nasıl olurki bu bence o doktorunn kendi yorummu üzülme canıımmm önce salimm kafayla iyi bi merkezee git inşş sevdirici haberr alırsınnnnnnnnnŞeniz

Allah Allah o ne demekmiş öyle anlamadım. Böyle bir şeyide ilk defa duydum.
Bana pek inandırıcı gelmedi bence bir başka doktora gitmenizde fayda var.

canım kendini üzmene değmez bence çünkü bir doktorun dediğine inanma lütfen bazı şeyler benimde başıma geldi bir doktorun söylediği şeyler beni çok ağlattı yıktı beni ama sonra başka doktorlara gittim ve o doktorun hata yaptığı ve sonucunu bana bulduğunu söylediler sonra kendimi boşa üzdüğümü anladım ama o doktorun yüzünden 3-4 ay kendime gelemedim sizde lütfen bir doktorun dediğine inanıp kendinizi üzmeyin yıpratmayın herkese iyi şanslar

gülüm neymiş o öyle ilk defa duydum daha bebeklerin cinsiyetleri bile kaçıncı aylardA BELLİ OLUYOR DAHAKİ EŞCİNSEL OLACAGI BEN PEK İNANMADIM CANIM SİZ BAŞKA Bİ DOKTORA DAHA GİDİN YANNIŞ GÖRMEDİYSEM OTURDUGUNYER ALMANYA YAZIYOR MÜMKÜNSE VARSA Bİ TÜRK DOKTOR BULUN VE ONA GİDİN DERİMbenneyaptımkibenneyaptımki

arkadaşım üzülmeyin.en kısa zamanda eşiniz iyileşir insallah.ama bi doktorun dedigi öbür doktorun dedigine uymuyo.tekrar başka doktorlarlada görüşün ..allah yardımcınız olsun.bu mübarek günde allah tüm istediklerinizi gönlünüze göre versin.a.s.

merhaba! Tipta escinsellik lezbiyenlik hormon yuksekliginden olmas.Bu kanitlanmis birsey degil.

Bunu tipta hermaphroditismus denilir. Hatirladigim kadariyle 2 cesidi oluytordu 1)erkekteki hromosam XX degisikligi ve cocuk gelisirken yumurta / yumurtaligin (organ xromosom) bozuklugundan. 2) genetik.
Bu bir hastaliktir hamileligin 6-10 haftasinda belli oluyordu.

Oyle Hormon yuksek olabilir.tedavi edilir.Sadece bebreklerde ciddi sorun cikmasa tedavisi edilir . Bence baska dr git zaman harcama ve bosuna uzulme. Canim kendini uzme mutlaka baska dt gir.

X