• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çok kötüyüm lütfen yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanlış anlamayın bir soru soracağım. O hamile bu hamile denince halinize üzülmeniz doğru mu sizce. Size özel bir durum değil milletimiz hep böyle. O hamile kaldı ben hala kalamadım psikolojisi nasıl bir şeydir. Doktorlar bile önemsemiyor 1 yıl dolmadan. Tıp ilerledi kendinize gelin sabredin stres yapmayın sakin olun.

Yanlış anlamayın bir soru soracağım. O hamile bu hamile denince halinize üzülmeniz doğru mu sizce. Size özel bir durum değil milletimiz hep böyle. O hamile kaldı ben hala kalamadım psikolojisi nasıl bir şeydir. Doktorlar bile önemsemiyor 1 yıl dolmadan. Tıp ilerledi kendinize gelin sabredin stres yapmayın sakin olun.
Kendime baskı yapıyorum biliyorum çünkü üzülüyorum niye benim de olmuyor diye inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleğim

Aslında umut kesilmez. Kesilmemeli. Ben Allahtan her zaman hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar istedim. Artık gebe kalacağımı düşünmüyordum kafamdan çıkarmıştım aman artık ne yapayım diyordum. Hatta adetimden 10 gün sonra falan test yapmıştım :)
Rahat olun, her şeyi olacağına bırakın zaten nasipse olur.
Teşekkürler inşallah

Back