Kislar Tup bebek tedavisine baslamistik biliyorsunuz.
Bugun Esim Doktora Gitti Doktor Esimin Bobreginde Hormonlarin Hizli Calisitigini Soledi Hicbirsey Anlamiyorum Bir Takim Islemler Yapilcakmis
En Kotusude Doktor Eger Bu Durumda Bebeginiz Olursa Escinsel Olmasi Yuksektir Dedi
Bugunden Beri aGliyorum sIzce Vazmi Geceyim Bebek yaPmaktan senağlamasenağlamasenağlama
Bobreklerinde Bole Sorunu Olan Varmi Yada Boyle Birsey Duyan Lutfen Yardim Edin:
Bugun Esim Doktora Gitti Doktor Esimin Bobreginde Hormonlarin Hizli Calisitigini Soledi Hicbirsey Anlamiyorum Bir Takim Islemler Yapilcakmis
En Kotusude Doktor Eger Bu Durumda Bebeginiz Olursa Escinsel Olmasi Yuksektir Dedi
Bugunden Beri aGliyorum sIzce Vazmi Geceyim Bebek yaPmaktan senağlamasenağlamasenağlama
Bobreklerinde Bole Sorunu Olan Varmi Yada Boyle Birsey Duyan Lutfen Yardim Edin:
ya canım benim anladığım bu durum hormonlarla alakalı yani eşinin yüksek olması eğer senin de hormonun yüksekliği söz konusu ise bebekte cinsiyet bozukluğu olma olasılığı söz konusu olabilirmiş..zaten eşcinselliğin temelinde hormonal bozukluk wardır .kimse dur ben eşcinsel olayım demiyo yani...önce tedavi olun sonra bebek düşünün...hem belki senin normal çıkacak...stres yapma...böbrek üstü bezleri ile alakalı bu durum sanırım...
amin canım,yalnız stres olacak bir şey yok..normal bunlar bak benim eşimdede hormon seviyesi yüksek ama bu da düşüklük gibi normal olmayan bi durum..yani önemli olan normal seviyede olmak ne az olmalı ne çok olmalı...ikiside anormal şeylere işaret...ama ilaç tedavisi ile çözülecek yani 1 yıl sonra anne ol ne olacak önemli olan bebeğin normal olması sizlerin sağlıklı olması...haydi gül,neşeli ol,eşine destek ver..güzelce tedavi olun...öptümevet canim aynen senin soledigin gibi simdi benim sonuclar bekleniyor eger aynisi cikarsaa onun tedavisi yapilcak Bugun doktor Bana Kullanmam Icin dogum Kontrol Hapi Verdi Bunu 3 ay kullancakmisim
Rabbim Hepimis yardimcisi Olsun insallah