allah askina yardim edin cok kotuyum :(

BeyzaNur-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
3.477
8.340
Kislar Tup bebek tedavisine baslamistik biliyorsunuz.
Bugun Esim Doktora Gitti Doktor Esimin Bobreginde Hormonlarin Hizli Calisitigini Soledi Hicbirsey Anlamiyorum Bir Takim Islemler Yapilcakmis
En Kotusude Doktor Eger Bu Durumda Bebeginiz Olursa Escinsel Olmasi Yuksektir Dedi
Bugunden Beri aGliyorum sIzce Vazmi Geceyim Bebek yaPmaktan senağlamasenağlamasenağlama

Bobreklerinde Bole Sorunu Olan Varmi Yada Boyle Birsey Duyan Lutfen Yardim Edin :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::

canım ilkdefa bole bişe duydum ve çok üzüldüm :KK43:(
başka bi doktora daha sorsanız başka hastanelere başvursanız ... ay canım çoküzüldüm ya :KK43:(

canım ilkdefa bole bişe duydum ve çok üzüldüm :KK43:(
başka bi doktora daha sorsanız başka hastanelere başvursanız ... ay canım çoküzüldüm ya :KK43:(

ay valla cok kotuyum yaaaaaaaaaaa aglamaktan valla gozlerim sistiiii ofsssssssssssss

persembe gunu birdaha doktora gitcez internetten arastiriyom ama hicbir bilgi bulamiyorumm allah yardimcimiz olsun :KK43:(((((((((((((

Geçmiş olsun. böyle birşeyi bende ilk kez duydum Allah korusun öyle bir doktor yorum yaptı diye içini karartıp ağlama lütfen konuyu iyice araştırın bence. Daha fazla üzülme.

ben internetten bilgi almaya calisiyom canim esim baska bir doktorla gorusmeye gitti turk bi doktorla goruseyim dedi .

bende ilk defa duydum boyle birseyy :KK43::KK43::KK43:

Derdi Veren Rabbim Dermaninida verir elbet Allah yardimcimiz olsun ne dicemi bilemiyom valla yikildikkkkkkkk:KK43:

Hayret ilk kez böyle birşey duydum nasıl ya şu aşamada cinsiyetini bile belirleyemezken nasıl anlamış eşcinsel olacağını üzme kendini dur bakalım akıllık edip başka doktora gitmiş eşin inşallah hayırlı haberlerle gelir.

Allahım yardımcın olsun canım.

geçmiş olsun canım ilk defa böyle birşey duydum sıkma canını dur bi belki yoktur öyle birşey dr yanılmıştır olamaz mı ne ağlıyosun kendine gel dua et başka dr gitsin eşin belki yanılmıştır ben hiç böyle bir şey duymadım olsa duyardık herhalde üzme kendini gelişmelerden haberdar et bizleri yasakkelime yasakkelime

canım ya sakın moralini bozma eşin tedavisini olur iyileşir ama bence bebekte öyle bi sorun olacagını kimse bilemez, daha cinsiyetler bile belirlenemiyor, nerden biliyomus o doktor böyle bişeyi??? hemen kendini bırakma ve mutlaka başka bi doktora daha görünün, bence kendini boşa üzüyorsun, allah şifa versin eşinede ve tabi sanada.... lütfen aglama artık ve moralini yüksek tut tamam mı canım

allahım daha neler duyacağız.ama allahtan hayırlısını iste canım...bikaç doktorla daha görüşün.allah yardımcınız olsun...

Sagolun Canlarim Valla Sizler Sayesinde Azda Olsa Icim Rahatliyor :KK43:
Esim suan turk Bir doktorlar Gorusmeye Gitti
Persembede Bu Sonucu Soleyen Doktorda Randevumuz Var Bakalim Ne Olcak

SAGOLUN CANLARRRRRRRRR

Slm canım bir doktorun sözüne sakın inanmayın ve başka doktorlarla irtibata geçin allahtan başka kim bilebilirki çocuğun eşcinsel olacağını?eşcinsel olanların babaları sanki senin eşin gibimi töbe töbe?bence böbreklerle bunun hiçbir alakası yoktur sen canını sıkma yeterki.

Canım inan şok oldum :1shok: İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Kesinlikle zaman kaybetmeden başka doktora gitmelisiniz. Neler olduğunu tam öğrenmelisiniz. Yoksa bu belirsizlikte psikolojiniz bozulur. 2-3 doktordan aynı şeyi duymadan bırakmayın derim ben. İnşallah. bu kadar karamsar bir tablo yoktur. İnşallah herşey yoluna girer. Ama çok üzüldüm canım. :çok üzgünüm: Allah yardımcınız olsun. Metanetinizi korumaya çalışın.

Haklisiniz Esimi Bekliyorum Bakalim Turk Doktor Ne Dicek Okadar Kotu Durumdayimki Anlatamam Sizlere Sok Oldum Bnede Sizler Gibi Bende iLk Defa Duydum Bole Birsey HayirLisi oLsun

Bebegim Neler Yasatiyorsun Bana Ne Bu Annecim Gelceksen Gel Artik senağlamasenağlama

öyle şey olurmu hiç onu allahtanbaşka kimse bilemez .öyle şey yok.dr haltetmiş.dr değiştirin bence.boşuna üzülme ya

canım ya üzme kendini hemen yeni gelcek sonucu bekle bi inş güzel haberlerle gelir eşin bizleride haberdar et canım geçmiş olsun diyelim geçsin gitsin inş

Kislar Esim Aradi doktor benide cagiriyormus galiba konuscak benimlede ben cikiyorum aksama gelirim tekrar sizleride bilgilendiririm Insallah guzel haberler alirim :KK43: ama esimin sesi kotu geliyodu

sizlerer tesekkur ederim yorumlariniz icin yanimda destek oldugunuz icin aksama gorusmek uzere allaha emanet olun canlar

böyle bişeyi ilkkez duyuyorum ama cinsiyet bile belirlenmezken bunu nasıl anladı başka bir dr daha gitmeniz çok akıllıca inşallah hayırlı haberler alırsınız

X