Allah aşkına nedır bu kiralar

Gerçekten artık yorulduk yahu nedir bu kiralar . Ev bakıyoruz en kötüsü bile 15 demeye başladı hiçmi insaf yok hıcmı vıjdan yok ekonomi zaten iyi değil bırde üstüne kiralar da artıkca arttı.
Evlenecek olanlara , yeni eve taşınıp kirada yaşayacaklara Allah sabır versin ve yardım etsin. Gerçekten çok zor. Ekonomik çöküntü her yerden vurdu bizi.

Gerçekten artık yorulduk yahu nedir bu kiralar . Ev bakıyoruz en kötüsü bile 15 demeye başladı hiçmi insaf yok hıcmı vıjdan yok ekonomi zaten iyi değil bırde üstüne kiralar da artıkca arttı.
Hangi şehirde bakıyorsunuz

15 bin şu enflasyonda pahalı mı ?
Millet 15'e bulsa göbek atacak.
Her şeyin fiyatı uçuk.
Neden vicdan edecek olan sadece ev sahipleri ?
Evet ama pandemi öncesi 1500 tl asgari ücretken 700 800 900e kiralık ev doluydu. Benim 800 tlyr oturduğum semtte kiralar 25 26 olmuş

Evet ama pandemi öncesi 1500 tl asgari ücretken 700 800 900e kiralık ev doluydu. Benim 800 tlyr oturduğum semtte kiralar 25 26 olmuş
Evet eskiden evlerin ederi 200-300 bin ama suan en kötü ev 2,5 milyondan başlıyor 2+1.
Benim aylık kredi ödemem 17 bin.
Çocugumun dershanesi aylık 17500 tl.
Şimdi tek sorun gerçekten ev sahiplerinin vicdansızlığı mı ?

Ev sahiplerinin suçlanmasını doğru bulmuyorum. Kiracılar zorlanıyor da ev sahipleri çok mu mutlu sanki, milletimiz seçimlerinin sonucunu yaşıyor, neden şaşırıyoruz ki?
Sizde ev sahibisiniz heralde kuyruk acınız olduğuna göre zaten ederi 15 olan evlere kimsenin lafı yok ama bazıları köpek bağlasan durmayacak eve 15 istiyor bu vicdansizlik değilse ne herkez ederi neyse onu yapsın ona sözümüz yok zaten mesela 1+1 eve 25 lira vermek sizin zorunuza gitmezmiydi ?

Evet eskiden evlerin ederi 200-300 bin ama suan en kötü ev 2,5 milyondan başlıyor 2+1.
Benim aylık kredi ödemem 17 bin.
Tabii kimse ucuza kiraya vermiyor ev sahipleri de haklı kiracı da haklı. Benim evim olsa ben de ucuzdan vermezdim. Ama bazıları var giriyor sahibindene o artırmışsa ben de attırırım diye veriyor gazı. Aynı semtte sıfır bina da aynı 40 yıllık bina da. 200 300 bin olan ev yine dolar olarak düşününce yine çok para ucuz değil. Kız kardeşime ev bakıyoruz istanbulda düzgün ev yok. Ben okurken 450 tl kyk 500 550 tlye güvenlikli 1+0 evler vardı. Arkadaşımın kirası 10 bin geçen sene oturdu ev sahibi yeni zammı beğenmiyor sahibindende ilan atıyor

Son düzenleme:
Sizde ev sahibisiniz heralde kuyruk acınız olduğuna göre zaten ederi 15 olan evlere kimsenin lafı yok ama bazıları köpek bağlasan durmayacak eve 15 istiyor bu vicdansizlik değilse ne herkez ederi neyse onu yapsın ona sözümüz yok zaten mesela 1+1 eve 25 lira vermek sizin zorunuza gitmezmiydi ?

Ev sahibi değilim sizin gibi saygısızlara da açıklama yapma borcum yok, ağla haline banane.

Ev sahibi değilim sizin gibi saygısızlara da açıklama yapma borcum yok, ağla haline banane.
Benim halimde aglanacak bir şey yok Allah'a şükür ben sizin gibi sadece kendini düşünen bencil bı insan değilim durumu olan var olmayan var yarın sizin ne olcaginiz bellimi malım var diye güvenme toz duman oluverirz anlayamassin.

Benim halimde aglanacak bir şey yok Allah'a şükür ben sizin gibi sadece kendini düşünen bencil bı insan değilim durumu olan var olmayan var yarın sizin ne olcaginiz bellimi malım var diye güvenme toz duman oluverirz anlayamassin.
Durumu olmayanı düşünmek halkın değil sosyal devletin işidir.

Back
X