sürekli yanindayim zaten babamın. babam beni tanımıyor üzgün oldugum da belki hissediyor bilmiyorum uzun uzun bakıp gülümser hep. böyle olunca ve oraya gidince iyice üzülüyorum. niye hersey bu kadar kötü diyeo pisliği düşüneceğinize, 2.5 yıldır bakım evinde kalan babacığınızı düşünüp, geleceğinize özen gösterseniz eminim can acınız daha çabuk geçer. Bunlar o pisliği düşünmenizden daha önemli bence.
Hesaplarına bakma sakin
ama sözümü dinle olur mu ?
madem sordun tavsiyelerimizi dinle
bakmak acıyı uzatacak
ya cok tesekkür ederim insallah dedigin gibi olur. bende anlamadım bugün yazmıs. " artık görüsmüyormussunuz cok üzüldüm seni sevmistim hakkınızda hayırlısı olsun. hakkını helal et öptüm seni cok " demis
kesinlikle hissediyordur, Allah şifa versin, bence siz o insanı düşünerek kendinizi yıpratmayın değmez çünkü eminim geleceğiniz çok daha güzel olacaktır.sürekli yanindayim zaten babamın. babam beni tanımıyor üzgün oldugum da belki hissediyor bilmiyorum uzun uzun bakıp gülümser hep. böyle olunca ve oraya gidince iyice üzülüyorum. niye hersey bu kadar kötü diye
cok sagolun dilerim hızlı gecerNe zaman istersen konusabiliriz. Kendini yanliz hissedip daha cok kurma kafanda. Sanki annesi birseyler biliyormus gibime geldi laf soz olmadan kurtulursunuz insallah tehdit boyutuna gelmesinde isler. Unutmaniz kolay olur
cok sagolun, düsünmemek elde degil ama deniyorum yinede. İnsallah:)kesinlikle hissediyordur, Allah şifa versin, bence siz o insanı düşünerek kendinizi yıpratmayın değmez çünkü eminim geleceğiniz çok daha güzel olacaktır.
beyimizin kahinliğin yanısıra fahri tıp diplomasıda varmış maşallah maşllah.. antidepresanın dozu azaltıla azaltıla bırakılıyor sanki ani bırakmak sıkıntı yaratmadı mı?söyle söyliyim zaten antidepresan kullanıyordum. bana bıraktırdı üstelik doktor kontrolünde kullanıyodum.. ve prozac kullanıyordum hafif bir ilac da degil.
beyimizin kahinliğin yanısıra fahri tıp diplomasıda varmış maşallah maşllah.. antidepresanın dozu azaltıla azaltıla bırakılıyor sanki ani bırakmak sıkıntı yaratmadı mı?
Asla seni suclamiyorum ama erkeklerin bakire olmayan kızlarla eninde sonunda büyük sorun yasadiklarini evliliklerinin bile problemli geçtiğini çözdüm artık. Mutlaka ki istisnalar vardır inşallah senin hayatında o istisnalardan olur. Halbuki ser...z bilerek kabul ederek evlendin ama yinede bazen yüzüne carpiyosun demek geliyor icimden. ne bileyim Allah yardimcin olsun yerinde olsam başka bir şehiri kazanıp koşarak kacardim. Bence seni iyi anlayabilicek birilerini bulursun Hayirlisiyla.
ani bıraktığın için bu duyguları körüklüyordur belki. doktora görünüp uygun görürse yeniden başlatsa iyi olur gibi. başlarken bile baş dönmesi falan yapmasın diye azdan çoğa veriliyor galiba ben direk antidepresanları hiç araştırmadım ama benzeri ilaçların işleyiş mekanizmalarıyla ilgili birşeyler bakmıştım bu tip ilaçlar etki etmesi için uzun süre devamlı kullanılıyor bırakma süreci doz azaltılarak oluyor falan filan. üzerinde çok durdum çünkü hali hazırda bir depresyon geçirirken tedavini yarım bırakıp bunları yaşamışsın çok zor hayal edemiyorum hiç kimsede senden iyi bilemez. bide bence bol bol hakaret et yada ben senin için ederim :)daha cok stres yasattı sadece. ne yazık ki aynen öyle. namus ve tıp diplomalı..
hakaret de etmek istemiyorum ama. yasattıgı her hissin, her seyin vebali boynuna
ani bıraktığın için bu duyguları körüklüyordur belki. doktora görünüp uygun görürse yeniden başlatsa iyi olur gibi. başlarken bile baş dönmesi falan yapmasın diye azdan çoğa veriliyor galiba ben direk antidepresanları hiç araştırmadım ama benzeri ilaçların işleyiş mekanizmalarıyla ilgili birşeyler bakmıştım bu tip ilaçlar etki etmesi için uzun süre devamlı kullanılıyor bırakma süreci doz azaltılarak oluyor falan filan. üzerinde çok durdum çünkü hali hazırda bir depresyon geçirirken tedavini yarım bırakıp bunları yaşamışsın çok zor hayal edemiyorum hiç kimsede senden iyi bilemez. bide bence bol bol hakaret et yada ben senin için ederim :)
Suçlu sensin biliyorsun değil mi? Sana bunları yapmasına kendin izin vermişsin.Ona o kadar cesaret vermişsin ki,seni terkedip gittikten sonra bile face hesabı açıp açmamana dahi karışıp sana saydırabiliyor.Çok merak ediyorum hakkını helal etmeni istediğinde annesine ettin mi?Ki büyük bir ihtimalle ettiğini düşünüyorum.biliyorum ne duysam yine aynı kargasa var icimde ama yinede paylasmak istedim.. 2 yıl süren bir iliskim vardi. kendimizi herkesten soyutladıgımız emek verdigimiz üstüne dövme yaptirdigimiz mutlu ama sonu hüsranlı. kendisi cok kiskancti bende öyleydim ama hemcinslerimden bile kiskaniyordu ama her zaman yanımdaydı. ama arada kendini gösteren bir sorunumuz vardı oda benim gecmisim. bakire degilim ama bunu 2 yıl öncesin de biliyordu bile bile devam etti. yinede icinde bastirmaya calisiyordu. cok fazla kavga ediyorduk ama sacma sebeplerdi ama yinede hep bi gelecek inancimiz vardi. her zaman derdi ben kendime güveniyorum inaniyorum diye. ne olduysa bir anda ruhen degisti psikolojisi bozuldu ne istedigini bilmeyen bir adam oldu. kavgalardan bunaldım zaman lazım falan dedi durdu. bana bahane gibi gelmisti sonrasında biz bi sekilde topladık. ayrica sunu da ekliyim ben bu insan icin üniversite tercihim de tercih yapmadim. oldugumuz sehirde yasıyor ailesiyle, ve burda okuyor.. bi sene daha calısıp yanına girip okuyayım diye özel ders aldım onun icin bu sehirde kaldim. o bunu istedi. herneyse biz topladıktan sonra bana dedi ki biz fikir ayrılıgı yasıycaz benim kendime inancım yok boslukta gibiyim resmen ne yapmam gerektigini bilmiyorum sen bi sene daha kalırda ayrılırsak ben kendimi suclu hissederim dedi. seni seviyorum ama ne yapmam gerektigini bilmiylrum dedi.biz bitirdik. bunu 1 yıl sonra fartketmesi de cabası. yine eyvallah dedim mesaj atmadım birsey diyemedim cünkü sonra baktım facebook hesabını falan acmıs gayet yoluna devam ediyor bende bu sürecte yatakta yasadım kimseyle konusmadan, dısarı cıkmadan ölü gibi. bunlar olurken ayrıca beyfendi sürekli icloud hesabıma girip konumuma, kisilerime vs bakıyor. bana anında mail düsüyor giris yapıldı diye ama sildigi icin sonradan benim görmedigimi düsünüyor. sonra ben neden acmıyorum diyip bende actım kimseyi de eklemedim erkek vs. yarım saat sonrasında bana mesaj geldi. ne serefsizsin diye baslayan. ki agzıda cok bozuktur demedigi kalmaz. birsey yapmadigim halde saydı sövdü. sırf facebook icin.sonra kendimi biraz cekerek de olsa acıkladım. bana dedigi suydu . bak biz olmiycaz artik, sadece o eski hayatina dönme. ben senin gecmisini kabullenememistim ben rahat olamam senle. bitti sende kendini inandir buna. yeni hayat kur kendine. " o kadar sinirlendim ki yahu bu adam 2 yıl neyin ne oldugunu bilip benimle kaldi, bana göre yön cizdi. ayrılıp dahası bu igrenc önermeler ne haddine diye sinirlenip durdum. 2 gün sonra annesi mesaj atti, helallik istemis. o kadar garip ve kötü hissediyorum ki ne yapmam gerektigini bilmiyorum. benim babam rahatsız bakımevinde kaliyor 2.5 yıldır. ben bununla tanıstıgım da zor bi sürec geciriyodum. en basında o kadar acıkladım ki benim üzülcek yerim yok diye. resmen hayatımla oynadı. bu bana sövme mesajı da üniversite sınavından önceki gece oldu, dolayısıyla sabah 6:30 da uyuyabildim. gercekten ne haddine birini bırakıp onun gelecegi icin öneriler vermek. hayatıma devam etmem gerek biliyorum gecicek ama hayatıma devam edemiyorum hicbisey yapmak icimden gelmiyor. nasıl toplarım ne yapmam gerek ve siz ne düsündünüz paylasırsanız sevinirim*