Allah affetsin vebali boynuna

sürekli yanindayim zaten babamın. babam beni tanımıyor üzgün oldugum da belki hissediyor bilmiyorum uzun uzun bakıp gülümser hep. böyle olunca ve oraya gidince iyice üzülüyorum. niye hersey bu kadar kötü diye

Hesaplarına bakma sakin
ama sözümü dinle olur mu ?
madem sordun tavsiyelerimizi dinle
bakmak acıyı uzatacak

Hesaplarına bakma sakin
ama sözümü dinle olur mu ?
madem sordun tavsiyelerimizi dinle
bakmak acıyı uzatacak

zaten bir tek facebook acmıs onunda herseyi gizli o yüzden bakabilecegim bi durum yok. numarasını da sildim son görülmesine bakmamak icin

Ne zaman istersen konusabiliriz. Kendini yanliz hissedip daha cok kurma kafanda. Sanki annesi birseyler biliyormus gibime geldi laf soz olmadan kurtulursunuz insallah tehdit boyutuna gelmesinde isler. Unutmaniz kolay olur

kesinlikle hissediyordur, Allah şifa versin, bence siz o insanı düşünerek kendinizi yıpratmayın değmez çünkü eminim geleceğiniz çok daha güzel olacaktır.

Ne zaman istersen konusabiliriz. Kendini yanliz hissedip daha cok kurma kafanda. Sanki annesi birseyler biliyormus gibime geldi laf soz olmadan kurtulursunuz insallah tehdit boyutuna gelmesinde isler. Unutmaniz kolay olur
cok sagolun dilerim hızlı gecer

Nolmuş bakire değilsen? Kendisinin ruhu ve beyni bozulmuş o hiç kabul edilebilir bir şey değil! Baksana kabul edemeyeceğini 2 yılda ancak idrak edebilmiş.
İyiki kurtulmuşsun ondan. Ağla sızla acını yaşa ve tarihe göm onu.

kesinlikle hissediyordur, Allah şifa versin, bence siz o insanı düşünerek kendinizi yıpratmayın değmez çünkü eminim geleceğiniz çok daha güzel olacaktır.
cok sagolun, düsünmemek elde degil ama deniyorum yinede. İnsallah:)

söyle söyliyim zaten antidepresan kullanıyordum. bana bıraktırdı üstelik doktor kontrolünde kullanıyodum.. ve prozac kullanıyordum hafif bir ilac da degil.
beyimizin kahinliğin yanısıra fahri tıp diplomasıda varmış maşallah maşllah.. antidepresanın dozu azaltıla azaltıla bırakılıyor sanki ani bırakmak sıkıntı yaratmadı mı?

beyimizin kahinliğin yanısıra fahri tıp diplomasıda varmış maşallah maşllah.. antidepresanın dozu azaltıla azaltıla bırakılıyor sanki ani bırakmak sıkıntı yaratmadı mı?

daha cok stres yasattı sadece. ne yazık ki aynen öyle. namus ve tıp diplomalı..
hakaret de etmek istemiyorum ama. yasattıgı her hissin, her seyin vebali boynuna

Asla seni suclamiyorum ama erkeklerin bakire olmayan kızlarla eninde sonunda büyük sorun yasadiklarini evliliklerinin bile problemli geçtiğini çözdüm artık. Mutlaka ki istisnalar vardır inşallah senin hayatında o istisnalardan olur. Halbuki ser...z bilerek kabul ederek evlendin ama yinede bazen yüzüne carpiyosun demek geliyor icimden. ne bileyim Allah yardimcin olsun yerinde olsam başka bir şehiri kazanıp koşarak kacardim. Bence seni iyi anlayabilicek birilerini bulursun Hayirlisiyla.

Sen boşver. Bi silkelen. Yepyeni bi hayat çiz kendine. Uzaklara git. Mutlu olmak için elinden geleni yap. O da senin mutluluğunu izlesin.

cok sagol dedigin gibi yapicam insallah. cünkü gercekten yıprandım 10 günde

daha cok stres yasattı sadece. ne yazık ki aynen öyle. namus ve tıp diplomalı..
hakaret de etmek istemiyorum ama. yasattıgı her hissin, her seyin vebali boynuna
ani bıraktığın için bu duyguları körüklüyordur belki. doktora görünüp uygun görürse yeniden başlatsa iyi olur gibi. başlarken bile baş dönmesi falan yapmasın diye azdan çoğa veriliyor galiba ben direk antidepresanları hiç araştırmadım ama benzeri ilaçların işleyiş mekanizmalarıyla ilgili birşeyler bakmıştım bu tip ilaçlar etki etmesi için uzun süre devamlı kullanılıyor bırakma süreci doz azaltılarak oluyor falan filan. üzerinde çok durdum çünkü hali hazırda bir depresyon geçirirken tedavini yarım bırakıp bunları yaşamışsın çok zor hayal edemiyorum hiç kimsede senden iyi bilemez. bide bence bol bol hakaret et yada ben senin için ederim :)

o kadar cok kafamda düsünüyorum ki bir sürü yolda ciziyorum ama ek olarak hicbisey yapamiyorum yine ayni terane oluyor. hahah hep beraber allah' a havale edelim. bu kadar ah yerde kalmaz

sikma canini hic düsünme. bence kendini kandir aynen biseyi yapmak istemedigimiz zaman sonra yaparim deriz ja aynen öyle. hic düsünme derslerine odaklan. ( sana söylüyorumda ah bide kendimde yapabilsem

Ya şu kızların erkek uğruna yaptıkları fedakarlikları kafam almıyor. birindende duymadimki ben fedakarlık yaptım oda yapti diye.hep kızlar hayatini erkeklere göre yaşamak zorunda sanki.neyse canım olmuş bikere yoluna bakıcısın.kimse için ideallerden vasgecilmez bunuda öğrenmiş oldun. Erkek dediğin canlı bugün var yarın yok işte. Sonuçta el oğlu:)

Suçlu sensin biliyorsun değil mi? Sana bunları yapmasına kendin izin vermişsin.Ona o kadar cesaret vermişsin ki,seni terkedip gittikten sonra bile face hesabı açıp açmamana dahi karışıp sana saydırabiliyor.Çok merak ediyorum hakkını helal etmeni istediğinde annesine ettin mi?Ki büyük bir ihtimalle ettiğini düşünüyorum.

Güzelim bekareti bir kenara bırak.O sevgilinin bahanesi olmuş.Kendi karaktersizliğine onu kılıf uydurmuş.Herkesin başına birşeyler gelebilir.Sonuçta onunlayken nasıl olduğun neler yapıp yapmadığın önemli.Bir erkek uğruna kendi geleceğini bile engelliyor,terchini bile yapmıyor,başkasının hayatını yaşamışsın.Ve bu insan hala senin gururunla oynuyor,sen ona haddini bil sen kimsin benim hayatıma ne karışıyorsun diyeceğine üzülüyor kahroluyorsun.Ve her ne yapıyorsan, senin onu unutamadığına inanıyor.Bitti inandır kendini diyor çünkü.

Boşver güzelim iyi ki olmamış.Ömür boyu ağlamakta var.Bekareti namus anlayışı olarak görmeyecek,verdiği sözün ardında duracak daha sağlam karakterli bir insan illa ki çıkacak karşına.
Sen dimdik dur.Alnın ak olsun.Kimseye kendini ezdirme.

17,18 yasında da değilsin 21 yasında kızsın böyle bir pisliğe kendini nasıl bukadar ezdireldin hala da ezdiriyorsun.Ya bırak dünyadaki tek erkek o mu defolsun gitsin.Kendine biraz değer ver,kendini biraz önemse lütfen, böyle ezilmeye devam edersen erkeklere karsı hicbir zaman mutlu olamazsın.Adamın egosunu tavan yaptırmıssın yücelttikce yüceltmissin,kendini ezdikce ezmissin.Güclü ol azcık böyle bir iğrenc yaratıktan ayrıldığın icin yataklara düseceğine kendin icin biseyler yap önüne bak hayatına bak,en değerli benim de.

ya surada on konudan dokuzu kadınların kendini ezdirmesi ve sonuc hep aynı terkedilme,istenmeme.Bu konuda da öyle erkeklere kul köle oluyorsunuz,karsılığında sizi cok seveceğini mi düsünüyorsunuz?hic öyle olmuyor tam tersi oluyor siz kul köle oldukca ezildikce onlar uzaklasıyor sizden soğuyor, tam tersi güclü kadınlara kendini önemseyen,onu önemsemeyen pesinde kosturan kadınlara asık oluyor.Kendine değer vermeyen bir kadına erkek neden versin?Biraz değerinizi bilin bu adamlara karsı bukadar ezik olmayın,vazgecilmez olduğunu hissetirmeyin,siz vazgecilmez olduğunuza inanın,en ufak bir seyde cekip gidebileceğinizi bilsin.Önce kendim sonra o demeyi deneyin.Ben artık dayanamıyorum böyle konular görmeye.Kul köle olan sacını süpürge eden kadın,onu istemeyen değer vermeyen kurtulmaya calısan bir adam,arkasından hüngür hüngür ağlayan geri dönmesi icin yalvaran kadın.İste bunu bu hale getiren de yine verdiği sonsuz tavizlerle kadın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…