Allah affetsin vebali boynuna

benekkekk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
74
14
31
biliyorum ne duysam yine aynı kargasa var icimde ama yinede paylasmak istedim.. 2 yıl süren bir iliskim vardi. kendimizi herkesten soyutladıgımız emek verdigimiz üstüne dövme yaptirdigimiz mutlu ama sonu hüsranlı. kendisi cok kiskancti bende öyleydim ama hemcinslerimden bile kiskaniyordu ama her zaman yanımdaydı. ama arada kendini gösteren bir sorunumuz vardı oda benim gecmisim. bakire degilim ama bunu 2 yıl öncesin de biliyordu bile bile devam etti. yinede icinde bastirmaya calisiyordu. cok fazla kavga ediyorduk ama sacma sebeplerdi ama yinede hep bi gelecek inancimiz vardi. her zaman derdi ben kendime güveniyorum inaniyorum diye. ne olduysa bir anda ruhen degisti psikolojisi bozuldu ne istedigini bilmeyen bir adam oldu. kavgalardan bunaldım zaman lazım falan dedi durdu. bana bahane gibi gelmisti sonrasında biz bi sekilde topladık. ayrica sunu da ekliyim ben bu insan icin üniversite tercihim de tercih yapmadim. oldugumuz sehirde yasıyor ailesiyle, ve burda okuyor.. bi sene daha calısıp yanına girip okuyayım diye özel ders aldım onun icin bu sehirde kaldim. o bunu istedi. herneyse biz topladıktan sonra bana dedi ki biz fikir ayrılıgı yasıycaz benim kendime inancım yok boslukta gibiyim resmen ne yapmam gerektigini bilmiyorum sen bi sene daha kalırda ayrılırsak ben kendimi suclu hissederim dedi. seni seviyorum ama ne yapmam gerektigini bilmiylrum dedi.biz bitirdik. bunu 1 yıl sonra fartketmesi de cabası. yine eyvallah dedim mesaj atmadım birsey diyemedim cünkü sonra baktım facebook hesabını falan acmıs gayet yoluna devam ediyor bende bu sürecte yatakta yasadım kimseyle konusmadan, dısarı cıkmadan ölü gibi. bunlar olurken ayrıca beyfendi sürekli icloud hesabıma girip konumuma, kisilerime vs bakıyor. bana anında mail düsüyor giris yapıldı diye ama sildigi icin sonradan benim görmedigimi düsünüyor. sonra ben neden acmıyorum diyip bende actım kimseyi de eklemedim erkek vs. yarım saat sonrasında bana mesaj geldi. ne serefsizsin diye baslayan. ki agzıda cok bozuktur demedigi kalmaz. birsey yapmadigim halde saydı sövdü. sırf facebook icin.sonra kendimi biraz cekerek de olsa acıkladım. bana dedigi suydu . bak biz olmiycaz artik, sadece o eski hayatina dönme. ben senin gecmisini kabullenememistim ben rahat olamam senle. bitti sende kendini inandir buna. yeni hayat kur kendine. " o kadar sinirlendim ki yahu bu adam 2 yıl neyin ne oldugunu bilip benimle kaldi, bana göre yön cizdi. ayrılıp dahası bu igrenc önermeler ne haddine diye sinirlenip durdum. 2 gün sonra annesi mesaj atti, helallik istemis. o kadar garip ve kötü hissediyorum ki ne yapmam gerektigini bilmiyorum. benim babam rahatsız bakımevinde kaliyor 2.5 yıldır. ben bununla tanıstıgım da zor bi sürec geciriyodum. en basında o kadar acıkladım ki benim üzülcek yerim yok diye. resmen hayatımla oynadı. bu bana sövme mesajı da üniversite sınavından önceki gece oldu, dolayısıyla sabah 6:30 da uyuyabildim. gercekten ne haddine birini bırakıp onun gelecegi icin öneriler vermek. hayatıma devam etmem gerek biliyorum gecicek ama hayatıma devam edemiyorum hicbisey yapmak icimden gelmiyor. nasıl toplarım ne yapmam gerek ve siz ne düsündünüz paylasırsanız sevinirim*

Kaç yaşındasınız?
Mutlaka şehir dışında bir yerde okuyun üniversiteyi.
Olabildiğince uzak olun.
"Eski hayatın" derken neyi kastetmiş beyefendi?

beni bu halimle mi? ne varmış halinizde? sene 2015. bakire olmak zorundamısınz. kaldı ki ne demek kendisi rahat size gelince laf saymalar. artı nasıl bir ilşki bu karşılıklı saymalı sövmeli. saygısızlık. rica edicem takmayın şöyle insanları kaale bile almayın. çok ayıp yahu sanki katlanmış. sakın kendinizi de böyle hissetmeyin. halinizde birşey yok.

Kaç yaşındasınız?
Mutlaka şehir dışında bir yerde okuyun üniversiteyi.
Olabildiğince uzak olun.
"Eski hayatın" derken neyi kastetmiş beyefendi?
21 yasındayım. iste benim sinirimi bozanda bu benim hep uzun iliskim oldu öncesinde sanki önüme gelen insanla veya gecelik iliskiler yasıyormusum gibi öneri sunması sinirimi bozdu. kendini kullandırtma falan dedi. kaldı ki annesi bile helallik istiyor. ben gercekten bastan sona hep iyi kaldım hala da kötü biri olamiyorum bu üzücü

Silin gitsin.
Beş para etmez biriymiş.
Kurtuldum diye helva dağıtsanız yeri var bana kalırsa.
Ahkam kesmelere bak.

haklısınız ama yinede üzüldüm yani bunu en azından iliskinin basinda yapabilirdi. bir anda böyle seyler yasanması travma gibi oldu ilk günler ne yemek yiyebildim ne dısarı cıktım ki hala öyle sürekli karanlık odada oturuyorum hazmetmeye calısıyorum

Ya sen tercihini nasıl yapmazsin onun aklına uyup. Bu işlerin garantisi yok. Evli bile olsa insanlar yan cizebiliyor

o kadar pisman oldum ki fedakarlık yaptıgım insandan bunu yasamak. kaldı ki 2 sokak öteye bile gitmedim sırf rahatsız olmasın diye. insanlar, daha dogrusu kalpler ilginc.insanlarin icinin ne kadar cirkin oldugu dıstan gözükse keske

ilişki sonrası depresyon olabilir normaldir değsin değmesin. acınızı yaşayın. fakat oturrken bir yandan böyle tiplere bir daha yaklaşmamanız gerektiğini ve artık dikkatli olmanız gerektiğini de düşünün. hiç doğru insanlar değil bu insanlar.

tabiki de ve insanların düsüncesine saygı duyarım kabul eder etmez. ama 2 sene gectikten sonra bana bunu sunması cok igrenc geldi

Merak ettim de onunla cinsellik yasadiniz mi?
Eger cevap "EVET" ise cok pis sovecegim o pislige de..

ne yazık ki evet. beni üzen de bu bunu bildiginde veya kabullenemedigin de gitseydi keske. 2 sene sonrasında degil

ohhhhhhh iyi olmuş gözün aydın kardeş kurtulmuşsun kına bile yakabilirsin valla böylelerine ben hastalıklı beyin diyorum ben boşveeeer unutursun

ohhhhhhh iyi olmuş gözün aydın kardeş kurtulmuşsun kına bile yakabilirsin valla böylelerine ben hastalıklı beyin diyorum ben boşveeeer unutursun
hahahah ya cok tatlısınız insallah olur gecer biran önce . allah öyle birini cıkarır ki karsısına anlar neyin ne denli degerli oldugunu

yaaa bak bak şerefsize bakar mısın kızın bakire olmaması koymuş eski hayat diye atıp tuttmuş kendi de bakire değil adamdaki beyne bak akıyooo

Yaa bide beni düsünün. hem ters bakıyor bu olaya, hemde kendide dahil oluyor igrenc gercekten

Kimse için fedakarlık yapmaman gerektiğini acı bir tecrübeyle öğrenmişsindir artık umarım. Hayatınıza giren erkeklere efendinizmiş gibi muamele etmeyin, kul köle olmayın. Bu da burda dursun belki tecrübe etmeden ders almak isteyen olur.

Diğer konuya gelince.... Sen bakire değilsin diye kendini birilerine kabul ettirmeye çalışırsan "beni böyle kabul etti" gibi bir cümle kurarsan daha çok başına gelir böyle şeyler. Önce bakire olmamanın bir eksiklik olmadığını, kendini kimseye kabul ettirmene gerek olmadığını öğrenmelisin. Sonra hayatına birini alacaksan al.

Şimdi yapman gereken derslerine sıkıca yapışıp, iyi bir okul iyi bir bölüm kazanarak hayatını yoluna koymak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…