Allah affetsin vebali boynuna

yok öyle düsünmüyorum zaten demek istediğim bunu biliyordu yani. ben acıkta kalmadım ama beni üzen bunu bilip sonradan böyle yapmıs olması.. suan tek carem o zaten. yeniden baslamak ama zor.

yok öyle düsünmüyorum zaten demek istediğim bunu biliyordu yani. ben acıkta kalmadım ama beni üzen bunu bilip sonradan böyle yapmıs olması.. suan tek carem o zaten. yeniden baslamak ama zor.
Zor ama yapmak zorundasın. Ğzülüp ağlayarak bir şey elde edemezsin öyle değil mi?

Zor ama yapmak zorundasın. Ğzülüp ağlayarak bir şey elde edemezsin öyle değil mi?

evet ama sindiremiyorum bide cok alısmıstım hani resmen hayatımın merkezindeydi. bu kadar sakınıp saklarken bir anda beni resmen ortaya bırakmıs oldu. cok garip hissediyorum gercekten bombos.

geçmiş olsun öncelikle.. bazı erkekler böyle işte maalesef.. bi süre canın yanacak ama zamanla yenileneceksin.. acının üstüne git..ağlayabildiğin kadar ağla biyerde bitecek kaçma acıdan.. toparlan, tekrar hazırlan ve uzak bir üni.ye git okumaya.. o insanla birdaha n konuş ne görüş Allah a havale et.. inş. karşına çok daha iyi ve seni, sen olduğun için sevecek biri çıkacaktır.. ilerki güzel hayatında da bu insanı kötü bir hatıra olarak anacaksın sadece..

İnsallah dedigin gibi olur. tesekkür ederim yorumun icin

evet ama sindiremiyorum bide cok alısmıstım hani resmen hayatımın merkezindeydi. bu kadar sakınıp saklarken bir anda beni resmen ortaya bırakmıs oldu. cok garip hissediyorum gercekten bombos.
O kadar kendini ona adamışsın ki, elinde başka hiç bir şey kalmamış. Diyorum ya sana çok güzel bir tecrübe olmuş, aynı hataları yapmazsın tekrar. Boşlukta hissetmen normal şu an ama çok geç değil. Yeni insanlar tanır yeni çevre edinirsin. Hele ki bir okula başlarsan çok kolay olur bu dediklerim.

ne yazık ki evet. beni üzen de bu bunu bildiginde veya kabullenemedigin de gitseydi keske. 2 sene sonrasında degil
e şimdi o da bakir değil başka bi kızda eski hayatını kabullenemiyorum mu diycek. iğrenç iki yüzlü pislik bi yaklaşım. eski hayatına dönme ne demek ya pavyondan mı çıktı bu kız. adam dediğin altından kalkamayacağı işe ya baştan girmez girdiysede altında kalmaz. bu nedir ya. yada sizle ilişki yaşadığında bakir miydi ilk miydiniz siz namus buysa bir tek kadına mı oluyormuş. ay şu an öle yakışan sıfatlar varki kafamda çok güzel ağzımı bozarım böylelerine. inşallah oda hakketiği gibi bi kadın bulurda anlar değerinizi. sizde hakettiğiniz gibi biriyle mutlu olursunuz. bunu çokkk içten diliyorum çokk.

Sen bununla ilerletmiş ve evlenmiş olsan bile mutlu olamazdın ki, adam geçmişine takmış kafayı. Üzülmene değmez. Hemcinslerinden kıskanmak nedir ya ruh hastasımı ne. Boşver be salla gitsin.
O kimki sana önerilerde bulunyor? Sen kimsin diyemedin mi?

of gercekten insallah öyle olur.

son mesajım da aynısını söyledim. Allah büyük insallah böyle böyle olur karsına cıkarır dedim. cevabı yine igrencti.

" sen bana beddua edecegine o lekelerini nasıl temizliycegini düsün. hadi hoscakal. eskiye dönme. yeni hayat yap kendine "

aaaaaaaaaaaa çok sinirlendimmmmm. ilahi adalet diye bir şey varsa, ki olduğuna inanıyorum delillerim var, o lafları teeek tek yutar.

gercekten hemcinslerimden kıskanıyor saka gibi ama simdi ortaya koymus gibi oldu. ve aynen ona sinir oldum ne haddine böyle böyle yap demek. hicbisey diyemedim o mesaja .

aaaaaaaaaaaa çok sinirlendimmmmm. ilahi adalet diye bir şey varsa, ki olduğuna inanıyorum delillerim var, o lafları teeek tek yutar.

bende cok inaniyorum haksız yere ahımı aldı. illa ki yanına kalmaz. bi sekilde hayat tekmeledigin insanin ayagina kapattiriyor..

gercekten hemcinslerimden kıskanıyor saka gibi ama simdi ortaya koymus gibi oldu. ve aynen ona sinir oldum ne haddine böyle böyle yap demek. hicbisey diyemedim o mesaja .

Ben olsam ağzının payını verirdim, ama bazen basireti bağlanıyor insanın. Kurtulduğun için sevin bence. Bir daha hiç kimse için geleceğinle ilgili fedakarlıklar yapma. Bak belki de bu sene 1. senen bitmiş olacaktı. Neyse zararın neresinden dönsen kardır.

Canim ya okudum butun yorumlari kendime soylenmis gibi uzuldum emin ol gececek sen suan sadece o sozleri hazmedemiosun nasil.der nasil yapar yakistirir diyorsun ama pismanligi yakindir. Sana oneride bulunmaya calismasi bile igrencliginin kaniti lutfen muhattap olma. Annesi ne icin helallik istedi onu anlayamadim

bende cok inaniyorum haksız yere ahımı aldı. illa ki yanına kalmaz. bi sekilde hayat tekmeledigin insanin ayagina kapattiriyor..
kurtulduğuna şükret ve biran önce eski hayatına dön kendin ol hayatına devam et. aslında bi psikiyatristle görüşebilme imkanın varsa belki hafif bi antidepresan verir yaşadıklarının üzerinden zaman geçince bunları okuyup huzur bulacaksın ohh iyiki yaşanmışta kurtulmuşum diyeceksin

ya cok tesekkür ederim insallah dedigin gibi olur. bende anlamadım bugün yazmıs. " artık görüsmüyormussunuz cok üzüldüm seni sevmistim hakkınızda hayırlısı olsun. hakkını helal et öptüm seni cok " demis

o pisliği düşüneceğinize, 2.5 yıldır bakım evinde kalan babacığınızı düşünüp, geleceğinize özen gösterseniz eminim can acınız daha çabuk geçer. Bunlar o pisliği düşünmenizden daha önemli bence.

söyle söyliyim zaten antidepresan kullanıyordum. bana bıraktırdı üstelik doktor kontrolünde kullanıyodum.. ve prozac kullanıyordum hafif bir ilac da degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…