Allah affetsin vebali boynuna

Kullandırtma kendini diye akıl vermiş öyle mi, bu kadar saf yürekli ve düşünceliyse ,ilk zamanlarda bekaretinizle ilgili olan konuda ya o zaman vazgeçip bunca zamanınızı çalmasaydı ya da arkasında dursaydı sevgisinin.Düpedüz yalancı ve dönek.

Dürüst olup söylemişsiniz,tercih hakkına saygı duyarak,bravo size. Sen de onun canını yaksaydın keşke,çünkü insan küfürleri kendine söyletmemeli, layık görmemeli. Umarım o içine sindiremediğin konuda sana yalan söyleyip avutan birini bulursun,Allah büyüktür de ona. Sonra kendi içerisinde cebelleşsin dursun.

Öncelikle böyle bir kafayla belirli bi yaşa gelmiş erkek arkadaşının bundan sonra karşısına çıkacak olan bütün kadınlara geçmiş olsun diyorum.. 2 yıl uzun bi süre.. Bu sürede seni hiç tanımamış, sevmemiş, öğrenmemiş, bayılmamış, özlememiş, yememiş içmemiş tek kafasında taşıdığı şey senin bakirelik olayın olmuş. Yazıklar olsun. Yavrucum kendini Allah'ın şanslı bir kulu olarak gör ve hayatına öyle devam et. Senin bu adamdan başka bak bir sürü sorunun var zaten. Üniversitede elini sallasan bundan daha iyisine çarparsın. Öncelikle geleceğin! Eğer geleceğini düşünmez ve böyle herifler için vaktini harcarsan, bir gün gerçekten çok geç olur ve bunun değişik versiyonu bi tipitiple hayatının geri kalanını boşu boşuna harcamış olursun ki buna ne gerek var(!) Dünyanın binbir türlü hali var canım. Bu kafayla onu ne yerde ne gökte barındıracak biri mutlaka çıkar.) Gençliğinin ve elindeki imkanların kıymetini bil ve hayatını yaşa:KK25:

İyi dileklerim ve sevgilerimle..

19 yaş çok lanet bir yaş tam ergenliğin sonları bir yandan yetişkinsin hayatını idame ettirebiliyorsun vs. Vs. Bir yandan hala mantığının köreldiği, deneyiminin yetersiz kaldığı anlar oluyor, 13 yaşındaki kızların salak boybandlere aşık olup dünyanın en iyi müziğini yaptıklarını düşünmesi kadar saçma anlar yaşayabiliyorsun.

İşte o anların birinde bu adama aşık olmuşsun. Onun karakterindeki bazı eksik yönleri kafanda tamamlamışsın. Senin onun senin için ideal sevgili olduğuna yönelik inancın onu da etkilemiş, kendini senin için bir kurtarıcı kusursuz sevgili pozisyonunda görmeye başlamış. Halbuki şu kısacık paragraftan anladığım kadarıyla kendisi bencil bir adam. Daha seni hayatını erteleyip aynı şehirde kalmaya ikna ederken belliymiş bencilliğiş, üstüne düşüncesiz kalkıp sınav gecesi seni bu kadar üzebiliyor. Üstüne kendisiyle ve hayatla ilgili bazı algı problemleri var. Gerçekten pavyondan kız çıkaran adam triplerinde. İçinde olmasan bayağı komik tavırlar aslında.

Şuan üzülüyorsun bu ilişki bu şekilde bittiği için, ama ileride sana da komik gelmeye başlayacak. Biraz da kendine kızacaksın, hayatının kontrolünü ele Alman gereken bir dönemde ona üzülerek zaman kaybettiğin için.

Ileride kendine kızmamak için şuan hemen kalkıp toparlan ve sınavın ikinci ayağına çalışmaya başla. Zaten yeterince zamanını emeğini çalmış, daha fazla zaman kaybettirmesin sana. Ygs de barajı geçsen bile yeter, ilk sıralaman ne olursa olsun şu üç ayda tempolu bir şekilde çalışırsan istediğin sıralamaya girebilirsin.

Son düzenleme:
Suçlu sensin biliyorsun değil mi? Sana bunları yapmasına kendin izin vermişsin.Ona o kadar cesaret vermişsin ki,seni terkedip gittikten sonra bile face hesabı açıp açmamana dahi karışıp sana saydırabiliyor.Çok merak ediyorum hakkını helal etmeni istediğinde annesine ettin mi?Ki büyük bir ihtimalle ettiğini düşünüyorum.

Güzelim bekareti bir kenara bırak.O sevgilinin bahanesi olmuş.Kendi karaktersizliğine onu kılıf uydurmuş.Herkesin başına birşeyler gelebilir.Sonuçta onunlayken nasıl olduğun neler yapıp yapmadığın önemli.Bir erkek uğruna kendi geleceğini bile engelliyor,terchini bile yapmıyor,başkasının hayatını yaşamışsın.Ve bu insan hala senin gururunla oynuyor,sen ona haddini bil sen kimsin benim hayatıma ne karışıyorsun diyeceğine üzülüyor kahroluyorsun.Ve her ne yapıyorsan, senin onu unutamadığına inanıyor.Bitti inandır kendini diyor çünkü.

Boşver güzelim iyi ki olmamış.Ömür boyu ağlamakta var.Bekareti namus anlayışı olarak görmeyecek,verdiği sözün ardında duracak daha sağlam karakterli bir insan illa ki çıkacak karşına.
Sen dimdik dur.Alnın ak olsun.Kimseye kendini ezdirme.

cok güzel yazmissin cok sagol. annesine sunu dedim " iyiyim tesekkür ederim, aynen öyle oldu yapcak bisey yok bende öptüm sizi" bu kadar.

Kullandırtma kendini diye akıl vermiş öyle mi, bu kadar saf yürekli ve düşünceliyse ,ilk zamanlarda bekaretinizle ilgili olan konuda ya o zaman vazgeçip bunca zamanınızı çalmasaydı ya da arkasında dursaydı sevgisinin.Düpedüz yalancı ve dönek.

Dürüst olup söylemişsiniz,tercih hakkına saygı duyarak,bravo size. Sen de onun canını yaksaydın keşke,çünkü insan küfürleri kendine söyletmemeli, layık görmemeli. Umarım o içine sindiremediğin konuda sana yalan söyleyip avutan birini bulursun,Allah büyüktür de ona. Sonra kendi içerisinde cebelleşsin dursun.
zaten son konusmamız öyle oldu. allah büyük insallah karsına böyle böyle insan cıkar dedim. dedigi daha igrenc. sen bana beddua edicegine kendi lekelerini nasıl temizliycegini düsün dedi.

zaten son konusmamız öyle oldu. allah büyük insallah karsına böyle böyle insan cıkar dedim. dedigi daha igrenc. sen bana beddua edicegine kendi lekelerini nasıl temizliycegini düsün dedi.
Çamaşır suyuyla mı, marcla mı temizlesem diye düşünüyordum nereden bildin deseydin.. Ciddiye alıp üzülme bile bunun için. Saçma bir insan işte. Etrafta dolu bunlar.

Siz ona dürüst olmuşsunuz gidipte diktirmemişsiniz..
Ben bakire değilim diye dürüst olmuşsunuz onun yaptığına bak...
Allaha havale edin boşverin...

Siz ona dürüst olmuşsunuz gidipte diktirmemişsiniz..
Ben bakire değilim diye dürüst olmuşsunuz onun yaptığına bak...
Allaha havale edin boşverin...
bide yeni ögrense icim yanmiycak. yine görüsüne saygı duyarım. ama bunu 2 yıl önce ögrendi. aynen öyle yaptım allahından bulsun .

Otur da Allah'a şükret, sana bu adamın gerçek yüzünü evlilikten önce gösterdiği için.
Adam içinde tutar tutar, evlendikten sonra da sana hayatı zindan edebilirdi nihayetinde.
Evlenince, sana ağır küfürler etseydi veya seni evden kovsaydı, gururunu incitseydi, şuan hissettiklerin o zaman hissedeceklerinin yanında sinek ısırığı kalırdı. Sen bir adamla hayatını birleştiriyorsun, bu adama güveniyorsun, çevren ailen herkes bunu biliyor, ve adam sana ağır kelimeler kullanıyor, adam geçmişini yüzüne vuruyor. Düşünsene. Felaket olurdu. Boşver sakın sana geri dönerse tatlı sözlerine kanma, hayatını mahvedersin. Bırak baksın yoluna. Kurtulmuşsun mutlu olmalısın. Üzülme, Allah buyuruyor ya hani, sizin şer bildiklerinizde hayır, hayır bildiklerinizde şer vardır diye .
Aynen öyledir.

tmm sen bakire değilsin de ;

1.senin ilk birlikte olduğun adamı nasıl unuttun??? Bunu da öyle unutursun sorun olacağını sanmıyorum.
2.Sen bakire olmadığın halde 2.kez başka adamla birlikte oluyorsan ve geçmişini anlatıyorsan burada en çok suçlu 2.değil 1.adam

1.adam bitti gitti ise beyninde
2. takmaya bile değmez

Ay sen gencecikmişsin şimdi baktım yorumlara da
Üniversitede ohoo neler kimler çıkar karşına biliyor musun
Üstelik de bunun gibi ezikler değil, kendini geliştirmiş insanlar bulabilirsin
Çünkü sen değerlisin, bunu hiç unutma! :KK19:

ek: prozac şeker gibi bir ilaç oldu artık herkese yazıyorlar, ağır falan değil,rahat ol, kendine acıma, üzme kendini

biliyorum ne duysam yine aynı kargasa var icimde ama yinede paylasmak istedim.. 2 yıl süren bir iliskim vardi. kendimizi herkesten soyutladıgımız emek verdigimiz üstüne dövme yaptirdigimiz mutlu ama sonu hüsranlı. kendisi cok kiskancti bende öyleydim ama hemcinslerimden bile kiskaniyordu ama her zaman yanımdaydı. ama arada kendini gösteren bir sorunumuz vardı oda benim gecmisim. bakire degilim ama bunu 2 yıl öncesin de biliyordu bile bile devam etti. yinede icinde bastirmaya calisiyordu. cok fazla kavga ediyorduk ama sacma sebeplerdi ama yinede hep bi gelecek inancimiz vardi. her zaman derdi ben kendime güveniyorum inaniyorum diye. ne olduysa bir anda ruhen degisti psikolojisi bozuldu ne istedigini bilmeyen bir adam oldu. kavgalardan bunaldım zaman lazım falan dedi durdu. bana bahane gibi gelmisti sonrasında biz bi sekilde topladık. ayrica sunu da ekliyim ben bu insan icin üniversite tercihim de tercih yapmadim. oldugumuz sehirde yasıyor ailesiyle, ve burda okuyor.. bi sene daha calısıp yanına girip okuyayım diye özel ders aldım onun icin bu sehirde kaldim. o bunu istedi. herneyse biz topladıktan sonra bana dedi ki biz fikir ayrılıgı yasıycaz benim kendime inancım yok boslukta gibiyim resmen ne yapmam gerektigini bilmiyorum sen bi sene daha kalırda ayrılırsak ben kendimi suclu hissederim dedi. seni seviyorum ama ne yapmam gerektigini bilmiylrum dedi.biz bitirdik. bunu 1 yıl sonra fartketmesi de cabası. yine eyvallah dedim mesaj atmadım birsey diyemedim cünkü sonra baktım facebook hesabını falan acmıs gayet yoluna devam ediyor bende bu sürecte yatakta yasadım kimseyle konusmadan, dısarı cıkmadan ölü gibi. bunlar olurken ayrıca beyfendi sürekli icloud hesabıma girip konumuma, kisilerime vs bakıyor. bana anında mail düsüyor giris yapıldı diye ama sildigi icin sonradan benim görmedigimi düsünüyor. sonra ben neden acmıyorum diyip bende actım kimseyi de eklemedim erkek vs. yarım saat sonrasında bana mesaj geldi. ne serefsizsin diye baslayan. ki agzıda cok bozuktur demedigi kalmaz. birsey yapmadigim halde saydı sövdü. sırf facebook icin.sonra kendimi biraz cekerek de olsa acıkladım. bana dedigi suydu . bak biz olmiycaz artik, sadece o eski hayatina dönme. ben senin gecmisini kabullenememistim ben rahat olamam senle. bitti sende kendini inandir buna. yeni hayat kur kendine. " o kadar sinirlendim ki yahu bu adam 2 yıl neyin ne oldugunu bilip benimle kaldi, bana göre yön cizdi. ayrılıp dahası bu igrenc önermeler ne haddine diye sinirlenip durdum. 2 gün sonra annesi mesaj atti, helallik istemis. o kadar garip ve kötü hissediyorum ki ne yapmam gerektigini bilmiyorum. benim babam rahatsız bakımevinde kaliyor 2.5 yıldır. ben bununla tanıstıgım da zor bi sürec geciriyodum. en basında o kadar acıkladım ki benim üzülcek yerim yok diye. resmen hayatımla oynadı. bu bana sövme mesajı da üniversite sınavından önceki gece oldu, dolayısıyla sabah 6:30 da uyuyabildim. gercekten ne haddine birini bırakıp onun gelecegi icin öneriler vermek. hayatıma devam etmem gerek biliyorum gecicek ama hayatıma devam edemiyorum hicbisey yapmak icimden gelmiyor. nasıl toplarım ne yapmam gerek ve siz ne düsündünüz paylasırsanız sevinirim*
iliski bitmis, gitmis.. o kim ki sana bsyleri yuzune vura vura, hakaret ederek akil veriyor?

Bir erkek uğruna herşeyden vazgeçerseniz, onu dünyanın merkezi yaparsanız kaçınılmaz son olur .
Bırakın şu herkezden soyutlandık kıskandık zırvalarını ikinizinde sosyal hayatını sıfıra indirip neyin çabasını yaptınız ,şimdi üniversiteyi başka şehirde okumamak için gitmediğinize deydimi hayati kararları şu erkek milleti için tepmeyin bundan sonra yolunuza çıkıcak insanlarla daha insani şekilde görüşün.
Eğitiminize devam edip ayaklarınız üzerinde durun onu kontrol etmeyi bırakın onun sizi kontrol etmesine izin vermeyin çantada keklik nasılsa dönsem kabul eder modunda olmasın beyfendide

Çok üzülerek söylüyorum inanın cinsellik yaşamak için sizi kullanmış olabilirmi bana öyle gibi geldi
zannetmiyorum cevresindekilerin bizzat kendi teklif ettigine sahit oldum. bide utanmadan dövmeler yaptırdı güya kendine cok güveniyordu

ya cok sinir bozucu degil mi hem bitiriyor hemde böyle böyle yap diyor terbiyesiz sanki beni pavyondan aldı. eski hayatına dönme ne demek.
ayrica kendisinde de mevcut olan bi sosyal hesap icin seni nasil ahlaksizlikla sucluyor, ne hakla mudahale ediyor ayrildiginz halde..
cok dusuk biriymis, bos versene..
sen de hatalisin, ne diye daha aciklama yapmaya calisiyosun ona, agzinin payini verip neden kesmedin?

ayrica kendisinde de mevcut olan bi sosyal hesap icin seni nasil ahlaksizlikla sucluyor, ne hakla mudahale ediyor ayrildiginz halde..
cok dusuk biriymis, bos versene..
sen de hatalisin, ne diye daha aciklama yapmaya calisiyosun ona, agzinin payini verip neden kesmedin?
o zamana kadar hicbisey yazmamistim diycek birseyim yoktu o mesaj atınca patladım resmen icimi döktüm. ben asla yanlıs yapmadım diye ama ekledim. " ben nasıl ki seni görüp acıyorsam asla sen olmiycam merak etme" diye..

o zamana kadar hicbisey yazmamistim diycek birseyim yoktu o mesaj atınca patladım resmen icimi döktüm. ben asla yanlıs yapmadım diye ama ekledim. " ben nasıl ki seni görüp acıyorsam asla sen olmiycam merak etme" diye..
ne kadar muhatap olursan, o kadar cok seni yaralayacak laf sarfedecek.. ne konus ne sana ulasmasina musaade et.. cok sinirlendim, kustah herif..

X