Allah affetsin vebali boynuna

Ne diyebilirim ki..
Erkekler acimasiz annemler hep derdi de amaaann derdim ben de..
Zamanla hak veriyor insan.

Bu arada bilen biri yanitlaya bilir mi?
İcloud ayarlarina gidip takvim kisiler safari mail animsaticilar notlar iphonumu bul vs vs hepsini kapali yaparsam,
İcloud hesabimla baska bir ios cihazina girilirse bu "kapali" olan seyler gorunur mu gorunmez mi?
Birde telin icloud ayarlarinda sarj durumu ve ekran goruntusu kapatip acma ayari yok ama atiyorum ipad den icloud hesapla giris yapinca teldeki ana ekran sarj durumu vs gorunuyor sanirim dogru mu?

Ne diyebilirim ki..
Erkekler acimasiz annemler hep derdi de amaaann derdim ben de..
Zamanla hak veriyor insan.

Bu arada bilen biri yanitlaya bilir mi?
İcloud ayarlarina gidip takvim kisiler safari mail animsaticilar notlar iphonumu bul vs vs hepsini kapali yaparsam,
İcloud hesabimla baska bir ios cihazina girilirse bu "kapali" olan seyler gorunur mu gorunmez mi?
Birde telin icloud ayarlarinda sarj durumu ve ekran goruntusu kapatip acma ayari yok ama atiyorum ipad den icloud hesapla giris yapinca teldeki ana ekran sarj durumu vs gorunuyor sanirim dogru mu?
son dedigini anlamadım ama eger kapattıysan göremiyor. beni uzun süre iphonumu bul la nerde oldugumu takip etmis. kisilerden falan da gectim. konum olayı igrenc.

Kızlar saat 03:47 . facebook ta hoslanmadıgı biri eklemisti kabul ettim. babamla olan cocukluk fotografımı begenmis bunu gördü sanırım mesaj attı.
sen gercekten kahpesin diye.
insan hic mi uslanmaz.
" bitti iliski " dedim sadece. neyin kafası acaba biriyle iliskini bitirip bu denli hükmetmek.
canım benim merhaba öncelikle yaşadığın durumu hazmetmen kolay değil ama bu senin imtihanın olabilir Allah seni bu şekilde sınıyor olabilir evet yanlış yapmışsın ama bana söyler misin yanlış yapmadan insan doğruyu bulabilir mi sana kanıtlarla konuşayım Edison ampulü sende 1000 ben diyim 2000 defa denedikten sonra bulmuş ama sonuçta bulmuş sende doğruyu bulacaksın ama doğruya giderken yanlışlarını bi kenara at . benim çok yakın bi iş arkadaşım vardı aynı iş yerinden biriyle çıkıyordu bende iş yerinden biriyle çıkıyordum arkadaşımın sevgilisi daha önce kız işe girmeden bana yazmıştı ama ben arkadaş olalım gerisi olmaz demiştim ama o arkadaşlığın içinde bile bakışlarıyla beni sinir ederdi neyse sonra bu kız geldi iş yerine bi iş arkadaşımızında yeğeni başta ki olanları biliyor herkes yapma etme dedi ama 1buçuk yıl o çocukla çıktı ben makyaj yapan biri değilim tenim çok hassas alerji oluyorum gözlerimde iltihap oluyor ben sevgilimin yanına yeri geldiğinde eşofmanla bile gittim aşkitom ağzını açıp bir şey demedi sıkıyorsa desin :) neyse bizim kızın sevgilisi hep süslensin kısa etekler giysin isterdi buda pazar sabahı 8 de kalkar en ince ayrıntısına kadar süslenirdi ama hep o istiyor o öyle seviyor diye bi gün buna dedim ki bi günde eşofmanla git bakalım ne olacak ertesi gün beni dinleyip eşofmanla gitmiş çocuk bunu sıçmış sıvamış sen benim yanıma nasıl eşofmanla gelirsin diye kavga etmişler ki bu çocuk kızın annesiyle tanışırdı bayramda kızın ve teyzesinin elini öpmeye giderdi kızınızı çok mutlu edeceğim bırakmam falan diyordu gel zaman git zaman askerlik geldi askere gidecek geldi hepimizle vedalaştı sevgilisine sarıldı kız ağlayınca ağlama daha askere gitmiyorum daha görüşeceğiz aşkım falan dedi sarıldı falan işten çıktı çıkış o çıkış ... neymiş efendim ailesi kapalıymış babası annesi çalışan kız istemezmiş be hayvan herif sen bu kızla çıkarken baştan beri ailenin kabul etmeyeceğini biliyordun neden başladın sonunu neden düşünmedin ayrılalım dedi kıza kız yıkıldı iş yerinde hep ağlardı ona ettiğim tavsiye onunla yaptıklarının üstüne git her zamanki gittiğiniz kafeye git anıların depreşecek çık dışarıda ağla sonra oraya kuzenlerinle git o kafede onsuzda mutlu olabileceğini ispatla sizin şarkınızı sonuna dinle ağla ağla hazmet daha sonra o şarkıyı duyduğunda mala bağlama derdim ve öylede oldu he benim sevgilimde askere gidince bende ayrıldım işyerinden şuan başka yerde çalışıyorum ama şuan mutlu . yaşadıklarınızın üstüne git ve kendine güzel bi gelecek hazırla çok uzun oldu kusura bakma son cümle güle gideyim derken kız çiçeklerini ezme

canım benim merhaba öncelikle yaşadığın durumu hazmetmen kolay değil ama bu senin imtihanın olabilir Allah seni bu şekilde sınıyor olabilir evet yanlış yapmışsın ama bana söyler misin yanlış yapmadan insan doğruyu bulabilir mi sana kanıtlarla konuşayım Edison ampulü sende 1000 ben diyim 2000 defa denedikten sonra bulmuş ama sonuçta bulmuş sende doğruyu bulacaksın ama doğruya giderken yanlışlarını bi kenara at . benim çok yakın bi iş arkadaşım vardı aynı iş yerinden biriyle çıkıyordu bende iş yerinden biriyle çıkıyordum arkadaşımın sevgilisi daha önce kız işe girmeden bana yazmıştı ama ben arkadaş olalım gerisi olmaz demiştim ama o arkadaşlığın içinde bile bakışlarıyla beni sinir ederdi neyse sonra bu kız geldi iş yerine bi iş arkadaşımızında yeğeni başta ki olanları biliyor herkes yapma etme dedi ama 1buçuk yıl o çocukla çıktı ben makyaj yapan biri değilim tenim çok hassas alerji oluyorum gözlerimde iltihap oluyor ben sevgilimin yanına yeri geldiğinde eşofmanla bile gittim aşkitom ağzını açıp bir şey demedi sıkıyorsa desin :) neyse bizim kızın sevgilisi hep süslensin kısa etekler giysin isterdi buda pazar sabahı 8 de kalkar en ince ayrıntısına kadar süslenirdi ama hep o istiyor o öyle seviyor diye bi gün buna dedim ki bi günde eşofmanla git bakalım ne olacak ertesi gün beni dinleyip eşofmanla gitmiş çocuk bunu sıçmış sıvamış sen benim yanıma nasıl eşofmanla gelirsin diye kavga etmişler ki bu çocuk kızın annesiyle tanışırdı bayramda kızın ve teyzesinin elini öpmeye giderdi kızınızı çok mutlu edeceğim bırakmam falan diyordu gel zaman git zaman askerlik geldi askere gidecek geldi hepimizle vedalaştı sevgilisine sarıldı kız ağlayınca ağlama daha askere gitmiyorum daha görüşeceğiz aşkım falan dedi sarıldı falan işten çıktı çıkış o çıkış ... neymiş efendim ailesi kapalıymış babası annesi çalışan kız istemezmiş be hayvan herif sen bu kızla çıkarken baştan beri ailenin kabul etmeyeceğini biliyordun neden başladın sonunu neden düşünmedin ayrılalım dedi kıza kız yıkıldı iş yerinde hep ağlardı ona ettiğim tavsiye onunla yaptıklarının üstüne git her zamanki gittiğiniz kafeye git anıların depreşecek çık dışarıda ağla sonra oraya kuzenlerinle git o kafede onsuzda mutlu olabileceğini ispatla sizin şarkınızı sonuna dinle ağla ağla hazmet daha sonra o şarkıyı duyduğunda mala bağlama derdim ve öylede oldu he benim sevgilimde askere gidince bende ayrıldım işyerinden şuan başka yerde çalışıyorum ama şuan mutlu . yaşadıklarınızın üstüne git ve kendine güzel bi gelecek hazırla çok uzun oldu kusura bakma son cümle güle gideyim derken kız çiçeklerini ezme
Hahah ya sagolun uzun uzun yazmıssınız. Öyle yapıyorum zaten cünkü ne kadar kacarsan o kadar icinde boguluyorsun.

Bugün icloud hesabımı degistim ama eski hesabımın mailleri geliyor yinede neyse bugünde girip baktı. Beyin yapısını anlamak oldukca zor

Atlatacaksın insan düşebilir ama her düşüş bir kalkış , daha güçlü olabilmek , düştükten sonra olmayan nasırlar oluşur kabuklaşır ve sertleşir bu şekilde insanoğlu güçlenir ,hem seni öldürmüyen dert güçlendirir önüne bak ,yoluna hayata devam , vardır gelecelte güzel günler , hayat bir günden ibaret değil

Atlatacaksın insan düşebilir ama her düşüş bir kalkış , daha güçlü olabilmek , düştükten sonra olmayan nasırlar oluşur kabuklaşır ve sertleşir bu şekilde insanoğlu güçlenir ,hem seni öldürmüyen dert güçlendirir önüne bak ,yoluna hayata devam , vardır gelecelte güzel günler , hayat bir günden ibaret değil

İnsallah öyle olucak. Toplanmaya calısıyorum

Saat 3:33 . Aksam 10 da uyumusum. Belli ki son görülmeme bakıyor. Telefonum caldı idrak edemedim ilk numarayı bi actim nerdesin sen diye telaslı bi sekilde sordu. Uykulu bi sekilde evdeyim dedim kapattım . Gercekten ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum. insan ayrılırsa neden yoluna bakmaz hadi bakmadi ayrılmayi isteyen sensin sonucta benden ne bekliyor hala

Saat 3:33 . Aksam 10 da uyumusum. Belli ki son görülmeme bakıyor. Telefonum caldı idrak edemedim ilk numarayı bi actim nerdesin sen diye telaslı bi sekilde sordu. Uykulu bi sekilde evdeyim dedim kapattım . Gercekten ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum. insan ayrılırsa neden yoluna bakmaz hadi bakmadi ayrılmayi isteyen sensin sonucta benden ne bekliyor hala

Bu adamdan bir halt olmaz

Size bakire olmadığınız için suçluluk duygusu hissettirmiş kabullenmişsiniz. O nasıl istiyosa öyle davranmışsınız . Daha güçlü olmalıydınız bekaret mevzusunda söz hakkı vermemeliydiniz. Ama muhtemelen sizin de zayıf bi döneminizdi. Bu adamla olmaz. Hayatı zindan eder. Yarın öbür gün olur da başkası çıkarsa karşınıza bu halimle kabul edicek misin lafları yapmayon lütfen. Bekaretiniz hakkında insanların yorum yapmasına izin vermeyin.

Gece aramasının üstünden bugün akşam üstü mesaj attı. " yanlış birşeyler yapma bak akıllı ol" yazmış. Bende " seni zerre ilgilendirmez bitti hersey sende kabullen bak yoluna " dedim..
" bu zamana kadar dürüst oldun simdi son kez ol birşey yaptın mı" dedi. Bende engelledim heryerden. Amacı ne sizce. Hem karnım doysun hem pastam dursun mantıgı mı? Pisman oldugunu zerre düsünmüyorum.

İnsanın en çok zoruna giden en yakınından bunu görmesi.
Benim de geçen yıl sınava 1 ay kala başıma geldi bir ayrılık.
İğrenç bir tavırla rezil edilerek.
İlk 1 hafta şok evresi. Ne yemek yedim ne su. boşluğa düştüm bir anda.
Sevdiğimiz birinin ölüm haberini almış gibi.
O da böyle sosyal medyadan takip etti gizliden.
Bana yönelik çok ağır sözler söyledi, twitterına yazdı.
1 yılı geçti. O günden sonra hiç konuşmadık.
Ama merak etme alışıyor insan. Biraz burukluk ve özlem kalıyor ama..
Ben numaramı değiştirdim, sen de hattını değiştir hesabını gizle.
Olabildiğince uzak dur bundan arkadaşım.
Ve lys ye çalış benim tek amacım bu şuan.
Sınavı halledip iyi bir yerlere gelmek kendi hayatımı kurmak istiyorum.
Sen de böyle yap lütfen sınava çalış.

Son düzenleme:
Sonra niye diktirmeyi dusunuyosun diyorlar. Al boyle dengesizler varken kime guvenelim biz. Bakire olanlarin bile akli cikiyo ya kanama olmazsa diye. Aptl herifler. Canim sende hiiic uzulme . kendi kaybetti. Bak gorurusun nasil doncek sana. O vakit sen ayaga kalkmis olacaksi.

İnsanın en çok zoruna giden en yakınından bunu görmesi.
Benim de geçen yıl sınava 1 ay kala başıma geldi bir ayrılık.
İğrenç bir tavırla rezil edilerek.
İlk 1 hafta şok evresi. Ne yemek yedim ne su. boşluğa düştüm bir anda.
Sevdiğimiz birinin ölüm haberini almış gibi.
O da böyle sosyal medyadan takip etti gizliden.
Bana yönelik çok ağır sözler söyledi, twitterına yazdı.
1 yılı geçti. O günden sonra hiç konuşmadık.
Ama merak etme alışıyor insan. Biraz burukluk ve özlem kalıyor ama..
Ben numaramı değiştirdim, sen de hattını değiştir hesabını gizle.
Olabildiğince uzak dur bundan arkadaşım.
Ve lys ye çalış benim tek amacım bu şuan.
Sınavı halledip iyi bir yerlere gelmek kendi hayatımı kurmak istiyorum.
Sen de böyle yap lütfen sınava çalış.

Sonra niye diktirmeyi dusunuyosun diyorlar. Al boyle dengesizler varken kime guvenelim biz. Bakire olanlarin bile akli cikiyo ya kanama olmazsa diye. Aptl herifler. Canim sende hiiic uzulme . kendi kaybetti. Bak gorurusun nasil doncek sana. O vakit sen ayaga kalkmis olacaksi.

Benim insanlari ekledigimi düsünüyor eski beraber oldugu kızı eklemis. Bana diyo ki sen yaptıgın icin ekledim benim kimse umrumda degil sil o o..c.. Larini. Yanyana degiliz diye birseylerin firsati dogmuyo. Akıllı ol.
cürrete bak ya

oncelikle bi abdest al namazini kilmaya basla. herkes hata yapar. anladm ki bi bosluktasn. ne oldgnu anlamadgn bi boslukta. allaha yonel sana en dogru yolu o gösterecek cunki. ve egitimini ihmal etme. bundan sonra da kimse icin kendnden odun verme. sen bi oku mesleğini eline al sana ne kismetler cikacak kendn bile sasiracaksn. Allah yardımcınız olsun

X