• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Canım acaba kan değerin mi düşük senin demir falan baktır derim, bende hava soğuk değilse üşümem :KK25:
Yok canım şükür demirim iyi kansızlık yok açken üşüyorum:deli:
Cnm benim gibi aşûre mağduru oldun :KK66: bende yedim aşûre çok severim inşallah yansımaz kilomuza yarında hiç dikkat edemem offf bakalım nolcak :KK43:
Aşure benide bitiriyor çok seviyorum ve dayanamıyorum:KK43:
Ama malasef geçen hafta o kadar çok yedimki tartı bi fiyaskoydu:kızgın:
Şimdilik 1kasecik yedim umarım artık kimse vermez :işsiz:
Geçici olarak telefon kullanıyorum arkadaşlar en azından aranızda olacam :KK66:
Oleeeyyyy:halay:

Yok canım şükür demirim iyi kansızlık yok açken üşüyorum:deli:

Aşure benide bitiriyor çok seviyorum ve dayanamıyorum:KK43:
Ama malasef geçen hafta o kadar çok yedimki tartı bi fiyaskoydu:kızgın:
Şimdilik 1kasecik yedim umarım artık kimse vermez :işsiz:

Oleeeyyyy:halay:
Bende aranızda oldugum için çok mutluyum Cnm iyiki varsınız iyiki aranızdayım :KK200:

Gunaydin kizlar.dun gece kizima muz yedirirken bi iki lokma da ben yemek durumunda kaldim. Bitirmedi. Cope atmak istemedim.
Benim kiz gece uykusunu cok sacma bi hale getirmeye basladi ya. Karni acikiyor. Emmek istiyor tum gece. E ben uyuyamayinca dinlenemeyince istedigi kadar sut gelmiyor. Agliyor bu sefer. Gece bi seyler yedirmeye basladim. Baska bi cozum bulamiyorum:KK43:

Gunaydin kizlar.dun gece kizima muz yedirirken bi iki lokma da ben yemek durumunda kaldim. Bitirmedi. Cope atmak istemedim.
Benim kiz gece uykusunu cok sacma bi hale getirmeye basladi ya. Karni acikiyor. Emmek istiyor tum gece. E ben uyuyamayinca dinlenemeyince istedigi kadar sut gelmiyor. Agliyor bu sefer. Gece bi seyler yedirmeye basladim. Baska bi cozum bulamiyorum:KK43:
Ben uyumadan pirinçunu muhallebi yada işasta muhallebi yapıp yediriyodum hiç uyanmıyodu istersen bi dene

Kahvaltıya davetliydim arkadaşlar menüm çok kötü :(
Bu günkü menüm 1 tane peyniri pide şekerli dün ben yapmıştım bügünde ev sahibi yapmış . Kavurmalı yumurta çeyrek ekmekle yedim 4 tane şekersiz çay
1 avuç haşlanmış nohut yedim
Öğlen
1 tane lahana sarması
Gece kızı cayı
Akşam
Yok
Bol su içerim
C cizen_bayan I IRMAKK70

Back
X