• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sagol canim insallah bi an once verebilirim. Sporsuz zor olcak gibi ama hic degilse abur cubur bagimliligima bi dur diyebiliyorum su an. Senin de donmene cok sevindim. :KK200:
Teşekkür ederim Cnm vücud alışıyor bir dönem abur Cubur yemeyince şuam ben çok alıştım ;)

Bu aralar diyette degilim gibi hissediyorum kendimi. Yediklerimden dolayi degil, herhangi bir yiyecekle ilgili yasak koymuyorum, bunlari zaten diyette yiyorum. Sorun yediklerimin miktarinda:KK43: Acaba regl olacagim icin mi cok yemeye basladim, sanki engel olamiyorum kendime:KK43:

Bu aralar diyette degilim gibi hissediyorum kendimi. Yediklerimden dolayi degil, herhangi bir yiyecekle ilgili yasak koymuyorum, bunlari zaten diyette yiyorum. Sorun yediklerimin miktarinda:KK43: Acaba regl olacagim icin mi cok yemeye basladim, sanki engel olamiyorum kendime:KK43:
Hava değişiminden de olabilir Cnm bende öyleyim ama reglam bitti Cnm şuan yemek yemeyeyim diye çekirdek yedim ;)

I IRMAKK70
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
Biraz patates ve biber kızartması
Domates salatalık
Biraz peynir
5-6zeytin
Çeyrek simit iki ısırık poğaça

Öğlen
Yarım paket kraker
Sade kahve
Lokum

Akşam
1dilim ekmek
Saç kavurma
Salata

Ve
7-8tane kestane (bol kalorili ve hareketsiz bir gün oldu)
:(

I IRMAKK70
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
Biraz patates ve biber kızartması
Domates salatalık
Biraz peynir
5-6zeytin
Çeyrek simit iki ısırık poğaça

Öğlen
Yarım paket kraker
Sade kahve
Lokum

Akşam
1dilim ekmek
Saç kavurma
Salata

Ve
7-8tane kestane (bol kalorili ve hareketsiz bir gün oldu)
:KK43:
Cnm çok abartmışsın resmen kalori listen toparlan . Yarın dikkat et bari bu günü telafi et Cnm bu şekilde zor gider kilolar :(

Back
X