Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım şükür demirim iyi kansızlık yok açken üşüyorumCanım acaba kan değerin mi düşük senin demir falan baktır derim, bende hava soğuk değilse üşümem![]()
Aşure benide bitiriyor çok seviyorum ve dayanamıyorumCnm benim gibi aşûre mağduru oldunbende yedim aşûre çok severim inşallah yansımaz kilomuza yarında hiç dikkat edemem offf bakalım nolcak
![]()
OleeeyyyyGeçici olarak telefon kullanıyorum arkadaşlar en azından aranızda olacam![]()
Günaydın Cnm sanada musmutlu pazarlarGünaydın kızlar mutlu pazarlar![]()
Bende aranızda oldugum için çok mutluyum Cnm iyiki varsınız iyiki aranızdayımYok canım şükür demirim iyi kansızlık yok açken üşüyorum
Aşure benide bitiriyor çok seviyorum ve dayanamıyorum
Ama malasef geçen hafta o kadar çok yedimki tartı bi fiyaskoydu
Şimdilik 1kasecik yedim umarım artık kimse vermez
Oleeeyyyy![]()
Menün çok iyi Cnm böyle gidersen yakındır bol bol eksileri görmen![]()
Ben uyumadan pirinçunu muhallebi yada işasta muhallebi yapıp yediriyodum hiç uyanmıyodu istersen bi deneGunaydin kizlar.dun gece kizima muz yedirirken bi iki lokma da ben yemek durumunda kaldim. Bitirmedi. Cope atmak istemedim.
Benim kiz gece uykusunu cok sacma bi hale getirmeye basladi ya. Karni acikiyor. Emmek istiyor tum gece. E ben uyuyamayinca dinlenemeyince istedigi kadar sut gelmiyor. Agliyor bu sefer. Gece bi seyler yedirmeye basladim. Baska bi cozum bulamiyorum![]()
Ben hala 60, 60 ımBu arada ben carsamba icin hedefimi 76.5 olarak belirledim insallah gorebilirim.
İşallah olursun Cnm azmin maşallah iyiYine 59 u göremicem çok uzadı yaaa rutine bağladım![]()
Pirinc unu direk kabiz yapiyo ya malesefBen uyumadan pirinçunu muhallebi yada işasta muhallebi yapıp yediriyodum hiç uyanmıyodu istersen bi dene
Yine 59 u göremicem çok uzadı yaaa rutine bağladım![]()