Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm yazııkkk ben demedimmi sana 60 ı senden önce görücem diye daha 900 gr var ama olsun
5 kiloyla kilo almaya hak kazandınız :)
Ben şimdi yedim. Patatesli omletvuuuuuuuuuuuu akşam pattis yicimmm![]()
Irmak gözler renkli mi:)
Sen onu ciddiye mi almıştınCanımmm yazııkkk ben demedimmi sana 60 ı senden önce görücem diye daha 900 gr var ama olsun![]()
Ay bu hoca çok şeker mis hiç ötekine benzemiyor ama 4 haftaya indirmisler.Hoca önemli![]()
Birbirimizi izlememiz gerekiyor. Dur ben sana yazayım.A AklinYolu1 size ozel mesaj yazilamiyor sanırım
Ay bende anlamadım bi an kusura bakmayın kelke olsa bir gecede 13 kg birdensarem aşk olsun acık makara yapacaktık
hakket hatun 63 kerde iken bir gecede 50 olduğunu nasıl yorumladın acaba merak ettim![]()
1.olmuşsun canımAllahıımm ortalamaya bakkk![]()
Liposuction yaptırmış diyoorrlar:)sarem aşk olsun acık makara yapacaktık
hakket hatun 63 kerde iken bir gecede 50 olduğunu nasıl yorumladın acaba merak ettim![]()
Ay bu iyiydi kızlar ben size birazdan akşam 40 kiloyla msj atarımSen onu ciddiye mi almıştın
haftaya koşu bandından tartı atıcam sana![]()
Bence bu yarışma dün bitmeliydi.
Ay yok artık ya bu kızlar beni fazla makaraya alıyo hayır tabiki foreverSen onu ciddiye mi almıştın
haftaya koşu bandından tartı atıcam sana![]()
Nasıl olduysam1.olmuşsun canım
Neden ki daha 6 kg var koruma dönemi vaarrr varda var niye bitsin kiiBence bu yarışma dün bitmeliydi.
5 kiloyla kilo almaya hak kazandınız :)
Ben şimdi yedim. Patatesli omlet
Patates yediğim hafta kilo vermemem imkansız.
Irmak gözler renkli mi:)
Tamamen boğazından keserek verdim külliyen yalanLiposuction yaptırmış diyoorrlar:)
3. Yarismayi gelmeyenler için bekletelim dedik ama kalanlar da motivasyonu kaybedecek. 0.40 ne yahu.Neden ki daha 6 kg var koruma dönemi vaarrr varda var niye bitsin kii
Anlaştık sayın bakanım3. Yarismayi gelmeyenler için bekletelim dedik ama kalanlar da motivasyonu kaybedecek. 0.40 ne yahu.
O yüzden kalanlarla devam etmek en iyisi. Arti isteyen gelecek hafta gelebilir ama ondan sonra katılım yok.