• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

020D6DBA-4384-4997-8760-B8F94FEA1F02.jpeg
@_LA_PATYA_ @ebrar1980

Selam Kızlar bir kaç gündür yoktum annem memlekette evde bütün işler bende, işe gidiyorum bi de kardeşlerim var her şey üstümde yani. Bunların üstüne bide çarşamba gecesi rahatsızlandım soluğu hastanede aldım mide ağrısından ölüyorum zannettim sabaha kadar hastanedeydik dün bütün gün ölü gibi yattım, işe geldim bugün ama hala kötüyüm. Bide iş yerinde büyük bi sorun yaşadım yakında işi bırakıcam galiba rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Bütün sorunlar üst üste geldi anlayacağınız ve benim gücüm kalmadı. Burası bana biraz motive oluyor. Yeni Yarışmada varım tartı atamadım hiç çıkmadım bile kafam o kadar dolu ki. Haftaya atarım
Kuzummm çok geçmiş olsun rabbim seni selamete çıkarsın inşallah. İş konusunda hayırlısı yavrum mutlu olmadığın yerde çalışılmıyor malesef. Yokluğun çok belli burda kuzum. Herşey düzelicek Allah can sağlığı versin.:KK19:

sağol kuzum iş konusunu düşündüm ama bu ilk bırakmayı düşündüğüm zaman değil bi kaç kez daha düşündüm bırakmayı en son salı günü çok ağır haketmediğim laflar duydum. benim iş konusunda azmimi çabamı Forever07 Forever07 bilir eğer öğretilen ve bildiğim bişeyse elimden gelenin en iyisini yaparım ama bana öğretilip yol gösterilmedi üstüne bi de hakaret boyutu eklendi dayanamadım artık ailemle konuşup ayrılmayı düşünüyorum ner şekilde.
yazıklar olsun onlara ki senin kıymetini bilemediler :KK11:

Back