- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
Haydii hayırlısı3. Yarışma için menuler bugünden sayılsın irmakcim. Ben de yazmaya başlayacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydii hayırlısı3. Yarışma için menuler bugünden sayılsın irmakcim. Ben de yazmaya başlayacağım.
Canım resmen gençleşmişsin kilo ne kadar büyük durduruyor tebrikler Cnm
KesinMerhaba! Arkadaşlar
Okul alış veriş işleri bitmedi daha sabah benim oğlanın okuluna gittim geldim eve iş yaptım öğlen alış veriş yaptık bitmedi gitti resmen suyum çıktı kesin kilo verdim bu gün![]()
Teşekkürler nanacım kesinlikle aynı fikirdeyimCanım resmen gençleşmişsin kilo ne kadar büyük durduruyor tebrikler Cnm
İşsllah Cnm okul işi bitmedi ya
Gercekten genclessmissin pg.
Orda ortayaşlı duruyodum dimiGercekten genclessmissin pg.![]()
Başkanım bende tartılayım mıGelmek isteyenler için bugünku tartilari da kabul edebiliriz. ZatenForever07 öyle demişti.
Dun tartilmadin mi.Başkanım bende tartılayım mıbu gün koşuşturmadan gitmiştir gerçi lahmacun yedim
![]()
Evet ne yazık ki reglada yeni olmuştumDun tartilmadin mi.![]()
Ben gidip yemeği yapayım benim oğlan kapıdan girince acıktımmmmmm anneeeeee demeden hazır olsun 1 saate gelir işallaharanıza fazla katılamadığı. İçin içim gidiyor neyse ki okul işi otursa burdayım arkadaşlar
Sonra grş arkadaşlar![]()
Cnm git bence götürmese götürmüyor deriz bizi düşünmüyor deriz bazende kaçamak olsunBu akşam eşimle dışarı çıkıcam çokk tırsıyoruum. Umarım beni bi kebapçıya götürmez![]()