- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
Hakkat yaa koşu bandıymış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkat yaa koşu bandıymış
sarem aşk olsun acık makara yapacaktıkHakkat yaa koşu bandıymışay çok güldüm kendime
Forever07 sende güldün bana dimi insan bi uyandırır aşk olsun yaa
![]()
sarem aşk olsun acık makara yapacaktık
hakket hatun 63 kerde iken bir gecede 50 olduğunu nasıl yorumladın acaba merak ettim![]()
Neden kiiA AklinYolu1 size ozel mesaj yazilamiyor sanırım
Yooo yazılıyo ama birbirinizi izliyo olmanız lazımA AklinYolu1 size ozel mesaj yazilamiyor sanırım
Evet canım bahtına küs geç kaldın çok geç olmadan uyandımHic uyandirir miyiz. Hemen birbirimizi cagiriyiruz makara var diye amaa ben gec kaldim yaaaForever07
![]()
Yooo 63 ten 50 kg sarem oldu gönlümün 1.1. mi oldun acaba![]()
Allahıımm ortalamaya bakkk19 EYLÜL 2018 Haftası ilk uce girenleri ;
1. @_LA_PATYA_
2. A AklinYolu1
3.sarem2015
Tebrikler kizlar.![]()
19 Eylül 2018 All _ StaR ortalamasi : 0,40
Eki Görüntüle 2190756
Yeaa yavruiimm soyle kakara kukuri durumlarinda toplu etiket yapan bir bakan mi olsa makara bakani diyeEvet canım bahtına küs geç kaldın çok geç olmadan uyandım![]()
Yeaa yavruiimm soyle kakara kukuri durumlarinda toplu etiket yapan bir bakan mi olsa makara bakani diyeYoksa hep gec kaliyoruz sen de biraz daha uyanmasan ne vardi insan bi beni de bekler
![]()
Teşekkürler canım emeğine sağlık19 Eylül 2018 - Haftanin kupa kazananlari ve son siralama;
Esitlik durumunda yuzdelere bakildi.
Kilo veren , veremeyen , kilo vermeye calisan , dereceye giren , aktif paylasim yapan herkesi tebrik ediyorum. Grup yüzdemiz yine düştü
1. @_LA_PATYA_birincilik + menu
+ hedef
yuzde : 1,15
2. A AklinYolu1![]()
ikincilik
yuzde : 1,00
3.sarem2015
üçüncülük + menu
![]()
yüzde:0,95
4: N naz5403 menü
Yuzde: 0.63
5:Nana929 menu
Yuzde: 0,17
6: I IRMAKK70 menu
yüzde: 0,15
Allah im 600 gramla mi ikinci oldum. Takıma ne olmuş böyle.19 EYLÜL 2018 Haftası ilk uce girenleri ;
1. @_LA_PATYA_
2. A AklinYolu1
3.sarem2015
Tebrikler kizlar.![]()
19 Eylül 2018 All _ StaR ortalamasi : 0,40
Eki Görüntüle 2190756
Evet evet farkettimm@_LA_PATYA_ kendilerine bu hafta kupa vermekten yoruldum zira gördüğünüz üzre 5 kupa aldı
gidip bir kahve içeyim yada su mu içsem ay napsam bilemedim
tabikiiiiiiiiiiiiiiii kıskanmadımmm hihhh
geçen hafta üzüldüydün ya bu hafta grupça sana kıyak geçelim dedik
tartılar falan o yüzden yani![]()