• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Merhaba! Arkadaşlar yazılanlar okumadım
Birazdan gelip okuycam :KK66:
Menü bildirimi yememek için erken paylaşıyorum :KK66:
Sabah
Süt
Kahvaltı
Yumurta haşlama
4 dilim domates
4 dilim salatalık
Şekersiz çay
Öğlen
Gece Kızı cayı 1 bardak
Kahve şekersiz Türk kahvesi
Bol bol su
Akşam
Pişen yemeklerin tadına baktım
1 tatlı kaşığı
Yoğurt kürü
Pul biber yoğurt limon
Birazdan spor yaparım
Yazarım arkadaşlar :KK66:
C cizen_bayan

I IRMAKK70

Hiç keyfim yok kızlar aslında dün akşam eşimle tartıştık :KK43:
Bence cnm üzme kendini akşam sanki yaşanmamış say güzelcene yemeğini hazırla kahveni yap konuyu bile açsa arada olur sen yorgunsun bu aralar ondan herhalde yaptın açmasa da sende açma :KK66: kafana takma bence büyütülecek bişey göremedim
Yok zayıflamışım kendime bakıyomuşum değişmişim yok o böyle olucakzam istemiyomuş zayıflamamı :ukala:
Bende eşimde habersiz zayıflıyorum haberi yok :KK66:
Hatta bana zayıflamışsın diyor evet diyorum evin işi çoçukları bitmiyor :KK66: böyle deyince yardım ediyor ufak tefek işlerde :KK66:
Günaydınnnn grafiklerin şampiyonu geldi :KK70::KK70::cool: bi kupa haketmişim ama :sampiyon:
Yalnız birşey diycem evet azimliyim ama bu hırs yapmamış halim emin olun :confused::KK53:
Ay sabah sabah iyi geldi grafikler ellerin kolların dert görmesin bebeğim A AklinYolu1 :KK36:
I IRMAKK70 canım mod lazım onu yazmaya ki sizi bir güzel koparayım :KK48: o mod bugün de yok yav:KK51:
@_LA_PATYA_ milletin kocası zayıfla der benimki zayıflama diyor diye konu aç BDV de :KK70::KK70:
Nana929 Nana929 kızzz ben her geçen gün daha bir seviyorum seni neden acaba :KK75::KK36: şeker anne yerimm:KK200:
@Kuasar nasıl oldun @Zeybis kız sen emziriyorsan avantajlısın ben gibim :KK53:
C cizen_bayan sen yaşıyormusunnnnnnnnnnnnnnnn:olamaz:
@naz5403 çörekçiii naberrr :KK48:
sarem2015 sarem2015 bebişler uyuyunca bize az vakit ayır :rapci:
etiketi olmayan kaldı mı kesin aktif olmayan kişidir varsa :lülülü:
Hayırlı cumalar hepinize :KK200:
Sözünü dinlediğin için mi acaba kaptanım :KK66: iyi varsın kaptanım bende seni çok sevdim :KK200:
Burası yağışlı sizin orda yağmıyomu
Sabah oğlanı okula götürdüm resmen piştim
Şimdi biraz rüzgarlı
Darısı başımıza sıcaklar bu sene uzun oldu sanki
Yada ben mi kış gelsin istiyorum :KK66:

Ne kaynatmışsınız arkadaşlar sayfanın sonun gelmedi :KK66:
İyide olmuş burada olduğum içinmiş çok mutluyum
En azından kendime zaman ayırıyorum bütün günün yorgunluğu stresi dağılıyor iyiki varsınız iyiki burdayım
:KK200:

Son düzenleme:
Benim kızımda 16 kasım
Kasım çocukları zordur annem hep anlatır ;)
Sessizdin ağlamazdın ama biraz inattın hiç birşeyi beğenmezdin der ;) evlendikten sonra değişiyor insan bana diyor böyle ahlakta olsaydın evlendirmezdim
Ona göre ahlakım davranışım çok güzel tabi yaş 31 :)

Back