Yok forever baklavalardan dolayi hedef kupasi vermeyecekti de ona dedim hakettimHizli olan kazanir.
Hosbulduk cok tatli bir takimiz nazar degmesin.Kem gozlere
Dilim basina 100 gram yaziyor diyorsunn yaniBence 200 gram etkilemistir.
Vermesin ya pilav da yedin sen.Yok forever baklavalardan dolayi hedef kupasi vermeyecekti de ona dedim hakettim
HEMDEEEE ÇOKK ÇOKKHizli olan kazanir.
Hosbulduk cok tatli bir takimiz nazar degmesin.Kem gozlere
Ivett baklava ile oyle anlastik.Dilim basina 100 gram yaziyor diyorsunn yani
Corekci nazi unuttun.HEMDEEEE ÇOKK ÇOKKYUVARLAK BİR MASANIN ETRAFINDA OTURMUŞUZ SOHBET EDİYORUZ GİBİ HİSSEDİYORUM ŞUAN YAAA YERİM BİZİİ
BEN IRMAĞIN AĞZINA BAKLAVA SOKMAYA CALIŞIYORUM NENA DAN DA REÇELLERİ TOPLUYORUM Hİ Bİ DE PG NİN TARTI AYARIYLA OYNUYORUM
13 Eylul 2018 menusu C cizen_bayan I IRMAKK70
Sabah : Bir elma
Ara : Bir latte sogumusum istemeye istemeye ictim :)
Oglen: Bir elma + bir armut
Ara : Bir bardak ayran
Aksam 6 dan once : Bir elma + bir armut + bir mandalina
Ara: Bir bardak domates suyu
Tatlim benim agzima baklava sokmaya calismana gerek yok ki, sen kendi agzina goturmeye calissan yeter cataldan kaparim benHEMDEEEE ÇOKK ÇOKKYUVARLAK BİR MASANIN ETRAFINDA OTURMUŞUZ SOHBET EDİYORUZ GİBİ HİSSEDİYORUM ŞUAN YAAA YERİM BİZİİ
BEN IRMAĞIN AĞZINA BAKLAVA SOKMAYA CALIŞIYORUM NENA DAN DA REÇELLERİ TOPLUYORUM Hİ Bİ DE PG NİN TARTI AYARIYLA OYNUYORUM
Sen beni lucky nickiyle biliyordun degil mi geri mi alsam acaba.Kızzz kalıcı bağlantı da #10000 oldun al sana bir kupa daha
Çok şanslısın bugün şans oyunu mu oynasan acaba
Bence de bu enerjimiz tartiya yansiyor. Daha da guzel olacak goreceksiniz.Tatlim benim agzima baklava sokmaya calismana gerek yok ki, sen kendi agzina goturmeye calissan yeter cataldan kaparim benSaka bir tarafa da gercekten hep birlikte cok guzel bir enerjimiz var kizlarr
Kacamak bakani kacamak yapiyor.
Ben yemem diyetteyim sen yiiiiTatlim benim agzima baklava sokmaya calismana gerek yok ki, sen kendi agzina goturmeye calissan yeter cataldan kaparim benSaka bir tarafa da gercekten hep birlikte cok guzel bir enerjimiz var kizlarr
EvettttSen beni lucky nickiyle biliyordun degil mi geri mi alsam acaba.
Bence de bu enerjimiz tartiya yansiyor. Daha da guzel olacak goreceksiniz.
O zaman değiştirelim ne dersiniz
Kizlar 3. Yarisma adaylari olarak 3 gruba ayrildik.
Yesil takim: yesil onumden cekil
A AklinYolu1
@_LA_PATYA_
@sarem2015
Z Zeybis
Pembe takim: pembe diyetim sende .
@Forever07
I IRMAKK70
Kuasar
Turkuaz takim: yanimda frambuaz
N naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
Nana929
O zaman değiştirelim ne dersinizsen menüleri gayet güzel idare ediyorsun C cizen_bayan oraya mı alsak
Tşk ederim başkanımSena'nin gidisi muhtesem oldu desene. Tebrikler dereceye giren ve kilo veren kizlar. Ortalama super.
Tşkler cnmAyyy süper tebrikler kizlar
HEMDEEEE ÇOKK ÇOKKYUVARLAK BİR MASANIN ETRAFINDA OTURMUŞUZ SOHBET EDİYORUZ GİBİ HİSSEDİYORUM ŞUAN YAAA YERİM BİZİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?