- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Iyi öğrenmişsin kesin karar verdim ben de gidicem. Belki severim:)Dikis kursuna gitmedim ama isterdim gitmeyi orada kalipla dikmeyi, kalip cikarmayi vs. ogretiyorlar. Gorumcemin dikis islerinden iyi anliyor ben de esime bir ara keske benim elimden de gelse demistim esim de gitmis bana hediye olarak dikis makinasi almisInternetten videolarla biraz ogrendim kendi kendime takiliyorum oyle ama guzel bir ugras.
Ben mahvoldum bu ara ama şu,düzene sokucam :) meyve tatlı yemiyorum.Dün beni A AklinYolu1 uyardı canım ve gerçekten haklı kan şekerini ani yükseltip ani düşüren yiyecekler yiyince daha çok acıkıyoruz ve kendimizi tutamayıp zararlı olanlara saldırıyoruz tavsiyem tabiki kendimede daha sağlıklı ve bol sebze yoğurt tarzı beslenirsek daha kolay adapte olacağımıza inanıyorum canım
O is forever cigimda :)Bende tartı attığıma göre artık hesaplamalar yapılsınn
Valla senin sayende kaptanımBeni utandırdın canım itiraf ediyorum beklemiyordum çünkü
Yerimmm onlardan önemli birşey yok canım ihmal etme yavrularını Allah bağışlasınGün içinde aktif olamıyorum fırsat bulunca okuyorum msjları iki çocuğumda küçük biri kasımda 3 yaşında olcak diğeri 7 aylık büyük ilgi küçük devamlı kucak istiyo bide telefon elimde görmesin anne yeter şimdi benim sıram geldi diyo bende devamlı telefonu kaldırıyorum çok telefonla uğraşmasın diye ama msjları fırsat buldukça okuyorum
Ben birşey yapmadım sen yapman gerekeni yaptın kuzum
Valla senin sayende kaptanım
Bitanesin
Walla cok haklisin elimden geleni yapıyorum kizim uyuyunca ancak telefona bakabiliyorum
Eee diyetin nasil gidiyor alistin mi bize.Walla cok haklisin elimden geleni yapıyorum kizim uyuyunca ancak telefona bakabiliyorum
Cok haklisin canim tatlıya dur demeliyim zaten en buyuk zaafim o benim. Ara baya uzundu ondan saldirdim geç acikinca size yazicam artıkDün beni A AklinYolu1 uyardı canım ve gerçekten haklı kan şekerini ani yükseltip ani düşüren yiyecekler yiyince daha çok acıkıyoruz ve kendimizi tutamayıp zararlı olanlara saldırıyoruz tavsiyem tabiki kendimede daha sağlıklı ve bol sebze yoğurt tarzı beslenirsek daha kolay adapte olacağımıza inanıyorum canım
Alıştım aslında baya da hizli bu giris yapmistim mecbur olmadigim halde menülerimi filan paylaşıyorum hahahaEee diyetin nasil gidiyor alistin mi bize.
Aksam yiyicilerden misin sen.Cok haklisin canim tatlıya dur demeliyim zaten en buyuk zaafim o benim. Ara baya uzundu ondan saldirdim geç acikinca size yazicam artık
Kurban bayraminda sessizlik olmasi normal. Herkes tatile gidiyor, arada kacamaklar oluyor. Bir salingerimiz var gida muhendisi su an tatilde mesela. O da tatli kizdir.Alıştım aslında baya da hizli bu giris yapmistim mecbur olmadigim halde menülerimi filan paylaşıyorum hahaha
Ama sizin gelisinizle burasi canlandi bence
Sena'nin gidisi muhtesem oldu desene. Tebrikler dereceye giren ve kilo veren kizlar. Ortalama super.12 EYLÜL 2018 Haftası ilk uce girenleri ;
1.Sena616
2.Forever07
3.Nana929
Tebrikler kizlar.
12 Eylül 2018 All _ StaR ortalamasi : 1,19
A AklinYolu1 ve yeni gelen arkadaş Z Zeybis ile ortalama daha da yükselecek umuyorumKilo alan dereceye giremedi Kuasar haftaya seni 3 kupa ile görmek istiyoruz.
Eki Görüntüle 2188841
Istahli olanlarda genelde insulin direnci sorunu cikiyor. Var mi oyle bir rahatsizligin.Ben heran yiyebilencilerdebim
Birde bird yapacak bisey olmadigi için yani yasadigim yerde evde can sıkıntısından biseyler yemek istiyorum eskiye göre iyiyim yine amaaaa istahim yerinde masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?