• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Dikis kursuna gitmedim ama isterdim gitmeyi orada kalipla dikmeyi, kalip cikarmayi vs. ogretiyorlar. Gorumcemin dikis islerinden iyi anliyor ben de esime bir ara keske benim elimden de gelse demistim esim de gitmis bana hediye olarak dikis makinasi almis:confused: Internetten videolarla biraz ogrendim kendi kendime takiliyorum oyle ama guzel bir ugras.
Iyi öğrenmişsin kesin karar verdim ben de gidicem. Belki severim:)

Dün beni A AklinYolu1 uyardı canım ve gerçekten haklı kan şekerini ani yükseltip ani düşüren yiyecekler yiyince daha çok acıkıyoruz ve kendimizi tutamayıp zararlı olanlara saldırıyoruz tavsiyem tabiki kendimede daha sağlıklı ve bol sebze yoğurt tarzı beslenirsek daha kolay adapte olacağımıza inanıyorum canım:KK66:
Ben mahvoldum bu ara ama şu,düzene sokucam :) meyve tatlı yemiyorum.

Tarçınla elma kaynattim yaramadı bana.

Ay yok alıntı yapamıyorum. C cizen_bayan sivilce ve lekeler için yeni bi sey buldum ama tr de var mı bilmiyorum.

Forever07 Forever07 kirli çamaşırları ortaya çıkarıyor :)

Gün içinde aktif olamıyorum fırsat bulunca okuyorum msjları iki çocuğumda küçük biri kasımda 3 yaşında olcak diğeri 7 aylık büyük ilgi küçük devamlı kucak istiyo bide telefon elimde görmesin anne yeter şimdi benim sıram geldi diyo bende devamlı telefonu kaldırıyorum çok telefonla uğraşmasın diye ama msjları fırsat buldukça okuyorum
Yerimmm onlardan önemli birşey yok canım ihmal etme yavrularını Allah bağışlasın :KK19::emir_bebek::nazar:

Dün beni A AklinYolu1 uyardı canım ve gerçekten haklı kan şekerini ani yükseltip ani düşüren yiyecekler yiyince daha çok acıkıyoruz ve kendimizi tutamayıp zararlı olanlara saldırıyoruz tavsiyem tabiki kendimede daha sağlıklı ve bol sebze yoğurt tarzı beslenirsek daha kolay adapte olacağımıza inanıyorum canım:KK66:
Cok haklisin canim tatlıya dur demeliyim zaten en buyuk zaafim o benim. Ara baya uzundu ondan saldirdim geç acikinca size yazicam artık :kk77:

12 EYLÜL 2018 Haftası ilk uce girenleri ;

1. Sena616 Sena616 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. Forever07 Forever07 :sampiyon::sampiyon:
3. Nana929 Nana929 :sampiyon:

Tebrikler kizlar. :cool::KK73:

12 Eylül 2018 All _ StaR ortalamasi : 1,19:KK19:
A AklinYolu1 ve yeni gelen arkadaş Z Zeybis ile ortalama daha da yükselecek umuyorum:rapci:Kilo alan dereceye giremedi Kuasar Kuasar haftaya seni 3 kupa ile görmek istiyoruz.:rapci:

12 eylül.jpg

Alıştım aslında baya da hizli bu giris yapmistim mecbur olmadigim halde menülerimi filan paylaşıyorum hahaha
Ama sizin gelisinizle burasi canlandi bence
Kurban bayraminda sessizlik olmasi normal. Herkes tatile gidiyor, arada kacamaklar oluyor. Bir salingerimiz var gida muhendisi su an tatilde mesela. O da tatli kizdir.

Back