Ayyy bunu duymak bile nasil iyi geldi bana kalsa imkansiz gibi ama olacak insalah3. Yarismayla hedefine rahat inersin fazla kilon yokmus.
Tekrar hoşgeldinHosbuldukgüncel kilom 61.3kg
Yuklemeye calisicam tekrardan
Forever da çizen bayanı buraya getirmişti. Baya iyi kilo verdi arkadaş.Ayyy bunu duymak bile nasil iyi geldi bana kalsa imkansiz gibi ama olacak insalah
Bi de baklava yemeden dene irmakcim:)Forever07 tebrik ederim cok guzel vermissin yine Yaa ama senin taktikler bende niye ise yaramiyor onu cozemedim
ve çok memnunum iyi ki gelmişim diyorum iyi kiForever da çizen bayanı buraya getirmişti. Baya iyi kilo verdi arkadaş.
Unumuz Türkiye çapında yayılıyor :)
Pg ye yetişecek o:)Forever07 sayesinde 6,3 kilo verdim ve devam ediyorum sağol kuzum iyi ki varsın benden hızlı veriyorsun diye kıskanmıyor değilim
Arada 2 kilo oynuyor bazen.bir şey daha sorucam dün akşam yatmadan tartıldım 75,10 çıktım sabah 72,9 çıktım nasıl oluyor bu iş ben hiç bişey anlamadım valla
Rüya da görürsün tatlımmmSağol tatlım
Hedefim @_LA_PATYA_ dan önce 60 ı görmek
Hiç işe yaramadıBöyle durumda pille oynayıp geri takmalısın anlık sonuç verir Duyguu
Aaa hoş geldin aramızaahosbulduk canim
Sorma fırsat bulamadı zaar@_LA_PATYA_ yeni anne çılgın gecelerde galibapek gelemedi
Kitabin adı ne canımKitap olumaya fena takıldık saat bir olmuş berdeyse arayı kaçırmışım gidip yemeğimi yiyim bari kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?