ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

15 Agustos 2018 - Haftanin kupa kazananlari ve son siralama;

Esitlik durumunda yuzdelere bakildi.

Kilo veren , veremeyen , kilo vermeye calisan , dereceye giren , aktif paylasim yapan herkesi tebrik ediyorum. Çünkü biz ALL STAR takımıyız

1: lerimiz

N naz5403 birincilik + menu
yuzde : 2.50

S salinger29
ikincilik + menu + hedef
yuzde : 1.47

2: @Papatya gelini üçüncülük
1,26

3: sarem2015 menu
Yuzde: 1.22

4 : I IRMAKK70 menu
Yuzde:1.14

5: Kuasar menu
Yuzde: 0,91

6: Anneyimbenanne35 hedef
Yuzde: 0,67

7: C cizen_bayan menu
Yuzde: 0.41

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

Son düzenleme:
Ellerine sağlık kelebeek uğraştın emek verdin.

Eline sağlık bebişim, teşekkür ederiz. Çifkeflik yapmak gibi olmasın ama neden ikinci olduğumu anlamadım bana birinci gibi gelmiştim oysamki...

Eline sağlık bebişim, teşekkür ederiz. Çifkeflik yapmak gibi olmasın ama neden ikinci olduğumu anlamadım bana birinci gibi gelmiştim oysamki...
İki tane birincimiz var biri de sensin
@naz5403 ile kupa sayılarınız aynı
Senin ortalama ondan düşük olmasına rağmen seni de 1. ye kattım çünkü çoookkk hakettin tebrik ediyorummmmmmmmmm

eline sağlık kuzum

İki tane birincimiz var biri de sensin
@naz5403 ile kupa sayılarınız aynı
Senin ortalama ondan düşük olmasına rağmen seni de 1. ye kattım çünkü çoookkk hakettin tebrik ediyorummmmmmmmmm

Hiii ben benim yüzdeyi 2.78 onunkini 2.50 görünce hemen kendimi birinci sandım. İnşaallah @naz5403 benden nefret etmez bu atılımım karşısında çok teşekkür ederim balım, herkesi de tebrik ediyorum

Hiii ben benim yüzdeyi 2.78 onunkini 2.50 görünce hemen kendimi birinci sandım. İnşaallah @naz5403 benden nefret etmez bu atılımım karşısında çok teşekkür ederim balım, herkesi de tebrik ediyorum
Orda eski ortalaman kalmış seni gidiii kaptın kupaları doyamadın birinciliklere

Benim kilo durumuna gelince hanımlar...
Pazar günü eşim sayesinde berbat bir menüm oldu doğrayacaktım onu kurtulacaktım aslında
hep zaaflarımdan vurdubirde diyor ki bir gün serbest bırak birşey olmaz al sonuç elde var kocaman 0
O pazar günü bütün haftama mal oldu resmen.
Biliyorsunuz kızıma kaynanam bakıyordu o gidince anneme geçtik bu hafta annemde kalıyoruz kızımla ve ben. tartımı da yanıma aldım tabiki
Gelin görün babacığımın yaptığı zemin de düz yer yok her yerde farklı tartıyor neyse sabit koydum bir yere sabah önce -200 tarttı sonra aynı kiloyu verdi
Ayyyyyyyyy dedim yeter uğraşamayacağım pazar dışında menüm de cıss olmadı kendimi biliyorum ve dün akşam leslie de yaptım 30 dk artık her akşam yapacağım

bende yazıyordum tam pazar günü hemde ne patlattım neyseki artı olmadı şükrettim
aynen canım şükür artı olmamış benimde bacım beni sınıyor şimdi eve kek yapıyormuş 2 malzemeyle akşam bayılacaksın diyor malzemleeri söylüyorum yumurta ve ÇİKOLATA eve gidince merdaneyle kovalıcam bende araştırdım sağlıklı bi atıştırmalık yapıcam eğer tadını beğenirsem yarın sizinle paylaşırım

Tesekkur ederim canim. Menu olustururken fikirlerinden cok yararlandim Hele ekmegi birakma noktasina gelmekte aklinyolu1 ve senin yorumlariniz olmasa bu kadar ekmek duskunu biri olarak hic birsey yapamazdim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…