• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Canim neden kilo almis olacaksin ki. Tatilde bile fazla kacamak yapmadin sen. O fazla cikmasi tarti degisikligindendir moralini bozma hemen.
bilmiyorum annem eski tartıyı hallederim falan dedi de bilmiyorum çok moralim bozuldu yeni tartı da beni 166 kilo gösterdi yuh ama dedim sinirle indim tepesinden :işsiz:

700 gr vermişim ama 1 2 güne adet olacağım sizce iyi mi normal mi
Regl yaklasinca kilo vermek duruyor gibi canim. Gecen hafta tarti gununde benim de asiri sislik vardi fazla bisey verememistim. Bu hafta hastaligim bugun bitti, sislikte daha tam inmedi, o yuzden ben tartidaki rakami gorunce sevindim. Anlayacagin hastaligin yakinken 700 gr cok iyi bi sonuc, ayni devam edersen hastaligin bittiginde en az-1400 gorursun.

bilmiyorum annem eski tartıyı hallederim falan dedi de bilmiyorum çok moralim bozuldu yeni tartı da beni 166 kilo gösterdi yuh ama dedim sinirle indim tepesinden :işsiz:
Tarti dijital olanlardansa canim onlarda farkli tarti birimlerine gore ayarlama var. Kg ayarina getir bir de oyle tartil. O 166 gosteren ib birimine goredir.

Herkese günaydııııınn,

Çok mesudum, hedef tam tutmuş oldu, ne eksik ne fazla. Geçen haftaya göre -1.1. Hepinize çok teşekkür ederim beni buraya alıştırdığınız için. :halay:

Eklentiler

• 582161C9-AC23-4BC3-8B7C-944EFCF04238.jpeg
    582161C9-AC23-4BC3-8B7C-944EFCF04238.jpeg
    32,2 KB · Görüntüleme: 28
Benimkinde arkada kucuk bir dugme gibi bisey var bastigimda ayar degisiyor. Kg, ib bir de st diye ayar var. Ben de bazen uykudan yeni kalkinca ayari yanlis yaptigimda Ib deyken 154 geliyorum korku filmi gibi:deli:

Tartı gösteremese de ben senin verdiğin kiloyu hissedebiliyorum. Tartı düzelince bir sürprizle geleceksin:)

Günaydın kızlar
bu hafta çok verimli geçiremedim Hepiniz den özür diliyorum ve buda tartya haliyle yansıdı düzenli giremedim için oldu bütün bunlar
Buraya yazdığım zaman hiç kaçamak yapmıyorum şimdi sizin kıymetini daha iyi anlıyorum canlarım 20180808_105127.jpg

Regl yaklasinca kilo vermek duruyor gibi canim. Gecen hafta tarti gununde benim de asiri sislik vardi fazla bisey verememistim. Bu hafta hastaligim bugun bitti, sislikte daha tam inmedi, o yuzden ben tartidaki rakami gorunce sevindim. Anlayacagin hastaligin yakinken 700 gr cok iyi bi sonuc, ayni devam edersen hastaligin bittiginde en az-1400 gorursun.
Canimmm inşallah teşekkür ederim

Back