• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

selam hanımlar ben geldim ama moreller magmada o derece diyim tartım bozuldu demiştim size dün yeni tartı aldım oda bozuk çıktı sırf tartı gününe yetişsin diye aldım olmadı çok üzüldüm bide ilk tartıldığımda 1700 gr almış gösterdi sonra da görseli atıcam o rakamı gösterdi ne kadar verdim yoksa aldım mı hiç bilmiyorum :işsiz::kızgın::KK43::KK43::kızgın::kızgın::kızgın:
Kuzummmm bence net olarak verdin hiç moral bozma 29 ağustos tartısına bomba gibi geleceksin inşallah :nazar:

Kizlar ne guzel bir tarti haftasi oldu bu, o kadar kacamak cok yapilir oldu falan diye uzulsek de tartilara yansimadi iste bu superr:KK49::halay:
Kesinlikle :nazar:
Çünkü biz ALL STAR takımıyız:KK200:
Herşeyden önce bir gönül bağımız oluştu burda:KK19:
Ne kadar aktifsek o kadar güzel gidiyor kilolar oda NET :nazar::KK200:

Günaydın kızlar
bu hafta çok verimli geçiremedim Hepiniz den özür diliyorum ve buda tartya haliyle yansıdı düzenli giremedim için oldu bütün bunlar
Buraya yazdığım zaman hiç kaçamak yapmıyorum şimdi sizin kıymetini daha iyi anlıyorum canlarımEki Görüntüle 2179610
Ah ebrar vah ebrar o kadar da dürttük seni kuzum:110:
Spor bakanı olarak seni daha aktif görmek istiyoruz takımca
:KK19::KK25:

pg sen bu sıra çok mu güzel gidiyorsun ne maşallah azmine hayranım :nazar:
Artık 50 li rakamları görmek istiyorum canım yaa aslında herşeyi yiyorum ama gördüğün gibi dengeliyorum sadece sıvı takviyeleriyle çoğunlukla yazmıyoru içtiklerimi süt ayran bitki çaylarını ;) ama bu aralar pek hoşuma gitmiyo giden kg ben 62 olurum diye umdum ama ağırlaştı sanırım beslenme şeklimi değiştirmem lazım :(

Bu hafta burada pek aktif değildim, sürekli bi yerlere gitmekten hiçbir şeye zaman ayıranadır ama en azından yediklerime dikkat edebildim :kk77:

Veee sonuç 51.9 :halay:okullar başlayana kadar da inşallah 50 kilo olmak istiyorum, hayırlısıyla şu bayramı da bi geçirebilsek çok iyi olacak :KK15:
Fotoğraf kırpa kırpa bir hal oldu yazık kusuruna bakmayın

Eklentiler

• 2018-08-15 13.28.03.jpg
    2018-08-15 13.28.03.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu hafta burada pek aktif değildim, sürekli bi yerlere gitmekten hiçbir şeye zaman ayıranadır ama en azından yediklerime dikkat edebildim :kk77:

Veee sonuç 51.9 :halay:okullar başlayana kadar da inşallah 50 kilo olmak istiyorum, hayırlısıyla şu bayramı da bi geçirebilsek çok iyi olacak :KK15:
Fotoğraf kırpa kırpa bir hal oldu yazık kusuruna bakmayın
tebrikler canım

Artık 50 li rakamları görmek istiyorum canım yaa aslında herşeyi yiyorum ama gördüğün gibi dengeliyorum sadece sıvı takviyeleriyle çoğunlukla yazmıyoru içtiklerimi süt ayran bitki çaylarını :KK66: ama bu aralar pek hoşuma gitmiyo giden kg ben 62 olurum diye umdum ama ağırlaştı sanırım beslenme şeklimi değiştirmem lazım :KK43:
görürsün canım uzun süre aynı şeyleri yapınca kilo verme duruyor normal yani az daha sabırla düşersin kuzum :KK15:

Selam arkadaşlar malesef ben diyet yapamıyorum suan çalışıyorum yazın degilde kısın yapıcam diyet sıcaklarda dayanamıyorum diyete spora :))

Herkese günaydııııınn,

Çok mesudum, hedef tam tutmuş oldu, ne eksik ne fazla. Geçen haftaya göre -1.1. Hepinize çok teşekkür ederim beni buraya alıştırdığınız için. :halay:
Mükemmmeeeeeel,iyiki bdvde senin kolundan tutup buraya getirmişim hem bizi hem kendini mutlu ettin kocaman tebrikleeer

Mükemmmeeeeeel,iyiki bdvde senin kolundan tutup buraya getirmişim hem bizi hem kendini mutlu ettin kocaman tebrikleeer

çok teşekkür ederim motivasyon güvercinim :) gerçekten benim için bir yön değişimi oldu, inşaallah bu düzende devam ederiz:KK200:

Back