Kuzummmm bence net olarak verdin hiç moral bozma 29 ağustos tartısına bomba gibi geleceksin inşallahselam hanımlar ben geldim ama moreller magmada o derece diyim tartım bozuldu demiştim size dün yeni tartı aldım oda bozuk çıktı sırf tartı gününe yetişsin diye aldım olmadı çok üzüldüm bide ilk tartıldığımda 1700 gr almış gösterdi sonra da görseli atıcam o rakamı gösterdi ne kadar verdim yoksa aldım mı hiç bilmiyorum
Herkese günaydııııınn,
Çok mesudum, hedef tam tutmuş oldu, ne eksik ne fazla. Geçen haftaya göre -1.1. Hepinize çok teşekkür ederim beni buraya alıştırdığınız için.
KesinlikleKizlar ne guzel bir tarti haftasi oldu bu, o kadar kacamak cok yapilir oldu falan diye uzulsek de tartilara yansimadi iste bu superr
Ah ebrar vah ebrar o kadar da dürttük seni kuzumGünaydın kızlar
bu hafta çok verimli geçiremedim Hepiniz den özür diliyorum ve buda tartya haliyle yansıdı düzenli giremedim için oldu bütün bunlar
Buraya yazdığım zaman hiç kaçamak yapmıyorum şimdi sizin kıymetini daha iyi anlıyorum canlarımEki Görüntüle 2179610
Artık 50 li rakamları görmek istiyorum canım yaa aslında herşeyi yiyorum ama gördüğün gibi dengeliyorum sadece sıvı takviyeleriyle çoğunlukla yazmıyoru içtiklerimi süt ayran bitki çaylarınıpg sen bu sıra çok mu güzel gidiyorsun ne maşallah azmine hayranım
Yaaa ama bana lucky pg diyoduuu nerde şimdii yok gelsin artıkpg sen bu sıra çok mu güzel gidiyorsun ne maşallah azmine hayranım
tebrikler canımBu hafta burada pek aktif değildim, sürekli bi yerlere gitmekten hiçbir şeye zaman ayıranadır ama en azından yediklerime dikkat edebildim
Veee sonuç 51.9okullar başlayana kadar da inşallah 50 kilo olmak istiyorum, hayırlısıyla şu bayramı da bi geçirebilsek çok iyi olacak
Fotoğraf kırpa kırpa bir hal oldu yazık kusuruna bakmayın
inşallah yaa o kadar moralman çöktüm ki anlatamam çok kötü oldu bu durumKuzummmm bence net olarak verdin hiç moral bozma 29 ağustos tartısına bomba gibi geleceksin inşallah
görürsün canım uzun süre aynı şeyleri yapınca kilo verme duruyor normal yani az daha sabırla düşersin kuzumArtık 50 li rakamları görmek istiyorum canım yaa aslında herşeyi yiyorum ama gördüğün gibi dengeliyorum sadece sıvı takviyeleriyle çoğunlukla yazmıyoru içtiklerimi süt ayran bitki çaylarınıama bu aralar pek hoşuma gitmiyo giden kg ben 62 olurum diye umdum ama ağırlaştı sanırım beslenme şeklimi değiştirmem lazım
Mükemmmeeeeeel,iyiki bdvde senin kolundan tutup buraya getirmişim hem bizi hem kendini mutlu ettin kocaman tebrikleeerHerkese günaydııııınn,
Çok mesudum, hedef tam tutmuş oldu, ne eksik ne fazla. Geçen haftaya göre -1.1. Hepinize çok teşekkür ederim beni buraya alıştırdığınız için.
Cook heyecanla bekliyoruzListeleri hazırlıyorum kızlar saat 15 gibi yayınlayacağım ve tabiki kupalar kalkacak
Mükemmmeeeeeel,iyiki bdvde senin kolundan tutup buraya getirmişim hem bizi hem kendini mutlu ettin kocaman tebrikleeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?