- Emoji Skoru
- 6.735
- Puanlar
- 158
Sen etiketlersen görürüz arkadaşı kuzumDirekt buraya mi yazsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen etiketlersen görürüz arkadaşı kuzumDirekt buraya mi yazsın canım
harikaaa değil de ne süpersin kuzum tebrikler
Çok iyi gidiyorsunnn MaşaAllah
Ah bu misafirlerrrrEki Görüntüle 2179558
Kızlar +100 gr geldim malesef üzgünüm listeyi etkilediğim için
Heyyyy dostummmm bu şaheneeeeeeeeeeee
700 gr vermişim ama 1 2 güne adet olacağım sizce iyi mi normal miOyy ne demek sen yeter ki kilo ver![]()
Yavaş yavaş ama çok gidiyorsun maşallah kuzummm sanaForever07
Sena616
Günaydın kizlarrrrrrr kıyafet ile tartıldım lütfen 105.0 olarak geçelim kayıtlara canlarEki Görüntüle 2179564 Eki Görüntüle 2179564
Bence adetin çok yakın olduğu halde bile muhteşeeeeem700 gr vermişim ama 1 2 güne adet olacağım sizce iyi mi normal mi
Daha ne olsun HARİKAAAAAAAAAAAA MAŞAALAH
Kuzum 2 haftada 2 kilo çok az sankiiiii
5 dakkaya yapıyorum canmOhhh afiyet olsun kahvaltıyı da geciktirme olur mu
zorlanırsan yoğurt yiyebilirsin canımEvet canım, dün hafif ye akşam dediniz ben de direk kestim:) vur deyince öldürmek.. inşaallah zor anlar yaşamam gece :)
canım meyveliden ziyade sadeyi tercih et meyvelilerde ek şeker oluyor yararlıdan çok zarar oluyorMeyveli canım ay hiç aklıma gelmedi halbuki evdede vardı yarın leblebi ozaman![]()
Kuzum 2 haftada 2 kilo çok az sankiiiii
Canim neden kilo almis olacaksin ki. Tatilde bile fazla kacamak yapmadin sen. O fazla cikmasi tarti degisikligindendir moralini bozma hemen.selam hanımlar ben geldim ama moreller magmada o derece diyim tartım bozuldu demiştim size dün yeni tartı aldım oda bozuk çıktı sırf tartı gününe yetişsin diye aldım olmadı çok üzüldüm bide ilk tartıldığımda 1700 gr almış gösterdi sonra da görseli atıcam o rakamı gösterdi ne kadar verdim yoksa aldım mı hiç bilmiyorum![]()