• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

14.08.2018

C cizen_bayan ve I IRMAKK70

Sabah
Limonlu şu
1 haşlanmış yumurta
Marul
Zeytin
2 dilim kepek ekmeğinin arasında peynirli tost

Öğlen
Kahve
Kurabiye

Akşam
Kelle paça çorba
1 dilim kepek ekmeği
Biraz pırasa

Yeşilçay li tarçınlı limonlu 1 lt su içtim
canım akşamki ekmek olmasa kuraiye bile affedilirdi 2si bir arada düşündürdü beni biraz

C cizen_bayan I IRMAKK70
Bugünün menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1yumurta
5zeytin
1dilim salam
2dilim peynir
Domates salatalık
1dilim ekmek
Çay

Ara yarım muz 1erik

Öğlen activia yoğurt 1paket form çubuk

Yeşil çay

Akşam
Ton balıklı salata
Bol su içildi
Yürüyüş yapıldı
Yarını heyecanla bekliyorum :KK76::KK49:
canım activa yoğurt sade mi meyveli mi ve form çubukları hayatından çıkar kuzum onun yerine leblebi yemeyi denemelisin :KK66:

Wuhuuu kopalım haydiii danss:KK76:
Menüm gelsin
09.30
1 dl çavdar,1 kk peynir,5 zeytin,domates,salatalık
14.00
1 sb süt ,1 domates
18.00
1 yt çoban salata,2 kase yayla çorba
Su 1,5 lt .
Spor yapamadım amaaa tek başıma ev süpürüp sildim canlarım ölüyorum yorgunluktan
süpr menü canım tebrik ederim seni maşallah :KK200:

kızlar bugün işten çıkar çıkmaz tartı aradım buldum bitane eve geldim hüsran yaşadım umarım yarın sabah artı görmem aşırı moralim bozuldu bu regl dönemimden dolayı şişliğimde var offff offff kadın olmak çok zorr beeaa:KK43::kızgın:

kızlar bugün işten çıkar çıkmaz tartı aradım buldum bitane eve geldim hüsran yaşadım umarım yarın sabah artı görmem aşırı moralim bozuldu bu regl dönemimden dolayı şişliğimde var offff offff kadın olmak çok zorr beeaa:KK43::kızgın:

Tartı değişimi de zor, kötü olmuş ama takılma. Yaptığın her fedakarlık, en küçüğü bile vücudunda bir şeyleri değiştiriyor, ona odaklan çizenbayancım. Sabır, sabır...

Iyi tatiller canım
Iyi tatiller canım
Teşekkürler canım. Tatilden geldim eve ama evin işleri bavullar derken yorucu bir gündü. Biraz uzattım tatili biraz kilo olarak döndü tabi.atridayim kızlar kesin yani düzensiz beslenme oldu tatilde. Ama sanki uzerimden bir yük kalktı sanki. Bu ışte bitti. Gerçi yaz tatili de bitiyor. Yarin doktora gidilecek tartimin yüklenecek bir yani yok ama yarın doktora götüreceğiz çocukları. Inşallah yetişir yüklerim. Inşallah sized durumlat iyidir canlar iyi geceler.

1534308811826-1005806908.jpg Sena616 Sena616 Forever07 Forever07 fark=800 gr

Back